...potreboval by som zohnat mapy do navigacie... jedna sa konkretne o audi A6 2,5 TDI quattro, rocnik 98
mam k tomu cd s mapami rakuska a svajciarska ale ani tie tam neviem dostat... dik za pomoc
Audi A6 - navigacia
Re: Audi A6 - navigacia
Predpokladam ze tam mas Navigation Plus (RNS-D), pre tento system robia mapy Bluapunkt Teleatlas, lenze mapa Slovenska neexistuje. Jedine hlavne tahy europy tzn ze su tam zahrnute len dialnice a najvyznamnejsie cesty. Ak mas original CD tak chyba bude v navigacii, ak napalene tak faktorov moze byt viac. Tieto CD musia byt napalene rychlostou max 4x, a napalovackou znacky LG ktora ma nejaku funkciu, nepamatam si presne aku. Ak chces, mozem ti do PM-ky poslat link na VW forum kde tieto mapy najdes a je tam pisane o tom viac.
-
WiZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
Cd je originál... Ale kedže mapy Slovenska tam nedostanem, tak sa tým nejdem zaoberať... Dik za pomoc 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
S tymito starymi mapami je problem, riesil som nieco podobne v lete do Audi A8, bol to nejaky starsi rocnik okolo 2000 ci 2002, nepamatam si presne. Navigacia bola este na CD, ale ani postahovane z netu nevzalo, jedine Taliansko sa mi podarilo rozbehat. S novymi mapami RNS-E a aj MMI problem nie je, niekomu robia problem media ci program, cez ktory to napalit, ale ked sa s tym clovek pohra, tak nie je problem. Avsak to su vsetko az verzie, cize niekde pocnuc rokom 2005 a vyssie.