Tak co poviete
Kompromis medzi OS
-
Romanko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Kompromis medzi OS
riesim taky problem mensi , potrebujem hostovat par domen na svojom , nejsu navstevovane ale proste potrebujem aby boli spustene...a pc na ktorom som je pusteny stale..tak rozmyslam ze je zbytocne aby boli pustene dva pc...tak by som pouzival jeden PC ako pracovnu stanicu ako aj server...bude na nom bezat Apache mysql FTP .ale neviem ci dat Windows alebo linux a hlavne ktory.
Tak co poviete
Tak co poviete
-
Deafboy
Darca
Re: Kompromis medzi OS
Tak taketo riesenie som este nikdy nevidel 
Pokial by slo len o server, tak na 100% linux. No ak to chces pouzivat ako pracovnu stanicu, je to len na tebe, nakolko sa vyznas v linuxe. Ako desktop aj server by bolo asi vhodne ubuntu, vzhladom na jednoduchost.
Kedze ale hovoris, ze by server nemal byt velmi vytazovany, zvladol by to aj windows.. aj ked tam ti neporadim ako je to so stabilitou a vykonom. Apache, PHP, MySQL, FTP rozbehas azda na kazdom OS.
Pokial by slo len o server, tak na 100% linux. No ak to chces pouzivat ako pracovnu stanicu, je to len na tebe, nakolko sa vyznas v linuxe. Ako desktop aj server by bolo asi vhodne ubuntu, vzhladom na jednoduchost.
Kedze ale hovoris, ze by server nemal byt velmi vytazovany, zvladol by to aj windows.. aj ked tam ti neporadim ako je to so stabilitou a vykonom. Apache, PHP, MySQL, FTP rozbehas azda na kazdom OS.
-
Romanko
Guru wannabe
Re: Kompromis medzi OS
domace riesenie...v celku je mi jedno ci to bude linux alebo windows.. mam skusenosti aj s debianom aj win serverom ..
tiez som rozmyslal nad Ubuntu ...ale chcel som pocut aj vas nazor
tiez som rozmyslal nad Ubuntu ...ale chcel som pocut aj vas nazor