FTP - Total Commander
FTP - Total Commander
Ahojte, mam otázočku, cez ftp v total commanderi nahrávam na server nejaké veci. Ma to síce le 15 mega, ale má to okolo 4000 súborou. A stane sa mi, že to po istej chvíli proste vypíše, že nepripojené. Z Čoho usudzujem, že TC ma po nejakom čase automaticky odhlasuje z ftp. Dá sa tomu nejako predísť? Pretože sa mi nechce kúskovať nahrávanie súborov.
Re: FTP - Total Commander
je tam zaskrtavatko "send command to keep connection alive"
Stale mi tam vyskakuje ze je to odpojene aj ked interval nastavim na 999 s
vies po anglicky ? alebo ho mas po slovensky ? tam jasne pise ze ten interval vravi o tom ako casto sa ma poslat prikaz na udrzanie spojenia
aha takže v tomto prípade menšie číslo lepšie číslo
Ďakujem
-
Gepid
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nepoužívaj TC na pripojenie z FTP. Teda hlavne neukladaj heslo! Síce ho TC kryptuje, ale je to program ktorý to dokáže klikom hodiť do normálneho formátu. No a potom má už tvoje prihlasovanie údaje.
-
hojko
Site Admin
Gepid: A kto sa ku tym udajom dostane???
-
Deafboy
Darca
Pokial viem tento nedostatok ohladom hesiel bol v TC opravenu uz davnejsie 
Len treba samozrejme pouzivat to co ma snad kazdy na hlave
Len treba samozrejme pouzivat to co ma snad kazdy na hlave
a čo takto nastaviť pri pripajani LOOP príkaz aby opakovane zacyklil požiadavok serveru na pripojenie sa a už ti to odpajať nebude..ale niesom si isty tym prikazom ale tak nejako sa vola
Ono je to pravda raz davnejsie sa mi to stalo a prepisalo mi niekto index.php takze ma to premserovaval furt inde a cely redackny system mi padolhojko napísal:Gepid: A kto sa ku tym udajom dostane???
Ale inak problem sa nevyriesil a som z toho na nervy :-/
Ono sa to zacykli ale aj tak ma to odpoji a hned pripoji takze na nejaku kratku dobu mi spojenie padne :-/dekarbon napísal:a čo takto nastaviť pri pripajani LOOP príkaz aby opakovane zacyklil požiadavok serveru na pripojenie sa a už ti to odpajať nebude..ale niesom si isty tym prikazom ale tak nejako sa vola
-
hojko
Site Admin
poi: Alebo inak povedane, zrejme si mal niekde pouzite zle prava, resp. niekto pouzil exploit na redacny system, ktory pouzivas, pripadne pouzil iny typ utoku (XSS) a tym ti dokazal pozmenit subor, presmerovat index a k tomu pridat aj trojsky kon. Bezna vec na weboch, ktore su chybne napisane, resp. si v nich objavi bezpecnostna chyba.
Mne to Total Commander (7.50) robí tiež, ale iba ak som pripojedný cez router... Ak idem na priamo TP káblom k zariadeniu providera, tak žiadne problémy nie sú...
Buď vypíše, že prenos neúspešný a či chcem pokračovať, alebo napíše, že je odpojený. Pritom to spojenie na server je stále živé, pretože po 5. znovupripojení ma server neprihlási z dôvodu "príliš veľa pripojení z tejto IP"...
Už som to vzdal, keďže ma nebaví stále odpájať router a práve sa obzerám po nejakých iných FTP klientoch...
Buď vypíše, že prenos neúspešný a či chcem pokračovať, alebo napíše, že je odpojený. Pritom to spojenie na server je stále živé, pretože po 5. znovupripojení ma server neprihlási z dôvodu "príliš veľa pripojení z tejto IP"...
Už som to vzdal, keďže ma nebaví stále odpájať router a práve sa obzerám po nejakých iných FTP klientoch...
-
hojko
Site Admin
whisper: Mas nastaveny pasivny mod prenosu??? Lebo ak nie, tak si ho skus zapnut.
hojko napísal:whisper: Mas nastaveny pasivny mod prenosu??? Lebo ak nie, tak si ho skus zapnut.
vďaka