Prison Break:The Conspiracy...
Re: Prison Break:The Conspiracy...
Nazdar , potreboval by som pomoc ohľadom tejto hry... Nainštaloval som to, všetko prebehlo bez problémov ... spustím hru všetko ide , len sa neviem pohnúť ďalej , pretože mi nefunguje v hre klávesa enter , ako je to možné ? ak má niekto takýto problém a vie ho vyriešiť , prosím poraďte , vopred díki 
-
SPiNN3R
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Ja mam problem len na zaciatku... Hru mi napalil kamos... Mam ju nainstalovanu ale ked ju chcem
spustit tak mi vypise ze vlozte original dvd...Tak som skusil urobit image (v .iso) ale nic nejde...
Nie je este nejaka moznost ako to rozbehat?
Crack este nie je asi!
spustit tak mi vypise ze vlozte original dvd...Tak som skusil urobit image (v .iso) ale nic nejde...
Crack este nie je asi!
naco by bol crack na hru ktora nepotrebuje crack... a nechavas zapaty (daemon,alcohol...) a pripojene iso ked spustas hru ... ?SPiNN3R napísal:Ja mam problem len na zaciatku... Hru mi napalil kamos... Mam ju nainstalovanu ale ked ju chcem
Crack este nie je asi!
-
SPiNN3R
Novice
ano...len mne to stiahol kamos a on stiahol iso a ide mu to ale mne napalil uz rozbalene iso na dvd a ked si spravimNitran95 napísal:
naco by bol crack na hru ktora nepotrebuje crack... a nechavas zapaty (daemon,alcohol...) a pripojene iso ked spustas hru ... ?
iso z toho dvd tak mi hra nejde aj tak ani z dvd ani z isa co som spravil
SPiNN3R - už si vyriešil ten problém s hrou ? ak nie, mám súbor, ktorý rieši tvoj problém. začal som túto hru aj ja hrať a vypadá zaujímavo. keď chceš pošli svoj mail na [email protected] a ja ti to pošlem. príjemný deň želá kuss
Zdravím, tiež mám tento problém ale preinštaloval som to 3x a stále to robí, nevie niekto čo s tým?
-
S_N_I_P_E_E_E_R
Light Expert
Ako to urobiť prosim prosim ... velmi vás prosíííím ... 
- Prílohy
-
- Ako to mam urobiť ?? prosim pomoooc !!
- ajä.jpg (26.85 KiB) 674 zobrazení
kto chce soft na rozbehnutie tejto hry,nech sa ozve na [email protected]
No šak mi to pošli [email protected] ... dikkuss napísal:kto chce soft na rozbehnutie tejto hry,nech sa ozve na [email protected]
//autoeditácia príspevku (17 Feb 2011, 5:49)