Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
chlapec10
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Dealextreme

Príspevok od používateľa chlapec10 »

webmasterr napísal:ano ja som z DX kupoval 2x phone a funguju oba v pohode :)

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.31524

ten druhy tam uz asi nemaju..ale bola to kopia htc touch s win6 a wifi :)

//hh a pozeram ze ten telefon co kupoval Chlapec10 je ten isty co ja z DX a na DX je skoro o polovicu lacnejsi...ci ten na fc ma nejake lepsie fkcie?
mno... som sa o*ebal :smt015 podla setkeho rovnaky
mates-159
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mates-159 »

heej ja chcem vedet či je tento dobrý :D http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.32689 a či váíám funguju mobile stadial ide normalne volať?
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mates-159 napísal:heej ja chcem vedet či je tento dobrý :D http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.32689 a či váíám funguju mobile stadial ide normalne volať?
nie, su nejake divne.... vsetko co poviem po slovensky pocuju na druhej strane po cinsky....

PS: idu normalne :wink:

PPS: nemozes ocakavat ze niekto ti povie aky ten mobil je ak ho nahodou nema, odporucam radsej precitat diskusiu o nom.
ALE, celkovo co som si vsimol pri tychto China mobiloch, ze touch-screen je dost zla kvalita, takze radsej by som bral nejaky s tlacitkami
mates-159
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mates-159 »

nho ale tak ta palička je nato ne???zla obrazovka akože nereaguje vobeec???alebo zle reaguje?
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mates-159 napísal:nho ale tak ta palička je nato ne???zla obrazovka akože nereaguje vobeec???alebo zle reaguje?
zle... velmi zle, a bavime sa so stylusom. S prstom na to mozes zabudnut
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Uf, tak po mesiaci a pol od odoslania zásielky z Hong Kongu mi objednávka prišla, takže až na tú dodaciu lehotu som spokojný. Tak ale za také ceny sa to čakanie dá prežiť :)
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Mne prišiel pred dvomi týždňami balík ale nebolo v ňom všetko ale reku počkám však hádam príde tak včera prišlo ale zásielka objednaná asi deň po tej druhej tu furt nie je :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

keď si to všimnete dx ide s cenami pomaly hore . skoro stále sa dá na ebayi nakúpiť očosi lacnejšie a prichádza mi to skôr
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Filipito napísal:keď si to všimnete dx ide s cenami pomaly hore . skoro stále sa dá na ebayi nakúpiť očosi lacnejšie a prichádza mi to skôr
niektore veci ano, niektore nie.

Inac, ked je cena privysoka, mozes poziadat o vyrovnanie sumy, s linkom na web kde je nizsia suma, a vacsinou ju aj znizia
quingar
Novice
Novice

Príspevok od používateľa quingar »

ja som si pred 5-timi tyzdnami objednal z dealextreme kolimator a dodnes mi neprisiel a nakolko toto je vobec moja prva objenavka som velmi zvedavy ci vobec niekedy dojde. ak by nedosiel ako mam postupovat, ako sa to da relkamovat? niekde som cital ze mi paypal vrati peniaze.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

quingar napísal:ja som si pred 5-timi tyzdnami objednal z dealextreme kolimator a dodnes mi neprisiel a nakolko toto je vobec moja prva objenavka som velmi zvedavy ci vobec niekedy dojde. ak by nedosiel ako mam postupovat, ako sa to da relkamovat? niekde som cital ze mi paypal vrati peniaze.
a poslali ho vlastne?
ano mozes reklamovat: http://services.dealextreme.com/forms/O ... cking.aspx
scarious
Novice
Novice

Príspevok od používateľa scarious »

ak cakate na dorucenie strasne dlho (ja uz 1,5 mesiaca) mali by ste vediet ze za zdrzanie mozu nejake problemy pri colnom odbaveni... tu je viac info: http://www.dealextreme.com/forums/Forum ... did.578467 alebo http://www.hongkongpost.com/eng/publica ... /index.htm , podla toho co som sa docital na ich fore tak dorucenie do uvedenych krajin moze trvat aj 90dni...
soldier
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa soldier »

rozmyslam ze si odtial vezmem daky phone s qwerty klavesnicou a vyuzival by som ho na IM napr. icq (jimm) a podobne. cize by som si vybral daky co ma java a podporuje GPRS. myslite ze to bude stacit aby mi fungoval program od O2 data neobmedzene? myslim ze na internet v mobile mu staci GPRS.....edge snad nie lebo myslim ze tieto cinske ho nemaju vacsinou (tie lacne).mate niekto skusenosti s netom na tychto mobiloch?
KjuTeq
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa KjuTeq »

scarious napísal:ak cakate na dorucenie strasne dlho (ja uz 1,5 mesiaca) mali by ste vediet ze za zdrzanie mozu nejake problemy pri colnom odbaveni... tu je viac info: http://www.dealextreme.com/forums/Forum ... did.578467 alebo http://www.hongkongpost.com/eng/publica ... /index.htm , podla toho co som sa docital na ich fore tak dorucenie do uvedenych krajin moze trvat aj 90dni...

no parada tiez dlho cakam ..... fakt super , nechapem preco nas stale radia ku tym posratym krajinkam , by ma zaujimalo preco prave k nam ide cez rusko a su s tym problemy a polsko cesko madarsko nic ....

tyka sa to aj toho expresneho posielania za priplatok?

//autoeditácia príspevku (11 Apr 2010, 10:55)
Da sa pouzit aj EMS express a pride tovar rychlejsie ? Skusal to uz niekto na slovensku ?
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

KjuTeq napísal:

no parada tiez dlho cakam ..... fakt super , nechapem preco nas stale radia ku tym posratym krajinkam , by ma zaujimalo preco prave k nam ide cez rusko a su s tym problemy a polsko cesko madarsko nic ....

tyka sa to aj toho expresneho posielania za priplatok?

//autoeditácia príspevku (11 Apr 2010, 10:55)
Da sa pouzit aj EMS express a pride tovar rychlejsie ? Skusal to uz niekto na slovensku ?
staci citat topic a link co postol kjuteq.
mail delivery services (including Speedpost)
ALE, ked si precitaj tento topic viac, tak zistit ze DX neposiela EMS na slovensko, ale len DHL(alebo fedex) a tie nie su omeskane, a mas to tu za cca 2,3 dni

Preco nas tam radia? Lebo tam patrime :D ten nas Bananistan
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

po mesiac a pol mi dnes prišiel mail ze boli odoslane 3 položky , to som zvedavý ze kolko to bude trvať cesta na sk
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Asi ďalší mesiac a pol. Tak to bolo aj v mojom prípade :|

Inak veci, ktoré sú momentálne vypredané sa asi neoplatí moc objednávať, čo? Lebo chcel by som kúpiť túto redukciu z Displayportu na HDMI (keďže môj notebook má iba displayport vstup), ale nemajú ju na sklade a nikde som nič také nevidel. Prehľadal som aj ebay, ale všetko je to shipping iba do USA a Kanady. Keby niekto takéto niečo našiel, bol by som rád :)

P.S.: Je to displayport vstup, nie mini displayport
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

dnes mi došli 3 balíky ešte čakám na 5 ktoré som objednal asi deň po týchto.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Pilifo napísal:Asi ďalší mesiac a pol. Tak to bolo aj v mojom prípade :|

Inak veci, ktoré sú momentálne vypredané sa asi neoplatí moc objednávať, čo? Lebo chcel by som kúpiť túto redukciu z Displayportu na HDMI (keďže môj notebook má iba displayport vstup), ale nemajú ju na sklade a nikde som nič také nevidel. Prehľadal som aj ebay, ale všetko je to shipping iba do USA a Kanady. Keby niekto takéto niečo našiel, bol by som rád :)

P.S.: Je to displayport vstup, nie mini displayport
Pozeraj lepsie :)
http://cgi.ebay.de/DisplayPort-DP-to-HD ... 3a591dfca8

alebo

http://cgi.ebay.de/PC-Display-Port-DP-t ... 414c8d9870

nech sluzi :)
soldier
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa soldier »

Zdravim.Chcel by som mat vo veciach jasnejsie...uz dost davno pisal chlapec10 toto
Do 22 eur neplatis nic
od 22 eur do 150 eur platis len Dan, takze +19%
od 150 eur a viac, platis Dan+Clo, clo je od 0 do cca 4%
co sa tyka objednavok z DX...zatial som objednaval len veci do 22e takze som neriesil ale ak by som chcel objednat nieco za 50$ tak to je cca 37,5eur....takze doplacam dan 19% co je dakych 7eur...akym sposobom sa to doplaca? po prijazde do SR ako dobierku zaplatim len tych 7eur?
Napísať odpoveď