Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
martinez13
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Posilovanie

Príspevok od používateľa martinez13 »

no ved chcel by som nejaky plan mat na zaciatok ale ked daco najdem tak mi to okomentujete zle.. nemate nieco Vy konretne daco? Henten plan mi dal jeden co cvici dlho tak som sa chcel spytat ci je ok.. ale asi nie
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

ved som ti tam napisal aby si si vygooglil HST alebo TBT, holt niektori ludia su proste google nekompatibilni asi alebo co...
HST: http://www.fitexpres.sk/index.php?obsah ... ng/hst.php
TBT: http://kulturistika.ronnie.cz/c-5059-to ... ining.html
alebo si pozri proste toto http://www.fitexpres.sk/index.php?obsah ... llbody.php vyber si co sa ti paci, ja by som odporucal nasledovat rozpis "na objem" stym ze by si to isiel len ako troj dnovy plan a to takym sposobom, ze ten posledny treningovy den s mrtvymi tahmi nepojdes vobec a tie prve tri dni pojdes den trening a den volno
a ano ten plan od "jedneho co cvici uz dlho" nie je dobry, ten plan je zly, ba co viac ten plan je viac ako otrasny...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

martinez13 napísal:čo vravite na tento?
http://www.fitmagazin.sk/treningove-cla ... y-trening/
len by som si zamenil ''Zhyby na hrazde so širokým úchopom'' za pritahy kladky k hrudniku sirokym uchopom..
lol, na tej borisovej stranke sa to len hemzi podobnymi tzv objemovym treningom :lol:

Chalan tam obcas dava dobre rady, ale jeho treningy rozhodne nie su urcene zaciatocnikom a niekomu kto bere len nejake proteiny s gainermi.
bender44
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bender44 »

--
TenDruhy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa TenDruhy »

Všetko je úplne zle, úplne, úplne.. Necvič každý deň, ako začiatočník by si mal cvičiť trikrát do týždňa, svaly nerastú z cvičenia.. ale z regenerácie a z oddychu !..
Ten akože "tréning" je úplna s prepáčením pi*ovina... Nájdi si pre začiatočníka nejaký FullBody tréning..
To, že nerobíš nohy to je najzákladnejšia chyba! Keď budeš robiť nohy, bude ti rásť aj biceps (príklad) ... !
Tvarohy nejedz denne!.. Tvaroh by sa najčastejšie mal jesť pred spaním.. obsahuje kasein, pomalu bielkovinu ktorá zabezpečí aby v noci svaly nehladovali a nedospelo ku katabolizmu, čiže zmenšovaniu a hladovaniu svalu..
100g bielkovín?? málo.. cez 2gramy na KG váhy by si mal zjesť minimálne! musíš sa prežierať, obžerstvo !!!
Strava ja základom úspechu!
A čo, že tehličky??? Prečo chceš zaberať brucho?? Brucho stačí 2krát do týždňa s 20kg kotúčom na hrudníku a 4x15.. Zväčšíš si tehličky a vystúpia ti a bude ich vidno skôr.. Také tie "brušáky" sa vôbec neoplatí robiť!!
Jedlá s bielkovinami? Mäso, vajcia, ryby, mliečne výrobky (tvaroh, tvrdý syr, mlieko atď..) droždie.... napadá ma aj sója.. ale sa mi zdá, že tá ovplyvňuje niečo s estrogénom tak to ti neodporúčam veľmi jesť...
bender44
Light Expert
Light Expert

TenDruhy napísal:Všetko je úplne zle, úplne, úplne.. Necvič každý deň, ako začiatočník by si mal cvičiť trikrát do týždňa, svaly nerastú z cvičenia.. ale z regenerácie a z oddychu !..
Ten akože "tréning" je úplna s prepáčením pi*ovina... Nájdi si pre začiatočníka nejaký FullBody tréning..
To, že nerobíš nohy to je najzákladnejšia chyba! Keď budeš robiť nohy, bude ti rásť aj biceps (príklad) ... !
Tvarohy nejedz denne!.. Tvaroh by sa najčastejšie mal jesť pred spaním.. obsahuje kasein, pomalu bielkovinu ktorá zabezpečí aby v noci svaly nehladovali a nedospelo ku katabolizmu, čiže zmenšovaniu a hladovaniu svalu..
100g bielkovín?? málo.. cez 2gramy na KG váhy by si mal zjesť minimálne! musíš sa prežierať, obžerstvo !!!
Strava ja základom úspechu!
A čo, že tehličky??? Prečo chceš zaberať brucho?? Brucho stačí 2krát do týždňa s 20kg kotúčom na hrudníku a 4x15.. Zväčšíš si tehličky a vystúpia ti a bude ich vidno skôr.. Také tie "brušáky" sa vôbec neoplatí robiť!!
Jedlá s bielkovinami? Mäso, vajcia, ryby, mliečne výrobky (tvaroh, tvrdý syr, mlieko atď..) droždie.... napadá ma aj sója.. ale sa mi zdá, že tá ovplyvňuje niečo s estrogénom tak to ti neodporúčam veľmi jesť...
Dajme tomu že 1. deň cvičím brucho, potom 2. deň cvičím niečo iné a na 3. deň je už brucho fit, prečo by som si mal dať regeneráciu, keď mi stačila regenerácia počas 2. dňa?

Prečo by sa brušáky neoplatili robiť? A ako sa robí s kotúčom, rukami si mám držať kotúč na hrudníku a robiť brušáky s tým?

A prečo by sú tie tréningy podľa teba pi*****? Veď sám pozorujem dobré výsledky, zlepšuje sa kondícia i objem...
ColdRain
Addict
Addict

lebo tie treningy su pi***** system v nich je uplne od veci, cvicit kazdy den je uplne od veci, napisali ti ako mas cvicit, tak to skus, kazdy treningovy den jeden zakladny cvik na kazdu velku svalovu partiu a po kazdom treningu den oddych a 21 na biceps mozes robit ked cvicis uz par rokov alebo mas v sebe viac hormonov ako plemenny byk dovtedy tis tacia obycajne serie...ako zaciatocnik budes vidiet vysledky aj keby si na tych cinkach len utieral prach, keby si isiel tak ako pisem vidis prve vysledky po dvoch tyzdnoch nie dvoch mesiacoch...http://www.fitexpres.sk/index.php?obsah ... llbody.php
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Chalani to vystihli úplne do bodky, nie je o čom.

Nájdi si proste normálny, overená FB plán, nie tieto nezmysly.

Brucho sa má cvičiť ako každá normálna partia, žiadnych 50 opakovaní. Čiže kotúč (ja si ho dávam za hlavu) a napr. aj 5x8.

TenDruhy: Prečo by sa tvaroh nemohol jesť každý deň?
TenDruhy
Expert
Expert

hughito napísal: TenDruhy: Prečo by sa tvaroh nemohol jesť každý deň?
Môže.. prečo nie.. to som nenapísal.. ale myslím, že by sa mal jesť hlavne pred spaním na noc..

//autoeditácia príspevku (10 Apr 2010, 23:49)
bender44 napísal:
Dajme tomu že 1. deň cvičím brucho, potom 2. deň cvičím niečo iné a na 3. deň je už brucho fit, prečo by som si mal dať regeneráciu, keď mi stačila regenerácia počas 2. dňa?

Prečo by sa brušáky neoplatili robiť? A ako sa robí s kotúčom, rukami si mám držať kotúč na hrudníku a robiť brušáky s tým?

A prečo by sú tie tréningy podľa teba pi*****? Veď sám pozorujem dobré výsledky, zlepšuje sa kondícia i objem...
To je jedno, že necítiš svalovku... ale si pretrénuješ svaly a nebudu rásť... brušáky bez závažia ? načo? nič tým nedosiahneš ! Jo, presne tak na hrudniku drž a rob :P
Tie tréningy sú na kk*, oveľa lepší je ten čo som ti napísal a aj tu chlapci.... ja som za 2 mesiace pribral 15kg.. a zlepšil sa o 90kg na mrtvom tahu.. 40kg na benchi a 80kg na drepe.. a nehovor, že to nie sú výsledky, ja nepoznám nikoho kto by mal lepšie výsledky ako ja za taký krátky čas.. (nechválim sa, iba poukazujem nato, čo sa dá keď vieš ako na to)
hughito
Redeemer
Redeemer

Tvarohy nejedz denne!
Toto si napísal. :sly:
jarabi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jarabi »

Uz tu odznelo mnoho rad ... takte mooze vyzerat trebning takto : ( v domacich podmienkach)
- cvicit tri krat za tyzden ( pondelok,streda,piatok)
- 3x20 klikov
- 3x20 brusakov so zavazim
- 2x10 drepov
- 2x10 zdvihou na hrazde
- 2x10 Hyperextenzie

A ktomu dobra strava.

Inac pocul som ze zevraj svihadlo je lepsie na kondicku ako beh ... neviem ci to je pravda vyjadrite sa
bender44
Light Expert
Light Expert

ColdRain napísal:system v nich je uplne od veci, cvicit kazdy den je uplne od veci, napisali ti ako mas cvicit, tak to skus, kazdy treningovy den jeden zakladny cvik na kazdu velku svalovu partiu a po kazdom treningu den oddych
Ešte si potrebujem ujasniť nejaké veci.

Čiže 1. deň napr. brucho, 2. deň oddych, 3. deň hrudník, 4. deň oddych, 5. deň biceps, 6. deň oddych, 7. deň stehná, 8. deň oddych

Takto by som stihol precvičiť každú svalovú veľkú svalovú partiu maximálne raz za týždeň a napr. triceps, lýtka a ramená by som nestihol vôbec.

Malo by to potom nejaký význam?

A denne dávam 2 tvarohy, jeden po cvičení, druhý pred spaním.. Neuškodilo by mi keby dám ešte jeden ráno?
kali520
Darca
Darca

TenDruhy napísal:ja som za 2 mesiace pribral 15kg.. a zlepšil sa o 90kg na mrtvom tahu.. 40kg na benchi a 80kg na drepe..
Zaujimala by ma tvoja momentalna vaha a maximalky na tychto troch cvikoch. Lebo ako neuraz sa ale take zlepsenie? Bud klames alebo si rodeny talent.

//autoeditácia príspevku (11 Apr 2010, 9:23)
bender44, napis si radsej do google full body trening jak ti tu uz bolo poradene asi trikrat a nepis tu taketo blbosti ako keby ti niekto nieco taketo radil.
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja som teraz dorazil sacharidové vlny, za 4 týždne som dal dole 7 kg (zo 105 kg na 98 kg) tuku.
Odporúčam každému, kto chce rysnúť.
ColdRain
Addict
Addict

Hughito mozes to opisat trosku viac? jak sa ti to islo, ako si zvladal tie dni s minimom sacharidov, co si jedol, nejake take tie pikosky ;) tiez sa pohravam s myslienkou pred letom dat sacharidove vlny, ak sa podari porobit skusky , nech sa za mna priatelka na kupalisku nehanbi :D

bender44: posledny krat kazdy trening vsetky velke svalove partie(to su nohy, chrbat+spodny chrbat, prsia, ramena), na kazdu partiu si das jeden cvik, cize ich precvicis kazdu tri krat do tyzdna ktomu das podla chuti doplnky na male partie ako su biceps a triceps, posledny krat som to napisal uz sa opakovat nebudem...tvarohu si zer kolko chces ak sa zneho neposeres = neublizil ti, ale protein je lacnejsi
hughito
Redeemer
Redeemer

Pondelok: 200g/b , 57g/s+100g/s(gainer)
1. 6 vajíčok(35g/b,5g/s)+1 grahamový rožok(2,5g/b,15g/s)
2. mäso:150g(30g/b)
3. ryba 200g(30g/b) +1 grahamový rožok(2,5g/b,15g/s)
4. tvaroh 250g(35g/b, 10g/s) biely jogurt(6g/b,12g/s)
5. mäso:150g (30g/b)
6. ryba 200g(30g/b)

Utorok: 204g/b, 152g/s
1. 6 vajíčok(35g/b,5g/s)+2 grahamové r.(5g/b,30g/s)
2. ryba 200g(30g/b)
3. mäso:150g(30g/b)+ryža 60g(7g/b,50g/s)
5. mäso:150g(30g/b)+ryža 60g(7g/b,50g/s)
6. tuniak(20-25g/b)+1 grahamový rožok(2,5g/b,15g/s)

Streda: 215g/b, 510g/s+100g/s(gainer)
1. 200g cestovín(23g/b,120g/s)+ 100g eidam(30g/b,2g/s)
2. 2 grahamové r.(5g/b,30g/s)+cottage cheese 120g(12g/b,3g/s)
3. mäso:150g(30g/b)+ryža 150g(11g/b,115g/s)
5. 200g cestovín(23g/b,120g/s)
6. tuniak(20-25g/b)+ 2 grahamové r.(5g/b,30g/s)

Štvrtok: 218g/b, 370g/s
1. 2 grahamové r.(5g/b,30g/s)+cottage cheese 120g(12g/b,3g/s)
2. ryba 200g(30g/b)+ 1 grahamový rožok(2,5g/b,15g/s)
3. mäso:150g(30g/b)+ 200g ryže(15g/b,155g/s)
4. tvaroh 250g(35g/b, 10g/s) biely jogurt(6g/b,12g/s)+ 1 grahamový rožok(2,5g/b,15g/s)
5. mäso:150g(30g/b)+ 200g cestovín(23g/b,120g/s)
6. 2 grahamové r.(5g/b,30g/s)+cottage cheese 120g(12g/b,3g/s)

Piatok: 184g/b, 185g/s+100g/s(gainer)
1. 2 grahamové r.(5g/b,30g/s)+cottage cheese 120g(12g/b,3g/s)
2. ryba 200g(30g/b)+ 1 grahamový rožok(2,5g/b,15g/s)
3. mäso:150g(30g/b)+ryža 80g(9g/b,60g/s)
5. tuniak(20-25g/b)+ 2 grahamové r.(5g/b,30g/s)
6. ryba 200g(30g/b)+ 1 grahamový rožok(2,5g/b,15g/s)

Sobota:215g/b, 240g/s
2. tvaroh 250g(35g/b, 10g/s) biely jogurt(6g/b,12g/s)+ 1 grahamový rožok(2,5g/b,15g/s)
3. mäso:150g(30g/b)+ryža 100g(12g/b,77g/s)
4. ryba 200g(30g/b)+ 2 grahamové r.(5g/b,30g/s)
5. mäso:150g(30g/b)+70g cestovín(6g/b,45g/s)
6. tuniak(20-25g/b)+1 grahamový rožok(2,5g/b,15g/s)

Nedeľa:220g/b, 212g/s
2. tvaroh 250g(35g/b, 10g/s) biely jogurt(6g/b,12g/s)
3. mäso:150g(30g/b)+ ryža 60g(7g/b,50g/s)
4. ryba 200g(30g/b)+ 1 grahamový rožok(2,5g/b,15g/s)
5. mäso:150g(30g/b)+70g cestovín(6g/b,45g/s)
6. ryba 200g(30g/b)+ 1 grahamový rožok(2,5g/b,15g/s)

Toto je ten jedálniček. Dá sa na to zvyknúť, celkom v pohode. Pocit hladu skoro žiadny. Dôležité je makať vo fitku, aby neišli dole svaly (cvičil som 3 krát do týždňa FB) + po fitku vždy aerobka, dvakrát dlhšia a menej intenzívnejšia (pondelok a piatok) = bicykel a v stredu kratšia intenzívnejšia = boxovací mech.

Do toho treba zaradiť aerobku aj na utorok a štvrtok, ja mám vtedy tréningy SANDY, tak som to riešil s nimi.

No a to je celé, proste to vydržať a robiť presne podľa tohto. Žiadne ústupky ani úľavy.
Tak raz, maximálne dvakrát za ten mesiac sa môže dať "cheat day", čiže môže sa jesť viac menej všetko, bez sledovania sacharidov (ale neznamená to zas žožrať 5 kg čokoládky a vypiť 5 litrov Coly + 2 kg hranoliek s kečupom).

Zaručený úspech, je to overené a zamaká každému.
ColdRain
Addict
Addict

hughito: nemas tam tych sacharidov nejak vela? v praxi som to nesiel este, ale co som videl rozpis tak vsade boli cca polovicne hodnoty...a dalsia vec vacsinou co som to videl tak tie hodnoty postupne stupali, ty to mas take rozhadzane...z coho si cerpal?
TenDruhy
Expert
Expert

kali520 napísal:Zaujimala by ma tvoja momentalna vaha a maximalky na tychto troch cvikoch. Lebo ako neuraz sa ale take zlepsenie? Bud klames alebo si rodeny talent.

//autoeditácia príspevku (11 Apr 2010, 9:23)
bender44, napis si radsej do google full body trening jak ti tu uz bolo poradene asi trikrat a nepis tu taketo blbosti ako keby ti niekto nieco taketo radil.
Nie to myslím ako tak, keď som začínal cvičiť.. vieš svaly zo začiatku rastú ako z vody... a keď začneš cvičiť ako máš.. tak to ide takto... váha.. niečo kolo 90kg.. maximálky .. 245 MT, 230 SQ, 190 BP .. a vek vám radšej nepíšem lebo ma rovno od*ebete, že to nemôže byť pravda :)

//autoeditácia príspevku (11 Apr 2010, 13:51)
hughito napísal: Toto si napísal. :sly:
Sorry, myslené to bolo aby ich nejedol cez deň..
jarabi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jarabi »

Zevraj je svihadlo lepsie na kondicku ako beh ... je to pravda ????
kali520
Darca
Darca

TenDruhy napísal:Nie to myslím ako tak, keď som začínal cvičiť.. vieš svaly zo začiatku rastú ako z vody... a keď začneš cvičiť ako máš.. tak to ide takto... váha.. niečo kolo 90kg.. maximálky .. 245 MT, 230 SQ, 190 BP .. a vek vám radšej nepíšem lebo ma rovno od*ebete, že to nemôže byť pravda
Ak je to pravda tak sa cudujem ze nesutazis.

Este by ma zaujimalo ako dlho cvicis a ci si niekedy mal nejaku kuru. Ale aj tak ako zaciatoncik zlepsit MT za 2 mesiace o 90kg je pomerne dost pre geneticky zazrak, nie to este pre obycajneho smrtelnika.
Napísať odpoveď