Aké rádio počúvate?
-
bezzuba_pirana
Medium Expert
mylis sa, hraju tam skoro vsetko, neobmedzuju sa iba na horkyze a spoldjbliss napísal: pretoze este vobec nie je take popularne,hraju tam iba horkyze slize&spol. a ti co ho pocuvaju tak hlavne v praci lebo im to nariadil sef!,.a urcite koli tomu ze tam bezi ich firemna reklama,.viem aj par prikladov ale to by bola reklama!
-
Linkman
Darca
- Kontaktovať používateľa:
drakeman - IRŠ TLIS je internátne rádio ktoré vysiela v priestoroch internátoch mladosť v mlynskej doline

Kód: Vybrať všetko
www.tlis.sk-
aquafresh1
Star
-
Traktorista
Guru
akoze, najlepsie je jednoznacne expres, aspon pre mna,...
Hraju tam terajsie hity, ale aj starsie hity, tym myslim klasiku ako laid back, ace of base, a ine
funko mi pride az moc strelene, proste ta sranda co tam robia, no nic pre mna, mne to pride moc teenagerske, sam som teenager ale ma to proste nebavi, podla mna robia blbosti, iked volake haluze su haluzne,...
o a expres ma hrozne dobrych moderatorov, proste symapticke hlasy, robia si inteligentnu srandu na urovni, jedine tu petru bernasovsku nemam rad, ale inak su vsetci oki, a najhaluznejsi je MACHETA
Hraju tam terajsie hity, ale aj starsie hity, tym myslim klasiku ako laid back, ace of base, a ine
funko mi pride az moc strelene, proste ta sranda co tam robia, no nic pre mna, mne to pride moc teenagerske, sam som teenager ale ma to proste nebavi, podla mna robia blbosti, iked volake haluze su haluzne,...
o a expres ma hrozne dobrych moderatorov, proste symapticke hlasy, robia si inteligentnu srandu na urovni, jedine tu petru bernasovsku nemam rad, ale inak su vsetci oki, a najhaluznejsi je MACHETA
-
braino.swk
Light Professional
-
Traktorista
Guru
-
scortyak47
Medium Star