Splinter Cell: Conviction
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Splinter Cell: Conviction
je to OT ale nema nahodou assassin aj moznost ukladania na vlastny HDD? mne sa zda ze taka moznost tam je..
Tak som si to zahral tiez - popi*ovka, pre mna zatial najlepsia hra z tejto generacie. Vidiet tam orientaciu na zarytych casual akcnych hracov, co aj urcite ze zaskodilo serii ale chcelo to uz zmenu a podla mna je to dobra zmena. Som dosiel po tu misiu v iraku - som si pomyslel wtf, tak toto sem museli dat len kvoli CoDckarom. Inac vsetko v hre je dotiahnute na maximum. Grafika exceluje, aj ked to pravdepodobne bezi v subHD ale je fakt kvalitna ale netvrdil by som ze to je naj co je na xku - su aj krajsie. Ale neda sa to porovnavat kedze tu sa hra na svetla a tiene. Hratelnost je skvela - aj ked sa potvrdilo to co som cakal ze niekedy mate nasilu vnucovane pripady ked musite pouzivat mark a execute - ale inac cela hra sa da prejst starym splinter cell stylom - alebo tiez bourne stylom - je to na vas. Ja hram na stealth a bez problemov sa to da prejst. Co sa mi zatial nepaci, tak ten princip ked sa skryvate v tieni tak vsetko prejde do ciernobielej farby - vtedy ste v podstate neviditelni pred nepriatelmi - ale podla mna to posobi dost rusivo a niekedy ani neviete, ze na ktorom mieste bude hra ukazovat ze ste ukryty.
Dalsia vec: cakal som viacej animacii pri tych zneskodneniach nepriatela - sa mi zda ze aj v deme Sam robil viacero chmatov.
Zatial davam 9/10, a na PC berem originalku. Kratkosti hry sa neobavam, kedze tam su dalsie mody ako coop a multak. a takisto deniable ops, ktore je podobne spravene ako napr. boli terrorist hunt musie v rainbow six - ked ste mali zneskodnit dany pocet nepriatelov.
Dalsia vec: cakal som viacej animacii pri tych zneskodneniach nepriatela - sa mi zda ze aj v deme Sam robil viacero chmatov.
Zatial davam 9/10, a na PC berem originalku. Kratkosti hry sa neobavam, kedze tam su dalsie mody ako coop a multak. a takisto deniable ops, ktore je podobne spravene ako napr. boli terrorist hunt musie v rainbow six - ked ste mali zneskodnit dany pocet nepriatelov.
-
Sphinx
Addict
j je to tak . uz sa dost opakuju tie chmaty ale tak co uz budme radi ze aspom nieco . ta C-B obrazovka noo hram na LCD tv cc 2-3 M od neho a ked zasvieti slniecko som rad ze je to take lebo v tej farbe nevidim ani ** .. a ten Irak fajnova misia
odporucam
-
Ba-Yo
Light Professional
ma ale mne ich tam neukazuje aj ked ich ma na HDDSphinx napísal:je to OT ale nema nahodou assassin aj moznost ukladania na vlastny HDD? mne sa zda ze taka moznost tam je..
EDIT:uz tam su
Recenzia od IGN (9,3/10):
//autoeditácia príspevku (10 Apr 2010, 19:08)
gameinformer dal tiez peknu znamku 9/10:
http://www.vgarabia.com/2010/04/10/spli ... -informer/
-
Sphinx
Addict
tak dnes som sa konecne dostal k dohraniu hry .. celkom kratka 7-8 hodim hrania nic viac.. hra ako taka fajn len skoda toho hracieho casu .. MP to snad zachrani ..
//autoeditácia príspevku (26 Apr 2010, 6:17)
PCckari Clone DVD je von uz len cakat na medicinku
//autoeditácia príspevku (26 Apr 2010, 6:17)
PCckari Clone DVD je von uz len cakat na medicinku
na liecive sa uz hadam pracuje, takze sa coskoro dockame 
edit: stiahnute, rozpakovane, ready for install & waiting for crack
edit: stiahnute, rozpakovane, ready for install & waiting for crack
takze to este crack nieje?neda sa to nejako rozbehat?
Asi nie ked este nie je crack.21tomy21 napísal:takze to este crack nieje?neda sa to nejako rozbehat?
a kedy by mal vyjst neviete?
Zdravim majstri, kupil som si dneska tuto hru, strasne som sa tesil, no najprv sa mi nedalo prihlasit no konecne sa mi podarilo a teraz ked to zapnem, tak mi to da iba ciernu obrazovku, zvuk aj vsetko ide ale monitor mi ukazuje "Input not supported". Neviete prosim vas ze co pomoze? Dakujeeem
)
asi musis dat rozlisenie a frekvenciu na nativne - take ktore podporuje tvoj monitor. Zadaj do google: Input Not Supported a skus tam daco najst, je tam toho dostPukynek napísal:Zdravim majstri, kupil som si dneska tuto hru, strasne som sa tesil, no najprv sa mi nedalo prihlasit no konecne sa mi podarilo a teraz ked to zapnem, tak mi to da iba ciernu obrazovku, zvuk aj vsetko ide ale monitor mi ukazuje "Input not supported". Neviete prosim vas ze co pomoze? Dakujeeem)
uz mi to pri par hrach spravilo, no vacsinou sa mi to podarilo nejako spustit, na ploche som spravil odkaz a nastavil na windowed mod, no tuto to nic nerobi...aj tie .ini subory v hre som pozeral a na nic som nedosiel...monitor mam Acer AL1716
-
Sphinx
Addict
zatial sa da hrat misia po 1 check point a deniable ops komplet cele
myslim ze aj LAN s kamosmi
-
2janci2
Medium Professional
najde sa niekto s origo hrou kto by zahral Multiplayer? moj nick je tam JaNcI_93
Cawte,stiahol som ten crack ktory je po 1 check point a deniable ops je hratelny,normalne som vsetko podla navodu robil,pustim server.exe hru a jak sa pripaja na ten ubisoft,tak mi vyhodi hlašku,ze niesom pripojeny na internete a vsetko sa vypne.
Neviete poradit??
// oks mam to,stacilo vymazat host(ja som rovno prepisoval)
Neviete poradit??
// oks mam to,stacilo vymazat host(ja som rovno prepisoval)
ja fakt nechcem byt hnusnyrochedo napísal:Recenzia od IGN (9,3/10):
To nieje priemer ale celkova znamka.
-
Sphinx
Addict
Skidrow to prekonal
inak zacina sa nam tu pekna vojna medzi grupami mozno dobre pre nas 
-
brendnpeto
Medium Expert
Ked to cracknem a spustím tak vyhodí hlášku "Error code2"
Skúšal som to niekolko krát, aj som preinštaloval celú hru a stále to isté... Neviete niekto čo s tým? Díky moc...
Edit: Už je to v poriadku... Chyba bola v AVG. Než hru spustím musím ho vypnúť a potom to ide v pohode...
Skúšal som to niekolko krát, aj som preinštaloval celú hru a stále to isté... Neviete niekto čo s tým? Díky moc...
Edit: Už je to v poriadku... Chyba bola v AVG. Než hru spustím musím ho vypnúť a potom to ide v pohode...