prosim vyplnte tento dotaznik potrebujem to do skoly a dajte aj svojim znamim je to len 5 otazoka su velmi zaujimave dakujem
http://spreadsheets.google.com/viewform ... RW5vaEE6MQ
Ludske variety a rasizmus
Re: Ludske variety a rasizmus
Na tejto otazke sa musim trosku pozastavit
"Myslíte si,že Rómovia sú diskriminovaní na našom území?"
Myslim, ze na nasom uzemi sa maju velmi dobre. Ved kto NAM da novopostavene cinzaky, ked si stare zdemolujeme? Nikto, ale oni su vynimka.
Alebo napriklad, kolko je bielych bezdomovcov a kolko je bezdomovcov rómov? Ked sa mam priznat, tak bezdomovca róma som este ani nevidel. A este sa budu stazovat....
"Myslíte si,že Rómovia sú diskriminovaní na našom území?"
Myslim, ze na nasom uzemi sa maju velmi dobre. Ved kto NAM da novopostavene cinzaky, ked si stare zdemolujeme? Nikto, ale oni su vynimka.
Alebo napriklad, kolko je bielych bezdomovcov a kolko je bezdomovcov rómov? Ked sa mam priznat, tak bezdomovca róma som este ani nevidel. A este sa budu stazovat....
K tej otazke som sa chcel pozastavit aj ja, lebo si myslim, ze ako mensina diskriminovany niesu, skor maju viacej vyhod ako nevyhod, ale Bohuzial, niektory jednotlivci su obcas diskriminovany a dost surovo, hoc sa aj jedna o slusnu rodinu dost casto. Cize na tejto otazke sa da polemizovat a ani jedna z odpovedi mi nevyhovovali, ale predsa chapem, zeby bolo zlozite tam podavat milion moznosti.
na slovensku sme diskriminovani prave my, nie cigani...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
bol to velice kostrbaty dotaznik v ktorom som si nemal co poriadne vybrat ale mas to tam 
... co myslis prejavom rasizmu na osobe ? ... ci voci mne niekto vystupoval rasisticky ? alebo ci som ja vystupoval rasisticky ? lebo v jednom pripade je to nie a v druhom ano
...
... neviem naco fantasmagoricky dookola spajat hitlera a rasizmus, ked to s modernym rasizmom ma pramalo spolocneho ... pretoze prinajmensom z pohladu tretej rise bolo jeho konanie spravne .. zufale casy nam nosia roznych hitlerov, stalinov, gottwaldov a podobnu verbez a ti si najdu nepriatela spolocnosti nie preto ze by chceli, ale ze musia - inak ludi nespojis
... ci su cigani u nas diskriminovani ? ... urcite ano, ale pozitivne ... biely barak zadaco nedostane, parazit ano ...
... co myslis prejavom rasizmu na osobe ? ... ci voci mne niekto vystupoval rasisticky ? alebo ci som ja vystupoval rasisticky ? lebo v jednom pripade je to nie a v druhom ano
... neviem naco fantasmagoricky dookola spajat hitlera a rasizmus, ked to s modernym rasizmom ma pramalo spolocneho ... pretoze prinajmensom z pohladu tretej rise bolo jeho konanie spravne .. zufale casy nam nosia roznych hitlerov, stalinov, gottwaldov a podobnu verbez a ti si najdu nepriatela spolocnosti nie preto ze by chceli, ale ze musia - inak ludi nespojis
... ci su cigani u nas diskriminovani ? ... urcite ano, ale pozitivne ... biely barak zadaco nedostane, parazit ano ...
A osobne by som dotaznik cloveka, ktory povazuje Hitlerov plan za spravny ani nepocital do statistiky. Dost je*la otazka.
-
Dahome
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
mas to tam, ale otazky viac menej o ničom...
Aj taky sa najdu...mi-chau napísal:A osobne by som dotaznik cloveka, ktory povazuje Hitlerov plan za spravny ani nepocital do statistiky. Dost je*la otazka.