zalozny email

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
dudo64
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

zalozny email

Príspevok od používateľa dudo64 »

Ahojte,

ak tu podobna tema je tak sry,ale nenasiel som :) Mno..moja otazka je pre vacsinu asi velmi jednoducha..totizto mame spolocny ucet na gmaily,co so sebou nesie aj riziko ze nejaka dobra dusa sa odbavila a vsetky maily zmazala,takze by som chcel zalozit este jeden zalozny na ktory by vsetky maily preposielalo a na ktory by som mal pristup len ja...skusal som to,stale mi to nejak nefacha tak by som bol za kazdu radu vdacny.Dik.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: zalozny email

Príspevok od používateľa hrban »

gmail -> nastavenia-> Přeposílání a protokol POP/IMAP
dudo64
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Jj,dik

//autoeditácia príspevku (14 Apr 2010, 18:18)
A vlastne este jedna vec :) Kedze toto nastavenie adresy na dalsie preposlanie je dost lahko dosiahnutelne,resp zmenitelne,neda sa nejak zabranit aby sa ten dotycny dostal aj k tomuto,resp. aby sa ta adresa nedala zmenit.Ci to uz by som chcel vela :oops: ??
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Ak mas problem s tym "druhym uzivatelom" asi by som to riesil takto:

Vytvoril novy email pre toho druheho cloveka, presmeroval mu tam emaily, pripadne len tie jeho ak sa da, ak nie vsetky a nech si vyberie co potrebuje a povodny email ucet by som si nechal a samozrejme zmenil na nom heslo..
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

ja mám pocit že sa jedná o celú skupinu užívateľov (napr. celý ročník na VŠ učitelia tam posielajú materiály) a niekto to vymazal no nevie sa kto preto aspoň táto záloha
myslím si ale že to nastavenie nik nezmení resp nenapadne ho to ak mu nepovieš že sa maily preposielajú a budeš mať zálohu všetkých, ale keby to niekto prestavil vieš si to pozrieť a nahodiť naspäť nestratíš tým zálohu, max sa ti nepošle mail za jeden deň
dudo64
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Ano,jedna sa o mail pre cely rocnik VS na ktory chodi cca 200 ludi cize najst toho jedneho co to vymazal by bolo myslim celkom problem,teda aspon pre ludi co nestuduju informatiku :) Jasne,suhlasim,len som chcel vedet ci to nejde este nejak poistit :) ok,dik za rady.
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Tak som pozeral ten gmail ucet, je tam moznost preposielania emailov na iny email. Teoreticky by to mohlo fungovat. To by musela byt ozaj nahoda, aby niekde hned vymazal novu spravu este pred tym, ako si ju precita, alebo robot preposle dalej. Potom, vymazana posta je este samozrejme v kosi, teda ak ju nikdo nevymaze aj odtial...
Napísať odpoveď