Poker

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ktorý rád hrávaš ?

Hold EM
514
94%
Omaha
8
1%
Stud
1
0%
Draw
4
1%
HORSE
2
0%
RAZZ
2
0%
Badugi
0
Žiadne hlasovania
8-Game Mix
0
Žiadne hlasovania
Stud Hi-Lo
3
1%
Iné(uveď aké)
11
2%

Celkom hlasov: 545

mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Poker

Príspevok od používateľa mi-chau »

Nielen vo filmoch vazeni :)
//hmm, tie knock-out SnG maju nieco do seba
Prílohy
all in.jpg
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...neviete o nejakej knihe na nete? Viem že to tu už asi bolo, ale prehľadávať 21 strán sa mi vážne nechce...btw. dnes som bol zase hrať s kamošmi, ale zdá sa mi že boli dohodnutí alebo čo...raz som po skončení hry, kedy protivník foldol počul od dealera ako mu našepkáva aké som mal karty...celkovo som síce vyhral 60 centov, ktoré ani nepokryjú náklady na benzín aby som sa na miesto hry doviezol...no ale otázka znie či s nimi mám ešte hrávať...niesme nejakí dobrí kamoši, v podstate sa s nimi kamarátim iba kôli tomu pokru, inak by som to nemal s kým hrávať, všetci sa ma boja, lebo vždy vyhrávam...proitom som úplný amatér...ani sám neviem jak je to možné...
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Dealer nema preco poznat tvoje karty. Ak si prehnane paranoidny tak si sem tam proste povedz ze si chces seknut. Mas na to pravo, a ak ta nenechaju tak chod hrat inde :)
gingo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa gingo »

inac ta strategia maleho stacku ( http://www.pokertip.cz/co-je-strategie- ... .a182.html ) sa ma uplatnovat v limit alebo no limit ?
elessar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa elessar »

no limit, samozrejme
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

Grim-Reaperka napísal:...neviete o nejakej knihe na nete? Viem že to tu už asi bolo, ale prehľadávať 21 strán sa mi vážne nechce...btw. dnes som bol zase hrať s kamošmi, ale zdá sa mi že boli dohodnutí alebo čo...raz som po skončení hry, kedy protivník foldol počul od dealera ako mu našepkáva aké som mal karty...celkovo som síce vyhral 60 centov, ktoré ani nepokryjú náklady na benzín aby som sa na miesto hry doviezol...no ale otázka znie či s nimi mám ešte hrávať...niesme nejakí dobrí kamoši, v podstate sa s nimi kamarátim iba kôli tomu pokru, inak by som to nemal s kým hrávať, všetci sa ma boja, lebo vždy vyhrávam...proitom som úplný amatér...ani sám neviem jak je to možné...
co do turnajov tak podla mna je najlepsia kniha kill everyone od lee nelsona, potom vela ludi vychvaluje harrington on holdem (to su 3 knihy) ale tie sa mi az tak nepacia. celkovo kill everyone je zamerana viac "matematicky", co mne vyhovuje lebo je to tym padom vhodnejsie pre online turnaje, ktore sa casto hraju s nizkymi priemernymi stackmi a s neznamymi hracmi, oproti napr. velkym live eventom ako ept, wsop ...
popcorn
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa popcorn »

akurat som spravil ten quiz (SNG) na pokerstrategy.com a dostavam 50 dolacov
lol len za pomoci googlu, google translate a prikazu ctrl+f za 40 minut
mi-chau
Darca
Darca

Heads up - na stole je 8,9,10,J na vasej ruke 77 super reraisne na all-in bol moj call bad beat? Nakoniec som vyhral lebo mal J9, ale celkovo.. dali by ste tam call?
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ide oto aky si mal stack ty a aky super ake boli blindy a či je v banku 1e alebo 100e samozrejme čisto teoreticky že mate rovnake stacky to bol od teba dosť risk ja by som do toho nešiel bal by som sa Qčka ale tiež podla toho aky by som mal read na supera
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

mi-chau: zalezi ci hras cash alebo turnaj, ci mas moznost rebuy alebo nie. taktiez, kolko chipov by ti ostalo po prehre/aky vysoky bol jeho allin...
nepozname ani priebeh hry, kto co kedy call raise...
z tohto tahu ta chcel vyhnat, teba nepresvedcil ze ma Q tak si dal call..
tazko preto povedat ci to bol badbeat....
mi-chau
Darca
Darca

Stacky zhruba 50:50, heads-up na SnG, blindy 100,200 super pushoval co sa dalo, raisol kazdy moj BB, som ho reraisol tak zvacsa zlozil.. mal precitane ze hram len s dobrym handom
// Inak ma niekto skusenosti s bet365? Som si tam dal poslat vcera ten 50USD bonus z pokerstrategy, nainstaloval.. daju sa tam tie prachy vybrat hned, ci musim nieco pregamblovat ci ako to vlastne je?
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

mi-chau: no ak pushoval, ja by som mu asi allin nedoronal..
- no ak niekde dostanes dolare zadara, hned sa vybrat nikdy nedaju... teda, nestretol som sa s tym...
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Mozes si vybrat iba to co vyhras.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

mi-chau: samozrejme, ze ich musis najprv otocit a odovzdat herni poriadny rake ;)
mi-chau
Darca
Darca

t0m4s3: netusis nahodou aky je ten rake? sa nejak neda dopatrat..
Fotili ste koli tomu bonusu obcianku? Pyta to odo mna potvrdenie reg.udajov a veku :? Su tam moje udaje v bezpeci?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Urcite to niekde napisane maju. Vacsinou priamo v profile. Obcianku samozrejme ofotit musis - zakladna ochrana proti multi-kontam. Ci su v bezpeci? To ti nepovie nikto - sam musis zhodnotit ci mozne zneuzitie stoji za 50$

//autoeditácia príspevku (16 Apr 2010, 12:43)
tu mas hodnotu tych ich bodov http://poker.bet365.com/extra/en/vip-sc ... -and-earn/ ste zistit kolko ich potrebujes na vybratie 50$

//autoeditácia príspevku (16 Apr 2010, 12:46)
A hned vedla je ich pocet http://poker.bet365.com/extra/en/vip-sc ... r-rewards/

takze mi to vychadza ze potrebujes 7500b, pricom 0.32bodu je 0.04$ rake minimum to jest 937$ rake :D
mi-chau
Darca
Darca

Som sa pobavil jak nikdy :lol: no parada, uz aby som zacal hrat, do dochodku to vyberiem..
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Na pokerstars nic nemusis ziskavat, dostanes 50$, a co vyhras mozes hned vybrat...
mi-chau
Darca
Darca

No hej, ale na PS uz acc mam a nebudem riskovat ban za dva ucty. Co tak zinscenovat nejaky vopred dohodnuty heads-up v ktorom tragicky pridem o celych 50 s niekym, kto si tam vytvori konto a vlozi realnych 50?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Nadeo napísal:Na pokerstars nic nemusis ziskavat, dostanes 50$, a co vyhras mozes hned vybrat...
Tak tomu sa mi moc nechce verit. Na vybratie bonusu co dostanes k prvemu vkladu porebujes takisto dost rake-u odovzdat.
Napísať odpoveď