UNIserver
Re: UNIserver
Zkusil jsem ho a po spuštění se mi ovládací panel minimalizoval do lišty (ikona 1), apache jsem spustil z panelu ručně , žádný problém . Zkoukni log z panelu "Server information and logs"
"Apache error log" .
Jediný co nechodí je perl . Zajímavá je utilitka msmtp , s Gmailem vyzkoušeno a šlape , může se to hodit na jednoduchý nastavení odesílání pošty nebo když tě všichni házej do spamu .
- Tak perl už chodí taky , stačí nakopírovat do uniserver/usr/bin ( nebo přepsat cesty k už nainstalovanýmu perlu )
"Apache error log" .
Jediný co nechodí je perl . Zajímavá je utilitka msmtp , s Gmailem vyzkoušeno a šlape , může se to hodit na jednoduchý nastavení odesílání pošty nebo když tě všichni házej do spamu .
- Tak perl už chodí taky , stačí nakopírovat do uniserver/usr/bin ( nebo přepsat cesty k už nainstalovanýmu perlu )
Ja som zistil ze to nemozem pustat cez localhost ale cez IP 127.0.0.1
A tak to potom ide
A tak to potom ide
V souboru hosts -windir/system32/drivers/etc/hosts. by měl bejt řádek
127.0.0.1 localhost , zřejmě s to při ňáký úpravě vymáz . Tak si to tam kdyžtak doplň ( nebo ňeco jinýho pro snadnější přístup )
127.0.0.1 localhost , zřejmě s to při ňáký úpravě vymáz . Tak si to tam kdyžtak doplň ( nebo ňeco jinýho pro snadnější přístup )