Podľa môjho názoru sú tie nové photoshopy čím viac náročnejšie na PC. A podľa mňa zbytočne pretože to isté, čo urobím v CS4, viem urobiť aj v CS2, ktorý je podstatne rýchlejší.
vcera som pozeral co to znamena pre fotografov a vidim zasa raz velke zjednodusenie roboty, zaco som rad... v kombinacii s lightroomom 3 to bude velmi fajn
Je to veľmi bohate seedované, ja som to od tiaľ ťahal viac ako 12 MB/s
!!! Toto nie je warez! Link odkazuje na 3 obrazy trial verzie Creative Suite 5 Master Collection, ktoré sú bez akéhokoľvek cracku, návodu na cracknutie, sériového čísla, alebo inej formy navádzania na odstránenie trial verzie softwaru !!!
nie je to úplne dokonalé. to pozadie na fotke je, ked sa zadívaš, tak to spoznáš. ako to funguje? opýtaj sa v adobe nejako to automaticky hľadá, čo by kam doplnil... zaujímavá vec. ale niečo, čo na fotke predtým nebolo si nevycucá z prsta ani z disku
Content-aware fill, bol prezentovaný aj na tej fantasy krajinke. Je to lepší algoritmus pre healing-brush, clone-brush a neviem ešte aký nástroj. Skúšal som ho v praxi, nie je moc presný, musíš mať naň špeciálne obrázky. Nevie to dorátať až tak "zázračne" ako v tom deme. Musia byť na obrázku farebné celky, jasné hranice a pod., ale je to pekná featurka...
možte mi povedať PS CS5 výjde? .... na ich stránke to písané nie je , a keď som chcel vyskúšať ten trial čo sem hodil uplink tak mi to ťahalo 3 kb/s.... asi mám niečo s torentom (12 Gb týmto spôsobom by bola asi smrť)
Prepac, ale na co sa vlastne pytas? Na to ci vyjde, alebo kedy vyjde? Tak ci onak, vypustenim trial verzie sa na znamost dava, ze uz je vonku, mozes si ho odskusat a nasledne ho tak zakupit v pripade zaujmu.