No uz to sosam ten datadisk ale zda sa mi toho nejako moc ze 16672MB
Inac na tom Steame co robia cena 29.99€ dam refresh a uz 20€ tak som to kupil potom som znova pozeral a zase 29.99€
ahojte, mohol by mi konečne už niekto poradiť ? stiahol som si ten datadisk , ale ked to spustím a dám play tak mi to chvýlu načítava a potom mi to vypne že to prestalo pracovať , nejaké nápady ? či ?
Ano ano mam to kupene. Ved ked mam original GTA tak ako nato nahodim nelegalnu verziu toho datacu. Len mi to rozhasi celu hru a multak. Na Vianoce GTA IV stalo 3 alebo 4 € tak myslim ze ho ma kazdy.
21rOBO21 napísal:ahojte, mohol by mi konečne už niekto poradiť ? stiahol som si ten datadisk , ale ked to spustím a dám play tak mi to chvýlu načítava a potom mi to vypne že to prestalo pracovať , nejaké nápady ? či ?
No tak Lost and Damned som dotiahol az k pismenam. Toho v okuliaroch (Billy mam pocit) zastrelte v jeho safehouse. Neoplati sa ho nechat zit ajtak zase o***e svoj gang. Part krat som sa stretol s Nicom a este aj Romana som uniesol
21rOBO21 napísal:ahojte, mohol by mi konečne už niekto poradiť ? stiahol som si ten datadisk , ale ked to spustím a dám play tak mi to chvýlu načítava a potom mi to vypne že to prestalo pracovať , nejaké nápady ? či ?
Kup si original alebo postupuj podla warezackeho navodu, tu warez nepodporujeme.