Dobry den, prosim Vas, vie mi niekto podla tohto povedat v com je asi priblizne problem? mam win7 32bit, ultimate, build7900 tusim.
dakujem za aky kolvek tip.
Ide mi oto ci staci reinstal aby sa jedna o nejaku hardverovu chybu. CPU a RAM som testoval cez SP2004 no zatial iba 20 min, no vsetko bolo ok. dakujem za pomoc.
tak teraz mi to spravilo znovu. spravy asi takto. pustim PC a ked je rozbehnute a nacitane uz vsetko a nic sa s pc nerobi asi 2-3 min tak zrazu nabehne BSOD. teraz je ale ina chyba. STOP: 0x0000007e (0xC0000005, 0x82e9521c, 0x807ee9co,0x807ee5a0)
build 7600 som mal chybu vyssie
nerozumiem tomu. v piatok som spustil tu aplikaciu co pred startom win7 zistuje chyby a odstrani ich. no v ten vecer aj tak este raz nabehol BSOD. SObotu a zatial nedelu stale nic. A ide bez problemov. Zlozku mini dump mam zapnutu no nezobrazuje sa mi. test disku nic nepreukazal a zatazovy test na ram a cpu tiez nic. PC sa sprava ako by mu nic nebolo, no muselo, ked v piatok 5 BSOD nabehli len tak. Prikladam screen.
Mam take podozrenie, ze chyba bude v zdroji, ze je daky nestabilny a sposobuje pady, je to mozne?
skusim ete gold memory idem to stiahnut
gold memory bezi uz 1:30 a tiez stale nic.
win7 BSOD - HW dovod?
-
vikko78
Medium Professional
Re: win7 BSOD - HW dovod?
Predvolený OS-Win7 loader xxx. skus iné boot dvd, alebo si kup origo...
od vydania win7 mi vsetko slo OK a az teraz to spravilo. taky isty win mam aj na notase a tu ide stale OK.
-
vikko78
Medium Professional
podla kodu chyby mi to ukazuje na ram. ak máš viacej modulov, tak skus ich postupne povymienať. kamošovi robila 7 tiež problem, mem test mu bežal cca 6 hodin a v poriadku. no nakoniec kúpil nové a win 7 mu šlape ako hodinky...inak príčin môže byť veľa.napr. aj ovladače vedia spôsobovať BSOD..v núdzovom režime šlape ako?
čisto teoreticky to môže byť spojené s nejakým ovládačom (naposledy inštalovaným) alebo softwarom - mne to robil Kerio...
ak MemTest nevykazuje chyby v pamäťových moduloch, mohlo by sa jednať o pamäť grafickej karty.
pri takýchto problémoch - sa postupuje testovacou metódou: pokus-omyl.
ak MemTest nevykazuje chyby v pamäťových moduloch, mohlo by sa jednať o pamäť grafickej karty.
pri takýchto problémoch - sa postupuje testovacou metódou: pokus-omyl.