Zdravim vsetkych kolegovcov 9takov
Prosim vas neviete dokedy sa maju podat prihlasky na stredne skoly?
u nas bol zevraj posledny den kedy to mame dat sk.poradcovi neviete ako to je kedze ja som bol chory a nevedel som o tom
takze dokedy to treba poslat na skolu?
Do kedy podať prihlášku na strednú školu?
-
adox
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Do kedy podať prihlášku na strednú školu?
Neviem ako vy ale my sme ju už museli podpísať v stredu, teraz sú pri doktorke a v pondelok sa majú poslať takže by som si pohol 
-
Dahome
Medium Star
Najneskorší termín podania prihlášok na bežné stredné školy je 10. apríl 2010 - ergo zajtra
-
adox
Light Professional
Dahome: neni, neni...u nás je vychovný poradca moja babka a pytal som sa kedy je najneskorší termín a povedala že 20. aprila
takže času má ešte dosť ale teraz si to bude musieť poslať asi sám
-
Dahome
Medium Star
hovorkyňa MŠ SR Dana Španková:adox napísal:Dahome: neni, neni...u nás je vychovný poradca moja babka a pytal som sa kedy je najneskorší termín a povedala že 20. aprila
10. apríl je najneskorším termínom, dokedy možno podať jednu alebo dve prihlášky riaditeľovi ZŠ na bežné stredné školy.
Riaditeľ následne vyplnené a skontrolované prihlášky do 20. apríla 2010 rozpošle na jednotlivé stredné školy.
Uchádzač, ktorý nie je žiakom ZŠ, podáva prihlášku priamo na strednú školu rovnako v uvedenom termíne.
-
adox
Light Professional
No áno, ale on sa pýta dokedy to treba poslať najneskor na školu a ja som mu napísal že do 20. apríla...síce ako to dá teraz riaditelovy alebo komu to už neviem...
-
Dahome
Medium Star
napr. v pondelok alebo utorok mu to môže ešte vziať aj riaditeľ ZŠ, ale to záleží len na ňom...adox napísal:No áno, ale on sa pýta dokedy to treba poslať najneskor na školu a ja som mu napísal že do 20. apríla...síce ako to dá teraz riaditelovy alebo komu to už neviem...
diky no viete ja som vcera nemohol kedze som mal kliesta tak ako chcel som si ho normalne rano vybrat ale nejak sa mu nechcelo tak mi ho musel doktor ihlou vyrypat.a ja ze uz pojdem za smetiara