Prikladam screen z vypisu :
WL-5460v2 nestabilita (WISP- Univ. Repeater)
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
WL-5460v2 nestabilita (WISP- Univ. Repeater)
Zdravim, tak mam tu jeden dost vazny problem ktory dotial som nevyriesil a uz ma to zacina dost stvat. Mam na streche namontovane apcko v rezime wisp + univers, repeater. Ako antenu mam pripojenu Omni vsesmerovku 9dbi. Wifi ktore repeatujem chytam na 28/38% signal cize sa pripojim bez akychkolvek prekazok, len po tomto bode nastane problem. router si zapise autom. dhcp a dns ktore su defaultne nastavene na automatic. Vsetko funguje, v linke je max hodnota kbps a net od T-Comu pres. Turbo 2. Ale vzdy po inych intervaloch (po hodinach,minutach) zacne byt router nestabilny. Bez dovodov sa odpoji od hlavneho routra, a aj ked je pripojeny ide mi len komun. programy ako ICQ,Skype ale na net sa nedostanem. Asi si teraz poviete ze je to chyba dns ale nie. Skusal som zadat do routra a aj na sietovku defaultne adres od tcomu ale neslo to. Dalej som pokracoval vyriesit situaciu tym ze som nahral najnovsi FW ci starsi aby som vylucil technicku chybu, ale to iste. Ako posledny bod som si vymenil ap za dalsie ale situacia bola ta ista. Moja otazka, kde resp. vcom moze byt problem ?? Na angl. forach som sa docital ze vraj ten router s repeatovacim modom ma problemy a nech sa to ma riesit s dalsim routrom a to tak ze bastavim Airlive do Clientu a dalsi router na AP...