I/P: HDD Toshiba 1TB NOVÁ CENA!
-
ZappBrannigan
Darca
- Kontaktovať používateľa:
I/P: HDD Toshiba 1TB NOVÁ CENA!
Nazdar,
predávam tento disk. Je ako nový , bol použitý iba raz. Mám ku nemu bloček, krabicu, proste vsetko akokeby ste kúpili z obchodu.Je bez vadných sektorov, nemám ako cez macbook urobiť test,preto na tie sektory dávam záruku.Pri rýchlom jednanÍ ZĽAVA! Najlepši osobný odber v PP a okolie. Pošlem aj na dobierku
Cenu je 80eur+dohoda
Tu je foto:
predávam tento disk. Je ako nový , bol použitý iba raz. Mám ku nemu bloček, krabicu, proste vsetko akokeby ste kúpili z obchodu.Je bez vadných sektorov, nemám ako cez macbook urobiť test,preto na tie sektory dávam záruku.Pri rýchlom jednanÍ ZĽAVA! Najlepši osobný odber v PP a okolie. Pošlem aj na dobierku
Cenu je 80eur+dohoda
Tu je foto:
Re: I/P: HDD Toshiba 1TB - Super cena !
Prepáč, ale nesluší sa písať "Super cena!" v príspevku, kde ani cenu neuvedieš.
Je síce pekné že ponúkaš zlavy atď atď, to odceňujem ale toto je odvážne. 
Tino-artS ty tu radsej ani neprispievaj, nepoznas pravidla prefixov a par ludi riesi tvoje podvody v blackliste.
Nebudem ti nadávať, aj keď by som chcel, ale poprosím ťa odpovedať na moje 2 otázky:icefiresr napísal:Tino-artS ty tu radsej ani neprispievaj, nepoznas pravidla prefixov a par ludi riesi tvoje podvody v blackliste.
-kde si kur*a vzal že nepoznám pravidlá prefixov, a čo to má spoločné s tým že uvideol titulok "Super cena" do postu kde cena nieje?
-prečo si mi dal karmu a nepodpísal si sa? Takýchto prítrtkov nemusím.
Poprosím odpovede na tieto otázky do SS. btw. tých pár ludí čo tie podvody rieši to už aj doriešila so mnou cez SS, to že tam nenapísali moja chyba nieje.
//no jasne, a zase, bukvice bez podpisu.
Ja by som ho aj vzal, ak je k tomu naozaj to čo na fotkách. Ale iba predbežne, totiž o deň dva by som mal byť v PP. Ak nie tak to padne. 
Ukludni sa laskavo. Popisok moze dat aky len chce, aby zaujal. Prefix ma spravny a cenu uvadzat nemusi, takze si pozri pravidla. Navyse som ti ziadnu karmu nedaval. To skor ti ludia, ktori ta aj uviedli do blacklistu a tich bolo veruze viac. Ak tu od teba ale uvidim dalsi post v ktorom budes reagovat bez toho, aby si si aspon precital pravidla, karma ti poputuje. A ked chces postovat v bazare, a nebuzerovat ludi, tak si dopln bydlisko.Tino-artS napísal:
Nebudem ti nadávať, aj keď by som chcel, ale poprosím ťa odpovedať na moje 2 otázky:
-kde si kur*a vzal že nepoznám pravidlá prefixov, a čo to má spoločné s tým že uvideol titulok "Super cena" do postu kde cena nieje?
-prečo si mi dal karmu a nepodpísal si sa? Takýchto prítrtkov nemusím.
Poprosím odpovede na tieto otázky do SS. btw. tých pár ludí čo tie podvody rieši to už aj doriešila so mnou cez SS, to že tam nenapísali moja chyba nieje.
A teraz naspat k topicu.
Ukáž mi jednu časť tej vety kde naznačujem že má chybu v pravidlách, alebo v prefixe.
A ak sa ti zdá fráza "Super cena!" bez ceny uvedenej, tak niesi v poriadku. Nič viac, nič menej.
Stále nechápeš? Príklad:
Si v obchode, vidíš bonbonieru s cedulou Super Cena. Spýtaš sa kolko teda stojí, a ona ti povie že navrhni.
Normálne?
//ZappBranigan: tvoju karmu rešpektujem, máš na to dôvod, a aj si sa podpísal.
Za toto by som ti najradšej poslal k+. Ale ostatní? Pfuj!
Už nebudem spamovať sory.
A ak sa ti zdá fráza "Super cena!" bez ceny uvedenej, tak niesi v poriadku. Nič viac, nič menej.
Stále nechápeš? Príklad:
Si v obchode, vidíš bonbonieru s cedulou Super Cena. Spýtaš sa kolko teda stojí, a ona ti povie že navrhni.
Normálne?
//ZappBranigan: tvoju karmu rešpektujem, máš na to dôvod, a aj si sa podpísal.
-
ZappBrannigan
Darca
A poďme nahoru!
-
ZappBrannigan
Darca
Daj 70, a je tvoj 
//autoeditácia príspevku (16 Apr 2010, 13:53)
UP
//autoeditácia príspevku (18 Apr 2010, 12:46)
NOVÁ CENA!
//autoeditácia príspevku (20 Apr 2010, 21:46)
PS: Tomu čo mi dal
ze sa mu nepacila moja cena , nech sa aspon podpise ked je taky frajer
//autoeditácia príspevku (16 Apr 2010, 13:53)
UP
//autoeditácia príspevku (18 Apr 2010, 12:46)
NOVÁ CENA!
//autoeditácia príspevku (20 Apr 2010, 21:46)
PS: Tomu čo mi dal
Re: I/P: HDD Toshiba 1TB NOVÁ CENA!
viem že nesúhlas no moja ponuka stále 60 
-
ZappBrannigan
Darca