Spatne zrkadlo...
Spatne zrkadlo...
Zdravim, potrebujem radu...na celnom skle mi odpadlo (odlepilo sa) spatne zrkadlo...neviete nahodou sposob ako ho "prilepit" spat...ci to spravia v servise, alebo treba kupit lepidlo na sklo...asi by muselo lepit sklo-plast???...odolne voci UV ziareniu...??? no fakt neviem...dik za radu ak ste sa niekto s tymto problemom stretli...
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Spatne zrkadlo...
nalep to cimkolvek, ak bude drzat, vyhral si, a ak to odpadne, nalepis to niecim inym 
-
Shrekzv
Star
urcite by som to dal zalepit nejakemu autosklu a nie cimkolvek
tmel na skla... tiez nam odpadlo, prilepili sme tmelom, co lepia aj skla do aut a drzi vyborne, asi uz nikdy nezlepime 
-
RATZINGER666
Darca
podla mna je to celkom jedno... hociaky kvalitnejsi lep priesvitnej farby na bezporove povrchy by mal posluzit dobre....
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ja nechapem jako si niektori ludia nevedia pomoct s takymito banalnymi vecami ... to uz sme vazne tak nekonecne blba generacia ? ... ked nevies tak sa spytaj otca ci nevie, pripadne aj tak pojdes konkretny prostriedok vyberat do obchodu, tak sa tam spytaj predavaca co by ti odporucil na konkretnu aplikaciu ... v pripade ze si pohodlny ist do poriadneho obchodu, tak si v hypermarkete medzi lepidlami precitaj na etiketach na co su ... asi nieje uplne zdrave ked prva cesta vedie na forum
...
-
RATZINGER666
Darca
... mna tiez zprvu zarazilo, ze s tym chce ist hned do autoservisu 
Mna este skor zarazilo, ze sa pyta na radu 
By ste sa chalani čudovali, že aj takáto triviálna vec sa dá domrviť. Keď som cez leto kupoval feliciove čelné sklo, tak chlapík mal na výber jedno tónované a jedno číre. A na tom tónovanom bolo zrkadlo (opäť) nalepené, pardon nagebrené takým hulvat-píčo štýlom, že som musel zobrať to číre

-
RATZINGER666
Darca
no, ak ma teda autor talent doj*bat aj takuto banalitu, nech s tym ide radsej do toho autoservisu
ved k tomu ti staci iba trochu rozumu, sudnosti a minimum zrucnosti...
Tak keď sa pýta, tak asi. Ten s tou feldou sa možno tiež pýtal a niekto poradil, daj viac, nech to zasa neodpadne 
-
RATZINGER666
Darca
priznam sa, ze by ma ani nenapadlo, ze by to mohol niekto riesit za pomoci polky tuby kanagomu
asi privelmi v ludi verim 
Vo forstingeri (ale urcite aj v inych obchodoch) maju speciale lepidlo presne na to. Skusal som asi 5 veci predtym ale drzalo to jedine s tym.
Alternatívou môže byť bauklebber. Cez leto som dlaždil chodbu a lepil som to nejakým novým klebberom, ktorý dokáže prilepiť tehlu o sklo a údajne vydrží, keď na to dáš ešte ďalšie 3
uvádza to priamo výrobca na obale
Chce to len trocha fantázie, za esteticku stranku neručím
Chce to len trocha fantázie, za esteticku stranku neručím
-
aughostino
Medium Professional
a co tak tekuty kov alebo dvojzlozkove lepidlo specialne na sklo? povrch musi byt dokonale odmasteny (najlepsie technicky benzin a podobne) a musi sa to lepit pri odporucanej teplote
nie je sranda lepit zrkadlo v -20° a nahrievat to teplovzdusnou pistolou
(vlastna skusenost)
-
RATZINGER666
Darca
ked tak spominam na svojho favorita, napadlo ma, ze na tom som mal bocny spatak prisrobovany durch srobom, ktory casom zacal hrdzaviet, vyzeralo to velmi efektne
ak kdesi v kompe natrafim na fotku, urcite sa podelim 
Ako si mal riešené naklápanie zrkadla? Dvanástka kľúč a hrubá sila? 
-
RATZINGER666
Darca
jake naklapanie? jeden drzal zrkadlo, druhy to pozrel zvnutra, vystupil druhymi dverami, chytil vrtacku a prevrtal durch dieru cez obe casti pantov, prestrcil sa srob a bolo