co je na tom "prepracovane" ? ... tu sa neda hovorit o prepracovanosti, jednoducho ten styl niekomu sedi. je to emotivna hudba. jednoducho spracovane tony, na ktore sa da lahko tancovat ale aj pocuvat.Trance.Boi napísal:Kód: Vybrať všetko
Tranceové skladby nebývají stavbou nijak vyjímečně propracované a často využívají opakujících se a provařených prvků, přesto se však tento žánr na vrcholu. Proč? Lidé se chtějí především bavit, zpívat si lehce zapamatovatelné melodie a "křepčit" na parketu.
s tim opravdu nemuzu souhlasit a velmi me to urazi.
to je definice jak by to psal hoper...nebo jiny bezmozek
poslechnete si prilohu, zda je to nepropracovane, provarene a na krepceni...
Ako rozoznať hudobné štýly
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Fruxo prepracovane su prechody ... Kludne pasaze, Emotivne pasaze, Energicke pasaze atd...
Je to hudba ktora vie ozivit a maximalne ukludnit zaroven. Vocal Trance duplom.
Taktiez vobec nesuhlasim s tou definiciou. Tak isto sa da definovat HipHop ... Podmaz na Loope a ideme.
Posudit kazdy hudobny styl sa neda.
Trance, House, Vocal Trance, Progressive ti posudi len clovek ktory tu hudbu ma rad. To iste s Metalom, HipHopom, Mainstreamom atd...
Je to hudba ktora vie ozivit a maximalne ukludnit zaroven. Vocal Trance duplom.
Taktiez vobec nesuhlasim s tou definiciou. Tak isto sa da definovat HipHop ... Podmaz na Loope a ideme.
Posudit kazdy hudobny styl sa neda.
Trance, House, Vocal Trance, Progressive ti posudi len clovek ktory tu hudbu ma rad. To iste s Metalom, HipHopom, Mainstreamom atd...
Už som to našla. Asi to má spoločný ten typ "tucu" = "bouncu" či ako sa to nazýva. Celkom pekné ale málo melodické.
//autoeditácia príspevku ( 27 Sep 2009, 21:27 )
EDIT2: A je to pomenované po nejakom Nórskom jedle ktoré sa varí 4 hodky
: nejaké mäsko, zeleninka + zemiaky.
Neviem či sa to u nás na Slovensku vôbec hráva, možno, na nejakej zábave.
//autoeditácia príspevku ( 27 Sep 2009, 21:27 )
EDIT: Už sa mi to začalo páčiť, treba sa len do toho započúvať. Youtube mi našlo samé bludy ale ostatné veci sú super.Klingonka napísal:Už som to našla. Asi to má spoločný ten typ "tucu" = "bouncu" či ako sa to nazýva. Celkom pekné ale málo melodické.
EDIT2: A je to pomenované po nejakom Nórskom jedle ktoré sa varí 4 hodky
Neviem či sa to u nás na Slovensku vôbec hráva, možno, na nejakej zábave.
Ako rozoznať hudobné štýly
Bolo by slusne napisat, alebo dat link aj o inych styloch a nie len o elektronickej hudbe ked je napis topicu "Ako rozoznať hudobné štýly" nemyslyte? btw: na wikipedii su popisane vsetky styly podrobne (ak nevies po anglicky, smola)
-
Rammer
Light Professional
Re: Ako rozoznať hudobné štýly
Perfektne spracovany sprievodca svetom elektronickej hudby: http://techno.org/electronic-music-guide/
Je to velmi prehladne a su tam aj ukazky.
//je to iny link na ten isty odkaz, nevsimol som si. Ale na druhej strane refresh nezaskodi
//je to iny link na ten isty odkaz, nevsimol som si. Ale na druhej strane refresh nezaskodi
No pozri sa na prvu stranu tohto threadu, tento link som tam dal pred 4mi rokmiRammer napísal:Perfektne spracovany sprievodca svetom elektronickej hudby: http://techno.org/electronic-music-guide/
do akeho hudobneho stylu by te zaradili Richarda Mullera ? s rodinou sa stale ked ho pocujeme v radiu/tv hrat hadame 
-
tonek
Darca
blues/pop tažko povedať
-
Iron-Eddie
Light Professional
Ja som čítal niekde, že Müller hrá synthpop.
-
canopus
Addict
no tak pri uploadovani na TranceTraffic sa mi mozog pecie,ked mam zistit ci to je house,trance,techno apod srakoty s prepacenim
:D:D,esteze existuje tag pri diroch
,inac by som bol v pi*i (ak neberiem nfocko)
-
Kok
Light Professional
Chcem sa spytat kde by ste zaradili Underworld ?
zdravim,v poslednom case vidim mnoho ludi v trickach Fallen. Nevie mi niekto povedat co to je za styl? 
-
Kok
Light Professional
Fallen co ja poznam je hip-hop/skate brand
Skate, s hiphopom to nema nic.Kok napísal:Fallen co ja poznam je hip-hop/skate brand
nj ale veľa tých drsných rapperov to nosí