"Tektonická" zbraň - zaútočilo USA na Haiti ?
Re: "Tektonická" zbraň - zaútočilo USA na Haiti ?
citizien: Tak to si ma naozaj presvedčil, uveril som. 
vlnenie podieha fyz. zakonom. ak by malo fungovat tak do rezonancie uvedie vsetky objekty s podobnou rezonancnou frekvenciou. stale som nedostal vysvetlenie ako to ma sakra fungovat. inak pouzili ju aj vcera na hranicic s Mexikom ? a tesne pred mali zastrel vo Vihorlatskych vrchoch ?TommyHot napísal:Stoporko ako chces vyvinut adekvatnu obranu proti tektonickej zbrani? To nie su fyzicke rakety, ktore vies protiraketovym systemom zostrelit. To je vlnenie s obrovskou frekvenciou, ktore navyse neposobi na cloveka, ci stavby, ale na zemsky povrch. Ak by si chcel vyvinut adekvatnu ochranu, muselo by to byt hned na tom prvom stupni a to je samotne zariadenie, ktore produkuje toto vlnenie.
Ja som tu spomenul len co som cital ci ta presvedcim nieje na mne.Na tomto svete sa deje vela veci o ktorych nevieme.Tajne vojny, tento zvlastny HAARP atakdalej.hughito napísal:citizien: Tak to si ma naozaj presvedčil, uveril som.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
@3PO haiti je kusok od Floridy v ceste im nestoji nic, ale ako by to mohli spravit (esteraz nie som zastanca konspiracii) sa ma nepytaj.
Nejaky ten piatok uz vieme na mensie vzdialenosti prenasat (teleportovat) kvantovy stav subatomovych castic (aj celych atomov), preto nevidim dovod, preco by sme nemohli vediet vytvorit silne vlnenie (alebo nejaku inu silu) bez toho aby posobilo na prekazky, ktore mu stoja v ceste. Zakony fyziky sice existuju, ale v tomto pripade zrovna nemusi ist o klasicku fyziku kde pozname tazisko sustavy, spojnicu ktora deli 2 body nejakou vzdialenostou atd...
Nejaky ten piatok uz vieme na mensie vzdialenosti prenasat (teleportovat) kvantovy stav subatomovych castic (aj celych atomov), preto nevidim dovod, preco by sme nemohli vediet vytvorit silne vlnenie (alebo nejaku inu silu) bez toho aby posobilo na prekazky, ktore mu stoja v ceste. Zakony fyziky sice existuju, ale v tomto pripade zrovna nemusi ist o klasicku fyziku kde pozname tazisko sustavy, spojnicu ktora deli 2 body nejakou vzdialenostou atd...
Jasné, beriem, takisto sa určite dejú veci o ktorých my, obyčajní smrteľníci nič nevieme, ale zas na druhú stranu treba byť striezvy a skeptický čo sa týka všetkých týchto konšpiračných teórií so 100% "pravdou".citizen napísal: Ja som tu spomenul len co som cital ci ta presvedcim nieje na mne.Na tomto svete sa deje vela veci o ktorych nevieme.Tajne vojny, tento zvlastny HAARP atakdalej.
Ale haarp musis priznat.To stym cia a ovladanim ludi o tom su aj videonahravky.Teda skorej to bol taky prototyp ktori skusali len na zvieratach.hughito napísal: Jasné, beriem, takisto sa určite dejú veci o ktorých my, obyčajní smrteľníci nič nevieme, ale zas na druhú stranu treba byť striezvy a skeptický čo sa týka všetkých týchto konšpiračných teórií so 100% "pravdou".
Mám uznať to, že existuje možno v nejakom štádiuvývoja podobná zbraň, alebo mám uznať, že USA s ňou zaútočilo na Haiti ?
To sú dve rozdielne veci.
To sú dve rozdielne veci.
Podla mna existuje ci ju pouzili proti Haiti to asi nie...
mňa zaujíma, či sú nejaké konkrétne fakty, údaje alebo argumenty, že zemetrasenie na Haiti nebolo čisto prírodné??? Ako čítam príspevky, tak táto možnosť nebola vylúčená.
-
Stoporko
VIP
[quote="TommyHot"][/quote]
vytvoriť VLNENIE (silu nevytvoríš bez niečoho, čo bude tú silu prenášať, ale to isto vieš...napr. gravitón a podobné srandičky, navyše tu budeš mať problém s reakciami s prostredím cez ktoré bude prenikať) bez toho, aby pôsobilo na prekážky cestou k cieľu - ako si to predstavuješ? Z bežnej fyziky poznáme, že niečo je buď častica (a je problém s interakciou s hmotou) alebo vlna (a tu je problém s prenikavosťou, jej ohýbaním a interferenciou s ostatným vlnením, ktorého je okolo nás spústa). O vlastnostiach fotónov a kvantovej fyzike (dualistický charakter) sa tu asi baviť nebudeme (ale môžme, ak máš chuť a myslíš, že tomu bude okrem nás ešte niekto rozumieť
).
3PO ti jasne povedal, že buď to bude fungovať na všetko (s adekvátnou frekvenciou) alebo na nič.
K obrane pred tektonickou zbraňou - po tom, ako by bola raz použitá, nie je problém vysledovať odkiaľ úder prišiel a vyslať "preventívny humanitárny útok na ochranu sveta pred globálnym agresorom." Pasívna ochrana (tienenie, štíty) by závisela práve od vlastností a spôsobu účinku danej zbrane (proti konvenčným raketám máš železobetón, proti jadrovým máš olovo, proti chemickým máš filtre... možno proti rezonančným sa vyvinie podobné zariadenie, ktoré bude vysielať okolo chráneného objektu vlnenie zapríčiňujúce interferenčné zoslabenie útočiaceho vlnenia..proste stačí si kuknúť nejaké Sci-Fi, napr. niečo od Clarka)
Prenosy subatomárnych častíc robíme stále tak, že niekde danú časticu zrušíme a inde ju vytvoríme, nejedná sa o doslovný presun, resp. teleportáciu danej častice (to len tak na okraj). - no túto problematiku špecificky nesledujem, ak sa udiali nejaké prevratné objavy, hoď mi na ne please nejaké linky, najlepšie scopus alebo science-direct.
v skratke -
vytvoriť VLNENIE (silu nevytvoríš bez niečoho, čo bude tú silu prenášať, ale to isto vieš...napr. gravitón a podobné srandičky, navyše tu budeš mať problém s reakciami s prostredím cez ktoré bude prenikať) bez toho, aby pôsobilo na prekážky cestou k cieľu - ako si to predstavuješ? Z bežnej fyziky poznáme, že niečo je buď častica (a je problém s interakciou s hmotou) alebo vlna (a tu je problém s prenikavosťou, jej ohýbaním a interferenciou s ostatným vlnením, ktorého je okolo nás spústa). O vlastnostiach fotónov a kvantovej fyzike (dualistický charakter) sa tu asi baviť nebudeme (ale môžme, ak máš chuť a myslíš, že tomu bude okrem nás ešte niekto rozumieť
3PO ti jasne povedal, že buď to bude fungovať na všetko (s adekvátnou frekvenciou) alebo na nič.
K obrane pred tektonickou zbraňou - po tom, ako by bola raz použitá, nie je problém vysledovať odkiaľ úder prišiel a vyslať "preventívny humanitárny útok na ochranu sveta pred globálnym agresorom." Pasívna ochrana (tienenie, štíty) by závisela práve od vlastností a spôsobu účinku danej zbrane (proti konvenčným raketám máš železobetón, proti jadrovým máš olovo, proti chemickým máš filtre... možno proti rezonančným sa vyvinie podobné zariadenie, ktoré bude vysielať okolo chráneného objektu vlnenie zapríčiňujúce interferenčné zoslabenie útočiaceho vlnenia..proste stačí si kuknúť nejaké Sci-Fi, napr. niečo od Clarka)
Prenosy subatomárnych častíc robíme stále tak, že niekde danú časticu zrušíme a inde ju vytvoríme, nejedná sa o doslovný presun, resp. teleportáciu danej častice (to len tak na okraj). - no túto problematiku špecificky nesledujem, ak sa udiali nejaké prevratné objavy, hoď mi na ne please nejaké linky, najlepšie scopus alebo science-direct.
v skratke -
jasne, ze nie su. su to pseudofakty od ludi, ktori sa jeden den rozumeju teorii tektonickych zlomov, aby o den na to vedeli vsetko o statike v pripade padu dvojiciek, a hned na to o tajmom sprisahani slobodobetonarov, a pocas toho vsetkeho, v case modernej digitalnej techniky, vyfotili uplne nekvalitnu fotku UFO...Eruner napísal:mňa zaujíma, či sú nejaké konkrétne fakty, údaje alebo argumenty, že zemetrasenie na Haiti nebolo čisto prírodné??? Ako čítam príspevky, tak táto možnosť nebola vylúčená.
Stoporko: ja viem, ze sa podarilo "teleportovat" kvantovy stav jednej castice na vzdialenost asi 500 metrov v Rakusku. linky mozem poslat na poziadanie ale nepytaj sa ma na podrobnosti. kvantova fyzika je nieco co nikdy nepochopim
-
krija
VIP
vsak ty nechapes ani pad dvojiciek3PO napísal: jasne, ze nie su. su to pseudofakty od ludi, ktori sa jeden den rozumeju teorii tektonickych zlomov, aby o den na to vedeli vsetko o statike v pripade padu dvojiciek, a hned na to o tajmom sprisahani slobodobetonarov, a pocas toho vsetkeho, v case modernej digitalnej techniky, vyfotili uplne nekvalitnu fotku UFO...
Stoporko: ja viem, ze sa podarilo "teleportovat" kvantovy stav jednej castice na vzdialenost asi 500 metrov v Rakusku. linky mozem poslat na poziadanie ale nepytaj sa ma na podrobnosti. kvantova fyzika je nieco co nikdy nepochopim
Taktiež som bol toho názoru, že niečo je poriadne pritiahnuté za vlasi. Jedno som si bol istý že HIV je výsledok laboratória a čas mi dal za pravdu. Dlho som uvažoval že predsa sa nemôže najst na našej planéte ďalší Dr. Mengele a predsa sa našiel sa nertvor ktorý tenvír vytvorílhughito napísal:Je to fakt smiešne, takéto obvinenia sú už moc aj na mňa.
Kód: Vybrať všetko
AIDS, vírus vytvořený člověkem
08.02.2010
Všem (William Cooper 27.7. 1990)
Během mých rozhovorů v Las Vegas minulý týden jsem odhalil pár věcí o AIDS, které jsem dlouho uchovával ve své mysli. Prozradil jsem, že jsem věděl, že AIDS bylo vytvořeno člověkem, aby eliminovalo nežádoucí elementy společnosti, když jsem byl přidělen do Námořní bezpečnosti a zpravodajství (NSI). Uvedl jsem tento fakt v přednášce "The Secret Government".
A nyní zbytek příběhu.
První studie byla učiněna v roce 1957 na vědeckém mítingu v Huntsville v Alabamě. Tato studie vyústila v "Alternativu 3". Další studie byla učiněna Římským klubem v roce 1968, aby stanovila limity vývoje. Výsledkem studie bylo, že civilizace tak, jak ji známe, krátce po roce 2000 zkolabuje, pokud se populace vážně nezmenší. Byla přijata závažná přísně tajná doporučení vládnoucí elitě Dr. Aureliem Pecceiem z Římského klubu. Tím hlavním doporučením bylo, že se má vyvinout nějaký mikrob, který by napadl autoimunitní systém a tím poskytnout prostředí pro nemožnost očkování.
Vydaly se příkazy vyvinout mikrob a také vyvinout nějakou léčbu a nějaký preventivní prostředek. Tento mikrob by se použil proti populaci a byla by představena očkovací látka spravovaná WHO (Světová zdravotnická organizace). Tato preventivní látka měla být použita pro vládnoucí elitu. Léčba se bude poskytovat těm, co to přežijí, až se rozhodne, že již zemřel dostatečný počet lidí. Protilátka bude oznámena jako nově vyvinutá. Tento plán byl nazván Global 2000. Léčba a prevence jsou do té doby potlačeny.
Finanční pomoc byla obdržena od Kongresu Spojených států pod H.B.15090, (sněmovní zákon č. 15090), kde bylo 10 miliónů dollarů dáno ministerstvu obrany, aby vyrobilo "syntetické biologické činidlo", látku, která přirozeně neexistuje a pro kterou se nezíská žádná přirozená imunita.
V rozmezí následujících 5-10 let by pravděpodobně bylo možné vytvořit nový infekční mikroorganismus, který by se mohl lišit v jistých důležitých aspektech od jakékoli známé nemoci působící v organismu.
Nejdůležitější z toho je, že by mohla vzdorovat imunologickému a
terapeutickému procesu, na kterém závisí naše relativní svoboda před infekčním onemocněním. Projekt se uskutečnil u Fort Detrick v Marylandu.
Protože se měla zdecimovat velká část populace, rozhodla se vládnoucí elita zaměřit se na "nežádoucí" elementy společnosti k jejich vyhlazení. Specifickým cílem byly černí, hispánci a homosexuální populace. Jméno projektu, který vyvinul AIDS je MKNAOMI (bylo to kódové jméno pro společný výzkumný program ministerstva obrany a CIA existující od 50tých let do 70tých let. Pozn. přek.).
Africký kontinent byl infikován skrze vakcíny neštovic v roce 1977. Populace Spojených států byla infikována v roce 1978 s vakcínou hepatitidy typu B skrze Střediska pro kontrolu nemocí (Centers for Disease Control) a Newyorským krevním centrem (New York Blood Center).
To je celý příběh. Příkaz byl vydán Politickým výborem Bilderbergerovy skupiny se sídlem ve Švýcarsku. Byla také nařízena další opatření. To jedno z opatřeních, které budete schopní zkontrolovat nesnadněji, je Haig - Kissingerova politika depopulace, která je vedena ministerstvem zahraničí.
K tomu, abych vám pomohl zkoumat tento zločin, je zde název této zprávy: "LIMITY VÝVOJE" zpráva pro projekt Římského klubu o dilematu lidstva. V dubnu 1968 začalo toto studium v Accademia dei Lincei v Římě. To se setkalo s podněcováním Dr. Aurelia Pecceie. Přísně tajná doporučení závěrů této studie učinil Dr. Aurelio Peccei, který se zavázal, že nepoužije preventivní látku a nevezme lék.... Dr. Peccei byl oslavován jako hrdina zato, že se rozhodl podstoupit stejné riziko jako všeobecná populace. Veřejné výsledky studie byly publikovány v roce 1972. Členové týmu projektu MIT, který se na
studii účastnil jsou zde:
Dr. Dennis L. Meadows, ředitel, United States
Dr. Alison A. Anderson, United States (znečišťování)
Dr. Jay M. Anderson, United States (znečišťování)
Ilyas Bayar, Turecko (zemědělství)
William W. Behrens III, United States (zdroje)
Farhad Hakimzadeh, Iran (populace)
Dr. Steffen Harbordt, Německo (socio-politické trendy)
Judith A Machen, United States (administrativa)
Dr. Donella H. Meadows, United States (populace)
Peter Milling, Německo (kapitál)
Nirmala S. Murthy, Indie (populace)
Roger F. Naill, United States (zdroje)
Jorgen Randers, Norsko (populace)
Stephen Shantzis, United States (zemědělství)
John A. Seeger, United States (administrativa)
Marilyn Williams, United States (dokumentace)
Dr. Erich K. O. Zahn, Německo (zemědělství)
Když se studie v roce 1969 dokončila, generální tajemník OSN U Thant učinil toto prohlášení:
"Nepřeji si, aby se to zdálo předramatizováno, ale pouze vyvozuji z
informací, které mi jsou dostupné jako generálnímu tajemníku, že členům OSN zbývá možná deset let, ve kterých podřídí své prastaré spory a uvedou v chod globální partnerství, aby omezilo zbrojní závody, aby zneškodnilo populační explozi a aby zásobily požadovaným impulsem vývojové snahy. Pokud se takové partnerství nevytvoří v příštím desetiletí, pak se velmi obávám, že problémy o kterých jsem se zmínil budou dosahovat takových ohromných rozměrů, že se vymknou kapacitě naší kontroly."
V roce 1969 byl vytvořen MKNAOMI Zvláštní operační divizí (SOD), tedy vědci z Ft. Detrick v Marylandu pod zprávou CIA a pro CIA. Odkaz na projekt MKNAOMI lze nalézt v "The Intelligence Community" (Zpravodajská komunita) od Fain a kolektivu, Bowker 1977.
Přísahám, že všechny výše zmíněné informace jsou pravdivé a správné, jak nejlépe si pamatuji. Poskytuji tyto informace lidem světa v naději, že někdo bude mít tu odvahu a zdroje pomoct mi ukončit toto šílenství. Řád Illuminátů má úplnou kontrolu nad většinou světa a vyhlásili válku proti všeobecné populaci všech národů. Musíme je zastavit za každou cenu. Prosím pomožte mi,
ať nejsem sám. Pošlete prosím tento spis bez úprav každému, kterého znáte a požádejte je o to samé.
William Cooper 27.7.1990
Milton William Cooper - (1943 - 2001). Byl americký spisovatel, vysílal v rozhlase a zabýval se konspirativními teoriemi. Studoval smrt Kennedyho a jeho spojení na mimozemšťany. Bill (William) studoval na yamatské střední škole v Japonsku a pak se zapsal do U.S. Air force. V roce 1965 po propuštění, vstupuje do Amerického námořnictva. Sloužil ve Vietnamu a dotáhl to na lodního poddůstojníka. Byly mu uděleny dvě medaile námořnictva za úspěchy v bitvách. Učinil několik vyčerpávajících studií o vládním propojení na různé mimozemské rasy, o MJ - 12, Řádu nového světa atd. Mezi badateli UFO je považován za velkou veličinu. Žil v Arizoně. Zemřel při zatýkání soudní policií, která jej zastřelila v roce 2001.
Překlad Karel Rašín
myslím si, že si to mal šupnúť do témy "konšpirácie naše každodenné" alebo "Ukrajina:A(H1N1)"
čo už
Je to blbosť ako lampa a patrí to presne do sekcie Konšpirácie.
A ten autor mi príde vrcholne nedôveryhodný, už len kvôli tým "vyčerpávajúcim štúdiám o prepojení vlády a mimozemšťanov. Bol to zjavne šialenec.
A ten autor mi príde vrcholne nedôveryhodný, už len kvôli tým "vyčerpávajúcim štúdiám o prepojení vlády a mimozemšťanov. Bol to zjavne šialenec.
Chelemendik je na smiech.
-
javatar
Hardcore addict
musel by sa asi vyjadrit niekto kto sleduje svetovu politiku a potvrdit z viacerich zdrojov ze sme tu mali niekolko "prirodnych" katastrof podozrivo podporujucich politiku USA
edit: vyjadrujem sa k videu ako takemu - je spravene ako kazde konspiracne video s vela "potvrdzujucimi dokazmi" ktore v inych zdrojoch nenajdete, preto si pytam vyjadrenia cloveka ktory situaciu sleduje pravidelnejsie a dlhsie - jedno zemetrasenie neznamena nic, viacero katastrof by mohlo byt aspon podozrivych... inak neverim nicomu
edit: vyjadrujem sa k videu ako takemu - je spravene ako kazde konspiracne video s vela "potvrdzujucimi dokazmi" ktore v inych zdrojoch nenajdete, preto si pytam vyjadrenia cloveka ktory situaciu sleduje pravidelnejsie a dlhsie - jedno zemetrasenie neznamena nic, viacero katastrof by mohlo byt aspon podozrivych... inak neverim nicomu
-
P3Bo
Guru wannabe
Bože zmiluj sa.
Keby si niekto pozrel včera Obamov prejav, tak so strasťou o svojich Amerických občanov hovoril, ako sa bude vzhľadom na túto svetovú tragédiu vyvíjať cena ropy keď už teraz cítia každý dolár ktorý sa do nafty musí investovať. Pripadá ti toto ako prejav podporujúci politiku USA? Že sú z toho radi? Oficiálna politika USA speje k udržiavaniu mieru vo svete. To že tým nahnevali oveľa viac ľudí je skôr všeobecnou nevďakom než tým, že to nespravili.
Japonsko svetovú pomoc pri zemetraseniach odmieta, a ktorý kok*t s prepáčením si vymyslí , že zaútočia so seizmickou zbraňou na krajinu ktorá je fakticky imúnna voči zemetraseniam!!! Mimo jadrového reaktoru ktorý má problémy sa v podstate nestalo nič tragické lebo nezasiahli priemyselnejšiu časť. 10k obetí v krajine kde je trojnásobná hustota obyvateľstva oproti UK je málo. Napriek tomu všetkému ako jednoducho a nadhľadom toto vravím, je mi tých ľudí strašne ľúto.
Ak by ste si včera pozreli BBC (nesledoval som naše noviny) ukazovali že ľudia presne vedeli čo majú robiť. Žiadné Americké "ou maj gad" tam majú ľudia úplne inú mentalitu. Oni sú ako mravce - a to myslím ako uznanie. Si všimni, nevidíš nariekajúcich, a prestrašených ľudí v záberoch (ako je to u nás pri záplavách).
Verte tomu či nie keby takýto zásah dostala hociktorá Európska krajina alebo USA - a o probléme Kalifornie sa už dlho hovorí- tak by sme sa z toho nevedeli spamätať. Ešte aj trhy by sa mali cez víkend obnoviť. Tisíc krát to hovorili a hovoril to aj ich premiér že sú na toto pripravení.
Keby si niekto pozrel včera Obamov prejav, tak so strasťou o svojich Amerických občanov hovoril, ako sa bude vzhľadom na túto svetovú tragédiu vyvíjať cena ropy keď už teraz cítia každý dolár ktorý sa do nafty musí investovať. Pripadá ti toto ako prejav podporujúci politiku USA? Že sú z toho radi? Oficiálna politika USA speje k udržiavaniu mieru vo svete. To že tým nahnevali oveľa viac ľudí je skôr všeobecnou nevďakom než tým, že to nespravili.
Japonsko svetovú pomoc pri zemetraseniach odmieta, a ktorý kok*t s prepáčením si vymyslí , že zaútočia so seizmickou zbraňou na krajinu ktorá je fakticky imúnna voči zemetraseniam!!! Mimo jadrového reaktoru ktorý má problémy sa v podstate nestalo nič tragické lebo nezasiahli priemyselnejšiu časť. 10k obetí v krajine kde je trojnásobná hustota obyvateľstva oproti UK je málo. Napriek tomu všetkému ako jednoducho a nadhľadom toto vravím, je mi tých ľudí strašne ľúto.
Ak by ste si včera pozreli BBC (nesledoval som naše noviny) ukazovali že ľudia presne vedeli čo majú robiť. Žiadné Americké "ou maj gad" tam majú ľudia úplne inú mentalitu. Oni sú ako mravce - a to myslím ako uznanie. Si všimni, nevidíš nariekajúcich, a prestrašených ľudí v záberoch (ako je to u nás pri záplavách).
Verte tomu či nie keby takýto zásah dostala hociktorá Európska krajina alebo USA - a o probléme Kalifornie sa už dlho hovorí- tak by sme sa z toho nevedeli spamätať. Ešte aj trhy by sa mali cez víkend obnoviť. Tisíc krát to hovorili a hovoril to aj ich premiér že sú na toto pripravení.
Rozmýšľam prečo neboli zemetrasenia a ničivé katastrófy v Afganistane, Iraku, Iráne, Sev.Kórei, Vietname atď. Nieže by sa tam nikdy nič nestalo, ale tie štáty osy zla sú na tom celkom v pohode. A spojenca Japonsko si takto doebú. No toto