Zdravím Vás!
Mám wifi router, ktorý mám napevno napojený cez kábel na môj PC a cez wifi mi ide do notebooku. Wifi je v poriadku, akurát potrebujem poradiť s pripojením cez kábel. Stáva sa mi, že sa mi občas odpojí od internetu asi na 20-30 sekúnd a potom sa opäť pripojí. Vadí mi to hlavne keď niečo sťahujem. Je možné to napr. v nastaveniach routeru niekde nastaviť aby mi to router nerobil?
Ďakujem....
Ako zabrániť routeru aby sa neodpájal z netu?
Re: Ako zabrániť routeru aby sa neodpájal z netu?
Pokud se připojení používá ( stahuje se ) , neměl by se odpojovat - žádný router . Jinak je to v nastavení routeru , ale je to pouze nastavení jak dlouho držet nevyužívané připojení .
U mýho routeru a adsl připojení mam třeba volbu " keep alive" nastavenou na 3 minuty , i když se asi stejně neodpojuje ( resp. určitě , další volba - on demand - na vyžádání odškrtnuta - nepoužívána)
Takže spíš problém na straně poskytovatele ?
U mýho routeru a adsl připojení mam třeba volbu " keep alive" nastavenou na 3 minuty , i když se asi stejně neodpojuje ( resp. určitě , další volba - on demand - na vyžádání odškrtnuta - nepoužívána)
Takže spíš problém na straně poskytovatele ?
No práve, že keď sa pripojím na net bez routera, tak mi to nerobí.....
Je to tak ako pise Tom - bude to v nastaveniach, moj sa tak odpajal pri dlhsej necinnosti (hlavne cez noc), prebehol som vsetky nastavenia nasiel som tam polozku, kde som vybral, ze ma byt vzdy pripojeny bez ohladu na traffic alebo cas a tiez ze sa ma automaticky znova pripajat, skus tam nieco take pohladat.