Repro za cca 25 €

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Don_Pipino
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Repro za cca 25 €

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Ahojte, chcem kupit repro niekde okolo 25 euro na chatu. Zatial mam vyhliadnute toto. Moje poziadavky su, aby to za tu cenu bolo to najlepsie. Aby to bolo max. prenosne. Mate niekto tieto repro? Alebo ine v tej cene, ktore by ste uprednostnili? Dakujem.

CREATIVE Inspire A200
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: Repro za cca 25 €

Príspevok od používateľa johny541 »

Ak to ma byt maximalne prenosne tak by som isiel, aj ked to nerad hovorim, no za tu cenu nic nevymyslis, do 2.0 drevenych geniusov.
Nieco ako:

Kód: Vybrať všetko

http://datacomp.sk/reproduktory-genius-sp-hf-500a-wood_d47518.html
alebo

http://datacomp.sk/reproduktory-genius-sp-hf2-0-800x-wood_d19451.html
No za tie peniaze necakaj nic extra. Neviem naco potrebujes tie reproduktory na chatu. Ci len tak v izbe si nieco pustit alebo ich vylepit na okno aby to hralo na zahradu. Ja osobne by som nebral zbytocne 2.1 set. Horsie sa to prenasa, aj ked to zas nie je tak strasne, ale ty si tu napisal ze to chces maximalne prenosne. Ale upozornujem, tie geniusy vo vyssich hlasitostiach nehraju velmi pekne, aj ked sa to da pocuvat.

Alebo si trochu prihod do rozpoctu:

http://datacomp.sk/reproduktory-genius-sp-hf2-0-1200a-wooden-cabinet_d25368.html[code]
[/code]
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Osobne by som však zobral tieto:

http://www.alza.sk/stereo-reproduktory- ... d85393.htm

a ak chceš silou mocou do 25 evri tak tieto:

http://www.alza.sk/reproduktory-creativ ... d58208.htm

geniusom by som sa na míle vyhol...
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

To prenosne som myslel, tak aby to neboli kravy velke....tak isto som uvazoval nad 2.0 ,ale z hladiska zvuku nebudu lepsie tie Creative? Bo mal som jeden cas 2.0 Redstar a tiey pri vyssej hlasitosti nic moc. Od tych Creative si slubuijem lepsiu intermpretaciu basov ako napr. od tych Redstar. Neviem ako je to s tymi Geniusmi. Cena je pevna 25 eciek. Nemusi to nejak extra ohurit, staci ked bude banda opitych opic cosi pocut :-D.
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Neviem ake "velke kravy" cakas za 25 eur. Ak nesuhlasis s tymi geniusmi, tak potom siahni po tom co ti tu dal uplink.
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Praveze nechcem velke kravy, velkost je idelana k tomu co som dal ja a uplink. Len chcem aby to za tu cenu a velkost hralo najlepsie, ako sa da na trhu zohnat. Preto tento topic. Viac menej som pre tie Creative rozhodnuty, ale moze sem prist niekto, kto ich mal a mal napr. aj tie genius a vyslovene mi povie, NIE ber Genius........
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Co velke by si ocakaval za smiesnych 25Eur? V tej cene je vsetko male.
Genihnus v "dreve" hra lepsie ako plastova Creatura, skor sa orientuj tym smerom. Samozrejme, ze 2.0 nespravi take bum bum basy ako 2.1, ale vyberas si ty a mal by si vediet, co z toho chces dostat.

Uplny priklad: Genius HF2.0 500 su nebe a dudy proti Creative X140. Rozdiel pocutelny, cena podobna.

Ked chces z toho vytrieskat maximum, neostava ti nic ine, ako ist napr. do Datartu alebo NAY, kde to maju rad radom zapojene a pocuvat.
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Cital si prispevky pred tebou?Tam pisem,ze mi nezalezi na velkosti,resp. necakam nic velke za ten peniaz.Potom tie creative, na ktore mam na zaciatku link su 2.1 s drevenym subikom, takze urcite sa neobzeram po plaste.A Creative X140 som nenasiel, iba Logitech X-140,mozno zle hladam...
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

To prenosne som myslel, tak aby to neboli kravy velke..
Praveze nechcem velke kravy, ...
Tam pisem,ze mi nezalezi na velkosti, ...

Trochu si nekonzistentny v nazoroch, ale hlavne je, ze vieme, co chces.
Tie Creative tebou linkovne maju satelity z coho podla teba, zo zeleza? Dreveny subik maju aj repraky za 17E.

Srry, X140 su logitech, nie creative, ale to nemeni nic na veci, ze creative v tej cene hraju rovnako "kvalitne".

Mozes hladat aj v bazaroch, pokial nie je podmienkou, aby boli nove, napr. http://elektro.bazos.sk/inzerat/3423850 ... 5W-RMS.php

Na chate ti pojde najskor o hlasitost, tak si hladaj repro vo verzii 2.1, 2.0 za tu cenu tolko nedosiahne.
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Mno to som potreboval pocut. Takze beriem tie Creative co mam vybrane.

Inak dufam,ze sa nejdeme bavit o kvalite zvuku satelitov,ked su osadene v plaste ci dreve, nakolko v tejto cenovej kategorii to nema vyznam a plus neviem co to ma vobed vyznam,kedze satelity hraju vysky, max. stredy.

PS: Kto tu je vacsi motak, pomylil si si Creative s Logitech a chcel si apelovat na kvalitu zvuku satelitov drevo vs. plast, aj ked vies (dufam,ze vies), ze tu je to irelevantne. Ale koniec koncov si poradil, takze dik.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Vobec to nie je irelevantne, ale necham ta v tom, nema tu vyznam toto rozoberat.

Mas jedno, ci Creative ci Logitech, rozdiel je logo.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Don_Pipino - nechaj Makovníka tak. Má tu svoj microfanclub piatich ľudí ktorí žerú jeho "odborné" rady, proste jeho posty ignoruj ako ja :). Je to človek ktorý Ti pribalí aj tehlu do padáku a bude Ťa presviedčať o tom že tehla jeho značky Ti spomalý pád, také sú jeho rady...
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Uplink = diki za info. :) a k teme co ty na tie Creative, ci radsej nejake genius co si odporucal?
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Geniusy uplink zamietol, tie som "poradil" ja. Ja si myslim ze na take hranie na chatu, ked je aj tak hudba len take prikraslenie atmosfery a este za take male financie je jedno ci by si mal creative,logitech alebo genius. Rozdiel je len ci su to 2.1 alebo 2.0. Na tvojom mieste ked to chces pocut tak chod kludne smer Nay elektrodom alebo hocijake elektro. Toto su tie lacnejsie modely ktore sa daju vypocut hocikde. Potom si vyber ktore chces, rozdiel nie je podla mna az taky velky pri 25e. Ale ak sa mylim tak pardon, no toto je moj nazor.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Uplink, ty kopka konskeho trusu, preco si nezmazal z temy aj svoj podzub, ktorym si zacal hadku, ked si zrusil vsetky ostatne? Hras sa na zaujimaveho?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Pretože to nie je podzub, ale fakt o Tebe, za ten sa hanbiť nemusíš. Teraz je to deň, ďalej to budú dva a potom to bude geometricky rásť. Čím viac sa prejaví Tvoj primitivizmus, tým väčšia bude odmena. Namyslených, arogantných a primitívnych ľudí na fóre nepotrebujeme.

A keby Ťa zaujímal dôvod vylúčenia, prečítaj si pravidlá. A neboj sa, Ty si ich porušil predo mnou, niekoľko 10x a s radosťou Ťa odcitujem z logu.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

akého vylúčenia ty si dal ban azda ?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Filipito 24 hodín. Počnúc dneškom, keď niekto poruší pravidlá, dostane "väzenie", tak ako je to v pravidlách. Proste sa nebudem handrkovať s človekom na úrovni prvoka, nemám už na to vážne chuť. Ignoroval som až príliš dlho mnoho priestupkov, ktoré ostatní moderátori bez mihnutia oka trestajú "väzením"...
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Tak tomu sa hovori teda sila. Riesil si to vsetko detinsky a zbabelo. Vyuzivas svoje pravomoci voci druhym, ktori nemaju nazor ako ty. Co som s tebou dopisal v noci, siel som spat a jedine co si spravil bolo to, ze si pekne cele tri strany zmazal, co som tu nebol aby si zakryl vsetky tvoje prihluple prispevky v tejto teme, mne si stiahol karmu (decko) a k tomu si ma vysmial s tym, ze drevene repro hraju horsie a ze vydrzia menej ako plastove. Gratulujem, po tomto vsetkom si sa korunoval za krala zbabelcov a idiotov. Ale ako vidim co tu robis, nebudem sa divit ani tomu ked tento prispevok zmazez, stiahnes mi dalsiu karmu a prinajlepsom mi das "vazanie" za to ze som vyjadril nazor voci tebe, "moderatorovi".
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

johny541 - neporušuješ pravidlá, len píšeš voloviny, prečo by som Ti mal dávať väzenie. Mne je jedno čo si o mne myslíš. A ako som napísal, keď sa niekto bude vyjadrovať primitívne a nevhodne, tak poputuje do "tartarosu" za makovníkom...
Napísať odpoveď