Apple/Mac
Re: Apple/Mac
Toto mi skor pripomina iWeb, ja hladam nieco pre koderov...aby som mohol kludne kodit v html + css a aby mi hned aj ukazovalo zmeny v inom okne.
Coda?
Chlpaci potrebujem radu, kedysi som prehraval filmy cez nejaky prehravac, ktory prehraval snad vsetko bez problemov, no nejak som sa ho musel nahodne zbavit nechtiac, neviem ho uz najst, neviem jak sa volal, mam pocit ze mi ho poradil niekto tu v tejto teme. NEviem teda cez co prehravat filmy, kedze ked to skusam cez quicktime, tak nejde zvuk atd...poradte nieco.
vlc nema problem s ničím
ci ale nejde mi do hlavy ako som mohol odfajcit ten povodny player, proste zrazu ho nemam...wtf....nesom si vedomy toho zeby som ho ja mazal.
-
Robbie42
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak a iPad je v predaji. Neviem ci je tu o tom zvlast tema (ziadnu som nenasiel), tak pisem sem. Planuje si ho niekto z Vas kupit? Mne sa osobne velmi paci, ale nepochopim ako moze byt taketo zariadenie bez multitaskingu. Aha a uz sa tesim ako budu priaznivci tohto zariadenia nazyvani "apple oveckami" 
čo bez multitaskingu... ale bez usb portu 
Radsej byt nasledovnik jablka ako okna.Robbie42 napísal:Tak a iPad je v predajiAha a uz sa tesim ako budu priaznivci tohto zariadenia nazyvani "apple oveckami"
Aj tak nechápem čo stále majú všetci s tým multitaskingom
Aj Microsoft v novom mobilnom OS najpravdepodobnejšie vynechá multitasking
iPad je zariadenie určené na internet, povedzte mi čo potrebujete pri surfovaní webu multitaskovať? Jedine tak hudbu - a pokiaľ mi je známe aj na iPhone hudba kľudne hrá pri prezeraní internetu
//edit: http://dock.sk/ipad-16gb-32gb-64gb-wifi-3g
Ja by som si ho kúpil veľmi rád, keby bol fakt na cenovej úrovni netbooku t. j. MAX 500€
iPad je zariadenie určené na internet, povedzte mi čo potrebujete pri surfovaní webu multitaskovať? Jedine tak hudbu - a pokiaľ mi je známe aj na iPhone hudba kľudne hrá pri prezeraní internetu
//edit: http://dock.sk/ipad-16gb-32gb-64gb-wifi-3g
-
Robbie42
Light Professional
Taky HP Slate bude udajne startovat okolo 400 USB, to bude mnamka 
Mnamka ako mnamka, mal som moznost pouzivat Win 7 na 1.6 GHz + 1GB Ram (mam taky pocit, ze Slate ma obdobne, ak nie horsie vnutornosti) a 2 slovami: nikdy viac.
Navyse UI aplikacii nie je ani zdaleka stvorene na iny input ako mys+klavesnica a zivotnost baterie bude logicky velmi pozadu za iPadom. Microsoft sa moze ozvat az ked bude hotovy Courier, dovtedy je to iba marna snaha.
And now for something completely different:
iPad ma podla recenzentov vydrz presahujucu 10 hodin (namerane boli 13 a 12 hodin) pri wifi surfovani a pozerani videa, na stranke maju spomenutych "iba" 10 hodin. Tomu sa vravi pristup, nie ako ine spolocnosti (hlavne vyrobcovia notebookov) kde vydrz testuju v idle stave s 0% podsvietenim
(male bezvyznamne plus pre toho, kto spoznal referenciu na istu sketch-show)
Navyse UI aplikacii nie je ani zdaleka stvorene na iny input ako mys+klavesnica a zivotnost baterie bude logicky velmi pozadu za iPadom. Microsoft sa moze ozvat az ked bude hotovy Courier, dovtedy je to iba marna snaha.
And now for something completely different:
iPad ma podla recenzentov vydrz presahujucu 10 hodin (namerane boli 13 a 12 hodin) pri wifi surfovani a pozerani videa, na stranke maju spomenutych "iba" 10 hodin. Tomu sa vravi pristup, nie ako ine spolocnosti (hlavne vyrobcovia notebookov) kde vydrz testuju v idle stave s 0% podsvietenim
(male bezvyznamne plus pre toho, kto spoznal referenciu na istu sketch-show)
Nejaky expander na rarka mi prosim poradte, najlepsie free, mam stuffit expander ale poslednu dobu mam problem a uz mi stupa adrenalin pri tom, ze si nieco stiahnem, duble klil, zadam heslo na expand, natiahne to za menej ako sekundu, napise, ze to bolo completed no rozbaleny priecinok nenajdem ani za pi*u. Neviete kde moze byt problem?
-
jjj
Guru wannabe
Už aj primitívny Symbian na Nokiách ma Multitasking..
Je to škoda..
Možno sa niekomu podarí prepašovať nejakú free verziu expose do Apple store
Je to škoda..
Možno sa niekomu podarí prepašovať nejakú free verziu expose do Apple store
Este potrebujem radu ohladom externeho HDD, kedze nekupil som nic ako som planoval...rad by som teda popozeral nejake externe drives, malo by to byt 1TB, ci portable, alebo desktop, to neviem povedat, ono portable je fajn, no nevadila by mi ani desktop verzia, celkom mam sympatie k Western Digital, takze tak, viete mi nieco konkretne poradit?
Inac, mam pozerat original iba na tie HDDcka origos pre Mac? A teda ke dpozeram iba na tie...v pohode budem moct dajme tomu zalohovat z macu, a aj z windowsu?
Inac, mam pozerat original iba na tie HDDcka origos pre Mac? A teda ke dpozeram iba na tie...v pohode budem moct dajme tomu zalohovat z macu, a aj z windowsu?
Budes potrebovat samostatne particie, pokial viem, tak Mac ma defaultne zablokovane zapisovanie na NTFS, takze zvlada iba FAT32. A pouzivat Fat32 v dnesnej dobe je trochu spiatocnicke (i ked to je aj NTFS, ale tam je to dane nutnostou).
Alebo mozes skusit zohnat driver na HFS+ pre windows, viem, ze na ext3 existuju, tak hadam aj na toto. IMO ak to tieto drivery budu funkcne, tak je to lepsie riesenie.
A mimochodom asi nezalezi na tom, ci si vyberies specialny pre MacOS alebo specialne pre Win, disky od WD maju vzadu napisane podporovane OS ak sa nemylim, tam sa staci pozriet ci je tam aj MacOS (co pochybujem, ze nebude) a si v suchu. Ale tie special MacOS vacsinou dizajnovo sedia ku pocitacom Applu.
Alebo mozes skusit zohnat driver na HFS+ pre windows, viem, ze na ext3 existuju, tak hadam aj na toto. IMO ak to tieto drivery budu funkcne, tak je to lepsie riesenie.
A mimochodom asi nezalezi na tom, ci si vyberies specialny pre MacOS alebo specialne pre Win, disky od WD maju vzadu napisane podporovane OS ak sa nemylim, tam sa staci pozriet ci je tam aj MacOS (co pochybujem, ze nebude) a si v suchu. Ale tie special MacOS vacsinou dizajnovo sedia ku pocitacom Applu.
Poradte nejaky free RAR expander prosim.
notebook uz len od apple 
jj moje slova, ale poradte mi niekto nejaky expander na rarkaTrussardi napísal:notebook uz len od apple
Co sa tyka rozbalovania rar suborov, tak ja uz roky pouzivam UnRarX .... free a funguje bez problemov.
Tak som sa trochu kopol, najmensi nedostal i5 procesor a ani 2 grafikyStopa napísal:NEKUPUJ MACBOOK! Resp zatial nieBude coskoro update celej vsetkych Pro. Najmensi 13" dostane i5 procesor (myslim, ze dualcore), zdielanu intel grafiku a diskretnu GeForce 310M (512MB).
http://gizmodo.com/5515928/new-macbook- ... processors