F.A. Premier league

O športe...
JaQuBe
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: F.A. Premier league

Príspevok od používateľa JaQuBe »

guess.whoo napísal:manU dnes otvoril pre chelsea cestu k titulu..majster by nemal remizovat v zavere sutaze s takym superom aj ked im chyba Rooney. Chelsea ma naopak ovela viac alternativ do zakoncenia aj ked nehra Drogba, je tam este Anelka, Lampard, Malouda a obcas sa trafi aj Kalu. Arsenal si svoje sance uz pochoval takze si myslim, ze o majstrovi je rozhodnute. Chelsea
nie,nie....Arsenal ešte musí bojovať...
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

guess.whoo napísal:manU dnes otvoril pre chelsea cestu k titulu..majster by nemal remizovat v zavere sutaze s takym superom aj ked im chyba Rooney. Chelsea ma naopak ovela viac alternativ do zakoncenia aj ked nehra Drogba, je tam este Anelka, Lampard, Malouda a obcas sa trafi aj Kalu. Arsenal si svoje sance uz pochoval takze si myslim, ze o majstrovi je rozhodnute. Chelsea
Ako môžeš povedať, že Arsenal svoje šance už pochoval ? Vidieť, že sa vyznáš.. :slap:
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

no som zvedavy co sem napises na konci, pozri si superov arsenalu a ich predchadzajuce vysledky s nimi...navyse prisli o fabregasa, ktory jediny tahal arsenal pri absencii van persieho tak si neviem predstavit, ze by sa dostali pred v pohode hrajucu chelsea...VIDIET, ZE SA VYZNAS :P
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Samozrejme, ze lahky super neznamena automaticky vyhru, ale Arsenal straca nie nedostizne 3body a ked sa pozeram na Chelsea, tak hra este dva velmi tazke zapasy a to v Tottenhame a v L'Poole. Naproti tomu Arsenal hra takisto u Spurs a doma s ManCity a ako si spravne poznamenal, Fabregas to tam s Persiem dost taha. Nadej kazdopadne umiera posledna, titul by bol fantasticky

//autoeditácia príspevku (13 Apr 2010, 18:58)
Persie v zostave Arsenalu uz proti Spurs! Uvidime co forma ...

http://www.soccerway.com/news/2010/Apri ... urs-clash/
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

neviem či je to dobré hneď ho dať do základnej zostavy, už neraz v tejto sezóne dával Wenger do zápasov nedoliečených hráčov a po každý krát sa mu to vypomstilo.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

nemyslim ze bude hrat. Wenger nebude riskovat to, ze sa mu tam bude motat po ihrisku v tak dôlezitom zapase...aspon si myslim 8) videl by som to skor na koniec zapasu, aj to len aby chytil rytmus ak bude vysledok priaznivy
saj
Addict
Addict

Teším sa na večer. Arsenal musí zničiť sp*rs :smt107 Verím vo víťazstvo 1:2
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Znicit nemusi, bude mi stacit vyhra o gol. Ak tento zapas nevyhraju, tak si myslim, ze Chelsea bude mat titul takmer isty
saj
Addict
Addict

Veď jasné... Ale bojím sa aby to nebola zase prestrelka kde padne za zápas 8 gólov. To by Arsenalu nemuselo vyjsť. Pamätám si zápas z minulého roku, kedy to skončilo 4-4. Alebo spred 5.rokov kedy to bolo 4-5... Radšej by som bol, keby Arsenal do nejakej 70. minúty vyhrával, hráči sp*rs by začali byť vyčerpaní a Peršan by to rozhodol ku koncu matchu :)
Snáď Hliníkovi "pôjde karta" ako prvých 20 minút proti Barce a bude to naše. Ďalej sa obávam dlháňa v útoku sp*rs, aby to tam nepretlačil hlavou pri nejakej štandartke... To by mohlo byť potom nepríjemné...

Môj tip:

Sp*rs - Arsenal 1:2 ( 39' Bendtner 67' Defoe 88' van Persie )
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

kondicne su na tom spurs najlepsie z celej ligy, takze ich urcite neubehaju. Skor si myslim ze Arsenal vyrukuje s tlakom a padne prvy gol, potom este pridaju jeden zo standardky a ku koncu znizia. Aj ked by som bol radsej keby vyhrali spurs lebo su moji oblubenci, vratili by sa na priecku pre ligu majstrov :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Almunia to mohol chytit
Fabregas chyba
Neviem neviem, ci toto otocia, v utoku ani prd
saj
Addict
Addict

Almunia - predať, nech si hovorí kto chce - čo chce. Má spomalené reflexy a spraví 10000 chýb.. Verminátor zranený - nekomentujem. Zas tam je to drevo Silvestre.Ďalší fail.
Snáď Persia a Walcott niečo poriešia. Točíme ich, ale treba niečo viac. Inak veľmi sa mi páči dnes Rosický... Naopak Bendtner nula bodov.

// Robin prišiel a Arsenal začal hrať.... Prišiel po 5 mesiacoch a hrá lepšie ako všetci dokopy. Česť výnimkám. No nič t0m4s3, možno za rok :nono:

FUCK OFF SP*RS
RvP :smt049
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Nadhera. Spociatku to nebol nijak oslnivy futbal, vacsinou boj o kazdu loptu v strede ihriska. V 2.polcase postupne sanci pribudalo, Arsenal si na konci vytvoril ocakavany tlak, nastastie tam druhy gol uz nepadol. Najkrajsi moment zapasu pochopitelne uvodny Roseov gol. Hlavne ze 3 body ostali doma :P uvidime, co v sobotu proti Chelsea.

P.S.: Dufam ze Man Utd cez vikend na oplatku zoberie aspon 2 body Man City.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tak dnes si Gomez doniesol vodne delo a pusny prach kanoierov zvhol :D :D :D :D arsenal moze titulu zakyvat, Spurs ukazali ako sa hra kombinacny futbal a ako sa premienaju sance. Dnes mali navrch a zasluzene zvitazili. Klubok dole vsak pred Robinom, velky zapas po zraneni :plus:

Arsenal si moze akurat tak utriet slzicky :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Screw them! :lol: :lol: :lol: :twisted:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tak a Arsenal si to posral a moze tak s ManU len cacakat na zakopnutia zo strany Chelsea. 4, resp 6 bodov naskok je par kol pred koncom dost velky, navyse ManU hra teraz v sobotu na obed v City, Chelsea hra v Tottenhame, hadam nezakopne ako dnes Arsenal. Tyzden na to hra Arsenal doma so City, ManU s Tottenhamom, dalsi tyzden Liverpool hosti Chelseu. V poslednych kolach ma teda ManU aj Arsenal este City, Chelsea a ManU maju Tottenham a Chelsea ma aj Liverpool. Takze vsetky tri muzstva maju este dva tazke zapasy.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Sajmon napísal:Almunia - predať, nech si hovorí kto chce - čo chce. Má spomalené reflexy a spraví 10000 chýb.. Verminátor zranený - nekomentujem. Zas tam je to drevo Silvestre.Ďalší fail.
Alluminia jednoducho nema co robit v takom muzstve ako je Arsenal, on tam nema miesto ani ako nahradnik (podla mna). Silvestre deto, tento hrac nema ani na celu anglicku ligu mozno na tu druhu aj ano, tam by mohol byt taky sedy priemer.
Sajmon napísal:Naopak Bendtner nula bodov.
Bendtner je nula bodov furt, nema techniku ani rychlost a na svoju vysku ani hlavicky moc nevyhrava. Ma vobec tento hrac aj nejaku prednost?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Cuch na goly, uz niekolkokrat ziskal pre Arsenal 3b v samom zavere stretnutia. Bohuzial Persie ani Fabregas to nie je :/
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Bendtner je nula bodov furt, nema techniku ani rychlost a na svoju vysku ani hlavicky moc nevyhrava. Ma vobec tento hrac aj nejaku prednost?
Toto iste je pripad Croucha v Tottenhame. Pozeram vsetky zapasy a on je najslabsim clankom v kazdom, pri jeho vyske by mal vyhrat tak 80% hlaviciek, ale nestava sa tak. Popri tom si mnoho krat pomaha faulom co vonkoncom nechapem a tiez ho tam drzia a vacsinou hra v zakladnej zostave. Bendtner aspon trafi par krat v zavere stretnutia a rozhodne zapas alebo ho zdramatizuje, kdezto Crouch dal za sezonu mozno 3 take goly co je pramalo podla mna na zakladnu zostavu muzstva bojujuceho o ligu majstrov...
saj
Addict
Addict

No dnes keď United prehrajú a naopak Chelsea vyhrá, myslím, že bude rozhodnuté .....

//edit

reddebils to zase vyhaluzili :smt081
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Esteze si cerveni diabli v samom zavere uvedomili, co su dlzni Tottenhamu za stredu, tak sa mi to paci :smt003

Uvidime, co o necelu hodinku v pre mna velmi ocakavanom zapase.
Napísať odpoveď