Dobrý deň
Mám taký čudný problém asi pred štvrť rokom som nainštaloval win7 ultimate 64bit. Dnes som chcel k pc pripojiť tlačiareň a počítač ju vôbec nezaregistroval. Tak som reštartol počítač a teraz už nefunguje nič firewall myš tlačiareň zvuk a pod. Dalo by sa s tým dačo robiť?
Windows 7 problém
-
Andr3w
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Windows 7 problém
asi len vratit spet nastavenia cez obnovu systemu vo windowse, mne to parkrat pomohlo
ovladace znova nainstalovat? iny USB port?
-
uradnicek.a
Amateur
Ovládače na novo nainštalovať asi ťažko môžem keď mi nejde net a ani jeden usb port nefunguje takže nemôžem ani zozálohovať dáta na externý disk. Ani obnova systému nepomohla.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Byt tebou stiahnem nejake Live CD Unixu (Ubuntu a pod) a skusim, ci dane porty a spol pojdu aspon pod nim..
Ak nie, tak to bude problem inde ako vo Windowse..HW error..
CDromka ti musi ist bezproblemov este pred spustenim Winu a nabootovanie cd tiez..
Alebo aspon odzalohujem data ak by uz inak neslo cez ten Unix..Samozrejme len ak mas dany disk rozdeleny aspon na 2. casti.
Ak nie, tak to bude problem inde ako vo Windowse..HW error..
CDromka ti musi ist bezproblemov este pred spustenim Winu a nabootovanie cd tiez..
Alebo aspon odzalohujem data ak by uz inak neslo cez ten Unix..Samozrejme len ak mas dany disk rozdeleny aspon na 2. casti.
-
vikko78
Medium Professional
skušal si reset biosu?
-
uradnicek.a
Amateur
No tak skúsil som to live cd a všetky usb porty v ňom idú takže dnes zozálohujem dáta a idem reinštalovať Windows.
Ďakujem za všetky vaše rady.
Ďakujem za všetky vaše rady.