css alebo cs1.6?
css alebo cs1.6?
Co mate radsej cs:s alebo Cs1.6 ja osobne cs:s hlasujte!!:D
Re: css alebo cs1.6?
Source - 1.6-ka je uz proste na dnesnu dobu strasne zastarala. Z hladiska progamingu 1.6, ale podla mna postupne sa prejde na Source-ko.
-
lekoklatik
VIP
Ja hravam CS1.6. avsak v poslednej dobe len HnS
HnS na 1.6 este ujde ale pomaly to cele upada 
Mam obydve original, ale bavi ma viac 1.6. To je proste klasika. CSS som hral len par krat.
-
Space5800
Medium Professional
1.6... CSS som hral tak isto len pár krát
1.6. CSS ani zdaleka nemá takú hrateľosť... A osobne mi CSS priapadá nejaká ťažkopádna a pomalá
tak tak ako vravi Dunlop. Hratelnost 1.6 je omnoho vyssie ako u CSS. Je to jedna z hier, ktora potvrdzuje, ze pekna grafika a fyzika neni vsetko.
No grafika je v dnesnej dobe uz nic moc. Ale na rok vydania (tusim 2000) to bola brutalna pecka.
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
cs 1.6...hram to uz aktivne asi 4. rok...
pokial chces skusit nieco "krajsie a hratelnejsie" tak vyskusaj PROmod
pokial chces skusit nieco "krajsie a hratelnejsie" tak vyskusaj PROmod
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Source jednoznačne
pomale je skor 1.6:DDunlop napísal:1.6. CSS ani zdaleka nemá takú hrateľosť... A osobne mi CSS priapadá nejaká ťažkopádna a pomalá
V com ma 1.6 vacsiu hratelnost? Mne CSS pripada tak, ze su tam vychytane vsetky bugy 1.6ky a inak je to o tom istom len v lepsej grafike.
Ja totiz za bonus k hratelnosti nepovazujem to, ze ma granat zrani aj cez stenu alebo ze protihrac v pohode prestreli 2 metrovy mur...
Ja totiz za bonus k hratelnosti nepovazujem to, ze ma granat zrani aj cez stenu alebo ze protihrac v pohode prestreli 2 metrovy mur...
v1.6 ta predieruje cez pol mapy..
a mas pravdu ze v css su vsetky BUgy vychytane......a source ma o 1triedu lepsie grafiku:Pminimalne
Určite Source. Predierovanie cez 2 steny, granáty prilepené na ruku a pod. to ma nebaví. Source je živšia hra ako 1.6, pestrejšia, krajšia a aj hrateľnejšia. Pre začiatočníka je lepšie hrať Source ako 1.6.
A Source už predbehlo 1.6 aj v počte hráčoch na Steame:
Counter-Strike: Source | 48,447
Counter-Strike | 42,860
A čo sa týka Promodu, tak to je 1.6 v Source grafike. Niečo je tam zo Source, ale je to minimum. Keď to hrám, tak mám pocit, ako keby som hral 1.6.
Counter-Strike | 42,860
A čo sa týka Promodu, tak to je 1.6 v Source grafike. Niečo je tam zo Source, ale je to minimum. Keď to hrám, tak mám pocit, ako keby som hral 1.6.
Krajsie sa to ani neda charakterizovatrados915 napísal:Určite Source. Predierovanie cez 2 steny, granáty prilepené na ruku a pod. to ma nebaví. Source je živšia hra ako 1.6, pestrejšia, krajšia a aj hrateľnejšia. Pre začiatočníka je lepšie hrať Source ako 1.6.
Counter-Strike | 42,860
Ja si myslim, ze 1.6 je ovela lepsia. Sice source som hral len par krat, ale absolutne ma neuputal. CS 1.6 hram tak 3 roky s mensimi pauzami. Proste k tej hre sa vzdy vratim neviem cim to je. A k tym bugom - ja si proste myslim, ze to patri k tomu CSku a to sa mi natom aj paci.
Tak je pravda, že tá penetrácia stien je trochu šialená, ale tak je to obyčajné CS. Kto by asi rozchodil 4 rany hoci aj obyčajným pištolikom do tela?
asi nik, poriadne by ste sa pováľali po zemi už len po jednej guľke (česť Flashpoint-u a jemu podobným)
U mňa jednoznačne klasika 1.6, hrávam to málo a je to CS taký, ako má byť, resp. ako si ho všetci pamätáme
U mňa jednoznačne klasika 1.6, hrávam to málo a je to CS taký, ako má byť, resp. ako si ho všetci pamätáme
ale este je v1.6 dost blby ten flash:D to sa my nepaci na celej hre trva sotva 3sekundy:/ takze to je onicom...kebyze to viac prepracuju tu 1.6 tak by som to mozno aj hraval 
-
lekoklatik
VIP
Extra o čom točíš?