skryty proces? preco?? w7
skryty proces? preco?? w7
Zdravim, stale mi to robi, mam hp dv5, windows 7, a ten pocitac stale robi nieco, a neviem co...ked dam task manager, tak mi nepise ziadnu aplikaciu, ze by vytazovala komp, ale procak je napriek tomu vytazny na 50 percent.. Robi to par minut, a potom to prestane, ale v kuse, par krat za den... Nieze by ma to tak strasne trapilo, len sa mi nepaci, ze windows robi nieco po za moj chrbat, a ani len netusim, ze co...neviete, ako na to prijst, alebo to zruzit..?? vdaka moc.. 
Re: skryty proces? preco?? w7
ešte trošku potoč kolieskom a postni sem aj dalsi obrazok tych procesov 
M@rt1n napísal:ešte trošku potoč kolieskom a postni sem aj dalsi obrazok tych procesov
procesy som dal zoradit od najviac vytazujucich po najmensie... Ostatne boli na 0%... procesy som dobre kukal.. Nerobi to niekomu este??
-
Dahome
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
pokiaľ ťa to nejako neobmedzuje v práci na PC (spomalenie a pod.), tak nerieš...cinges napísal:procesy som dal zoradit od najviac vytazujucich po najmensie... Ostatne boli na 0%... procesy som dobre kukal.. Nerobi to niekomu este??
ale ak chceš, tak klikni na štart, dole do vyhľ. poľa napíš: msconfig
potom klik na: services (programy a funkcie) a tam môžeš povypínať, čo
nepotrebuješ - napr. Tablet PC, Server Telnet, Fax, Parental Controls a pod.
rovnako tak zasa v msconfig okne klik na: startup a tiež môžeš povypínať to, čo
nepotrebuješ spúšťať spolu so systémom... Prípadne si uprav "vzhľad a výkon systému"...
-
manager666
Star
klikni na zobrazit procesy vsetkych pouzivatelov a uvidis ten proces na 100%
(show processes from all users)
p.s. moj tip od brucha je asghost.exe
no boh, vidis, to som si nevsimol..! ked to zacne robit, tak to pozriem...vdaka..!manager666 napísal:klikni na zobrazit procesy vsetkych pouzivatelov a uvidis ten proces na 100%(show processes from all users)