I/P: LCD HP w1907v + MSI N260GTX Lightning (BLACK EDITION)

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Lord ANAKIN
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

I/P: LCD HP w1907v + MSI N260GTX Lightning (BLACK EDITION)

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

Rozmyslam o tom ze by som predal tuto dvojicu ak by sa nasiel kupca ktory by si bol schopny prist po tieto veci do KE alebo PP.Obe su sice bez zaruky ale v 100% stave.

Monitor je bez vypalenych pixelov v 100% stave
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu ... ct=3412623

Grafika tak isto , velmi ticha v 2D prostredi, v baleni s prednym panelom na pretaktovanie , redukcie a vsetko co ku nej bolo, ako vyhodu beriem nereferencne chladenie a velkost pamete (1,7GB), netaktovana no potencial tam urcite este bude ...
http://www.motherboards.org/reviews/har ... 889_2.html

poprosim realne ohodnotenie

Dakujem
C0lder
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: I/P: LCD HP w1907v + MSI N260GTX Lightning (BLACK EDITION)

Príspevok od používateľa C0lder »

19tky monitory chodia tak po 40-50.Aktualne mam ponuku na 19tku od Uplinka za 50+7E kurier.Ale je to 4:3 osobne by som siel radsej do wide, ak mas zaujem rovnaku sumu ponukam tebe, ak nie beriem od uplinka.Dufam ze sa uplink nenahneva :D
Lord ANAKIN
Professional
Professional

nenahneva urcite ... za 50tku ked mas 4:3 tak to mas fajn toto je wide a pozri si fotky ... toto nieje nejaka stara vec ale pekny dizajnovy kusok s lesklou obrazovkou a velmi dobrou kvalitou rozliskom 1440x900 a este repracikmy (kazdy vieme ze nic moc ale lepsie ako nic)...

nehovorim ze to predam skor ma zaujima hodnota ... predal by som fakt pri dobrej ponuke a najlepsie komplet
C0lder
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa C0lder »

Okey takze nic?No uplinkova ponuka je Eizo monitor a od toho ma Hp este stale dost daleko no mas novsi model a osobne si netrufam porovnat kvalitu obrazu, no Eizo tomu proste doverujem.Dizajn je urcite lepsi, no repraciky ma tiez =D... a len pre info 4:3 monitori isli este drahsie ako Wide ked boli oba typi na trhu.Ale fajn skusil som to tak Gl v predaji, ak to teda budes predavat :)
Lord ANAKIN
Professional
Professional

C0lder pohoda nic sa nedej ... moja velmi hruba predstava by bola 80eur ... tu sa to samozrejme asi tazko prada za takuto cenu ale na bazosi alebo niekde inde by to mozno slo ... ale ako nesuri mi to a rad by som to predal ako komplet respektive iba ako komplet aby bolo na navu grafiku ... inak pojde monitor domov ... jj eizo je dobra znacka ale uz som predsa len zvyknuty na wide ...
Zamknuté