Lietadlo s poľským prezidentom spadlo v Rusku

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Lietadlo s poľským prezidentom spadlo v Rusku

Príspevok od používateľa Fabo »

:smt070 jeden aj druhy
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

fabo: samozrejme a ty s tymto tvojim prispevkom si prispel k teme hodnotne :)
kacjak116
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kacjak116 »

Skúsim Vám všetkým položiť jednú úplne primitívnu otázku.

Ak by v jednom lietadle sedel Fico, Váš otec a vaša priateľka/priateľ, želali by ste si aby to lietadlo spadlo?

odôvodnenie?

- Je Vám smrť Fica viac cenná ako smrť Vašich blízkych? Boli by ste schopní obetovať životy svojich blízkych, personálu lietadla a Fica len pre akési vaše uspokojenie "chuti zmeniť premiéra"?
- Alebo tu len spoza monitora diskutujete "ako by bolo dobre keby Fica nebolo" ??? Neboli ste to práve VY kto volili za Fica ALEBO nešli voliť vôbec? ... Čo ste si vybrali, to si žerte. A ostatných 5 miliónov s Vami...

K tragédii v Poľsku:
Naozaj, pri takejto veľkej strate významných činiteľov Poľska mi je až nemožné myslieť na to, ako sa niekto môže tešiť zo smrti a smútku druhých. To niesú emocionálne zrelí ľudia. To sú 12 ročné deti, ktoré nemajú rozvinutý cit pre (emocionálny) súcit, alebo sú to psychopati.

Stavím sa, že ak by došlo k podobnej nehode na Slovensku, tak by 99,9% ľudí smútilo. Boli by schopní súcitenia s rodinami pozostalých, pretože človek je sociálna bytosť a jednou zo základných charakteristík je morálna podpora druhým.
Neverím, že by niekto oslavoval smrť preméra alebo iných vysokých činiteľov. Ak niekto napíše že áno, tak by sa mal zamyslieť aké by to bolo keby jeho priatelia oslavovali smrť jeho otca.

P.S. : niesom nacionalista, ficovec,, niesom súčasťou verejného života. Len sledujem sitáciu bez vplyvu slovenských médií.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

boze z hlasky co bola napisana pre srandu tu vsetci hned robite dramu a psychologicke rozbory, to ma poser :lol:
edit: mozno keby zomrel nas prezident apod to hej smutilo by sa, resp "smutilo" myslis ze niekto bude uprimne nestastny z toho ze zomrel prezident? (okrem jeho rodiny a priatelov) ....
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

stale nechapete....ja netvrdim ze netreba smutit ale smutite za niekym koho ste v zivote nestretli a pre niekoho kto vam v zivote nijako nepomohol, proste idete s davom....a PS: za ficom by som nesmutil urcite...
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

nejako sa to tu zvrhava :D serte uz na to
mulatt
Darca
Darca

peter_retep:spadne lietadlo so 100 ludmi vsetci su mrtvy, tebe to luto nepride?tak mne teda ano ked si pomyslim na ich rodiny co musia teraz prezivat je mi z toho smutno a nejdem vobec s davom..keby drblo lietadlo a bola v nom tvoja rodina taktiez by mi to bolo luto a nepoznam ta
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

tak ty musis byt teda riadne smutny clovek...ked denne tolko ludi zomrie...
mulatt
Darca
Darca

ale denne nespadne lietadlo so 100 ludmi
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

aha takze ty mas nejaky limit od ktoreho ta to zacne zarmucovat? divne zmyslanie... nevravim ze smrt nieje tragedia, je to tragedia pre blizkych lebo ich boli odchod ich milovanej osoby...mrvtemu to je uz pravdaze jedno....ale zas uplne cudzi ludia..hm no neviem, nechcem vyzerat ako ze si nevazim zivot alebo co.....ale nechapem ako ti moze byt luto smrti niekoho koho si nikdy nepoznal...proste to nechapem...ked take nieco ide v spravach tak ja si len pomyslim ze hm dobre...a to je vsetko....pravdaze ked ukazuju nejake zabery ze niekoho umucili na smrt alebo co tak to ma chladnym nenecha ale v praxi, ja sa staram hlavne o svojich blizkych a nie o inych..
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

mulatt napísal:ale denne nespadne lietadlo so 100 ludmi
To nie, ale denne zomrie niekolko tisic ludi na rakovinu, na AIDS, pri nejakej autonehode, dalsich niekolko tisic zomrie od smadu, a dalsich niekolko tisic od hladu, dalsich 'zopar' padne ako obat pri nejakom vybuchu v krajinach kde su nejake vojny atd atd...mozme pokracovat...a to nehovorim o ludoch co zomieraju na starobu, lebo to je prirodzenejsie.
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

Prekazené vyznamenanie

Včera ruská rozhlasová stanica Echo Moskvy prišla s verziou, že Kaczyńskeho nedôvera voči Rusku sa mu mohla stať osudnou.

Šéfredaktor rádia Alexej Venediktov po rozhovoroch s nemenovanými vyšetrovateľmi uviedol, že Kaczyński sa mohol domnievať, že mu nechcú povoliť pristátie schválne, aby nestihol spomienkovú slávnosť, kde chcel vyznamenať organizáciu Memorial za spoluprácu pri odhaľovaní pravdy o histórii. Tá patrí k ostrým kritikom Putina v Rusku

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5325936/smrt-polske ... z0kwLz2PX3
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

K tomu, že by niektorí oslavovali keby tam bol Fico alebo niekto podobný:

Zvolil by sa tam niekto iný a bol by nakoniec taký "obľúbený" ako súčasný premiér (toto by platilo aj pre iné posty). Čiže by aj prípadnou katastrofou asi nikto nič nezískal.
Peter_Retep
VIP
VIP

oukej tebe je smutno za dlasimi ludmi co boli v lietadle...ale preco sa tu ppotom omiela len prezident?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Pretoze to bol spolocensky najvyssie postaveny predstavitel druheho statu?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ale nie toho naseho tak co...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Vam dobre pripaluje na karbid.
To mam teraz plakat za kazdym mambom ktoreho zmixovali v Afrike lebo nemali na kondom a on chudak umrel od hladu?
Ako sorry pani ale riadne prehanate.

Prezident a Prva dama sa stale omiela z toho dovodu lebo to boli Politicky najvyssie postavene osobnosti. Samozrejme sa suciti s Celou posadkou.

Schyzo ... Nikto ta nenuti "smutit". Pre mna za mna si masiruj gule na pohovke a zer pri tom sojove tycinky. Ale je to ludske odovzdat Kondolenciu. Nie je na tom nic divne. To ze to tvoja Emotivna cast mozgu povazuje za bezpredmetne ...

Mne je skor luto aj Arkadiusza Protasiuk-a (Pilot a Kapitan Lietadla) po jeho rodine sa bude vidlacka sfera dost vozit + Bracha Prezidenta ... Ktory neletel len kvoli tomu ze chcel zostat s Matkou ktorej nebolo najlepsie.
A namiesto konspiracii mate skvelo spraveny clanok ... Ktory asi najpresnejsie vyjasnuje nehodu.
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-polsk ... entem.html
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-polsk ... onale.html
Prílohy
540272_.jpg
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Pekne hovoris Shark. Skoda sa zahadzovat s takymi ludmi, radsej som zasiel k ambasade a podpisal sa do kondolencnej knihy.
Peter_Retep
VIP
VIP

dnes som cital zaujimave veci ze prezident donutil pilota nepristat v moskve ani v minsku(nestalo sa prvy krat). Ak vysetrovanie ukaze ze je to pravdiva informacia tak ten prezident si sucit nezasluzi - poslal na smrt ostatnich. A Fabo btw co pre teba, konkretne pre teba polsky prezident urobil alebo znamenal ze chces ist na ambasadu podpisat sa?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Peter Retep ... Citas ma vobec? Co som pisal 1. v tejto teme?
Bolo to vseobecne jasne ... V kruhu Letcov je toto jedina pricina Katastrofy. Ale chtiac nechtiac, nie som trtko aby som ho z toho dovodu odsudil a zaroven nezhadzujem vinu na pilota, kedze pri viditelnosti 80m je extremne tazke pristat, hlavne ked ti za chrbtom krici Prezident a Cela armada ze mas sadnut v Smolensku.

A vies co ho "Nuti"? Vzajomna ucta, to je jedine dobre co uz moze momentalne urobit.

A Fabo ... Dik
Napísať odpoveď