Usporiadanie discoteky
Usporiadanie discoteky
Cawte najde sa tu niekto taky kto stym ma skusenosti?? Kolko eur by ma to priblizne vyslo?
Re: Usporiadanie discoteky
Podla toho aky si sikovny, a ako sa vies vynajst a kolko mas znamosti. 
A samozrejme od kvality DJ, Tiesto stojí inak ako DJ Fero z Horných Orešian.
-
Dahome
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Keď chceš inteligentnú odpoveď, treba položiť inteligentnú otázku...putti2 napísal:Cawte najde sa tu niekto taky kto stym ma skusenosti?? Kolko eur by ma to priblizne vyslo?

Čo si predstavuješ pod pojmom "usporiadanie diskotéky"?
Budeš hrať sám alebo potrebuješ DJ-a? Máš aparát? Máš miestnosť? Je tam bar (výčap)? atď.
Takže :
1.treba ti najprv zohnať nejakú halu, kde sa to bude odohrávať - zaplatiť prenájom + energie
2.DJ - od neho závisí asi všetko - celková zábava a stým spojený aj počet ľudí = zarobok
3. samozrejme zriadiť nejaký "šenk" pretože veľa ľudí tam príde len kôli tomu (hlavne na dedine
)
4. ľudí k vstupnému, do baru
5. vytlačiť nejaké plagáty, o tom kde a kedy sa to bude konať
6. neviem, či sa dáva aj nejaké oznámenie na OSA alebo ako to je (to by mal mať v kompetencii asi DJ)
1.treba ti najprv zohnať nejakú halu, kde sa to bude odohrávať - zaplatiť prenájom + energie
2.DJ - od neho závisí asi všetko - celková zábava a stým spojený aj počet ľudí = zarobok
3. samozrejme zriadiť nejaký "šenk" pretože veľa ľudí tam príde len kôli tomu (hlavne na dedine
4. ľudí k vstupnému, do baru
5. vytlačiť nejaké plagáty, o tom kde a kedy sa to bude konať
6. neviem, či sa dáva aj nejaké oznámenie na OSA alebo ako to je (to by mal mať v kompetencii asi DJ)
1. misto na akciu by som vedel vybavit (prirodne javisko )
2. Dj by som vedel tiez.
3. A to je ta hlvna otzzka. Z coho kolko kupit ked nechcem ist do minusu, a nemam stym ziadne skusenosti? JJ a bola by to dedinska discoteka
4. Kolko sa plati tym ludom??? kolko by ma to vyslo? vyhadzovac, barman,....
2. Dj by som vedel tiez.
3. A to je ta hlvna otzzka. Z coho kolko kupit ked nechcem ist do minusu, a nemam stym ziadne skusenosti? JJ a bola by to dedinska discoteka
4. Kolko sa plati tym ludom??? kolko by ma to vyslo? vyhadzovac, barman,....
Čo chceš kupovať? Na občestvenie si radšej zajednaj nejakého miestneho krčmára, nech si zriadi stánok s pípou a nejakým občestvením.
Pri akej príležitosti to organizuješ?
Pri akej príležitosti to organizuješ?
No prilezitost nebude ziadna, len to chcem vyskusat ci sa to oplati albo nie. A krcmara naco budem volat aby on zarabol na chlaste sa da najviac zarobit.
podla mna mas menej ako 18 a chces robit nieco o com nic nevies, ale chces sa na tom nabalit. 
mam 20, na discotekach som 3krat do tyzdna, tak som si povedal ze by som to vyskusal aj ja.
my ked robime tak takto: prenajom haly - 300€, dj (hudba ,ozvucenie svetla) - 200€,vyhadzovaci (3) - 200€, barmani - 2€ na hodinu + 10% z tringeltov, vstupne 2€, nakup alkoholu z velkoskladu, co sa nevypije sa vrati naspat..samozrejme vzdy ideme do toho aspon dvaja lebo na jedneho je to moc
Kokos...das mu sproste 2 eura ze tam za teba v noci obsluhuje ozrate hovada a este ho aj okradnes o JEHO tringelt...si pekny parchant. Mas u mna K-
Nuž tringelt by si mu mal nechávať. Ak potrebuješ zarobiť ešte aj na tringeltoch, asi niečo robíš zle.Lub0$ napísal:Kokos...das mu sproste 2 eura ze tam za teba v noci obsluhuje ozrate hovada a este ho aj okradnes o JEHO tringelt...si pekny parchant. Mas u mna K-
Nieze by si mal nechavat...ale musis omg, casnik/barman to dostane svojou zasluhou, mozno len tak koli sympatiam, mozno koli tomu, ze je velmi sikovny, kazdopadne to dostane pre seba, ja ako zakaznik davam tringelt casnikovy, nie jeho nadriadenemu co vala sunky a sedi hore pupkom a prstom nepohne. Svinstvo...niekomu asi vyoperovali hanbu, ked sa nehnabi ukradnut niekomu tazko zarobene peniaze...
-
Grim
Darca
...mne sa to tiež nejako nezdá, nieje to bežné...a ani správne podľa mňa...
-
Dahome
Medium Star
ja som síce v princípe odporca tringeltov, ale ak dáš kamošovi 2€/h a ešte mu zoberieš 90% z tringeltov,
je to bezcharakterné...
je to bezcharakterné...
lubo: toho parchanta si odpust ty anglicky trol..
po prve u nas nikto nedava viac ako 2€,to ze beru tringelty sa robi v 70% podnikoch tak sa zobudte z toho sna ludia, ked vy budete robit nieco na vlastnu past potom hovorte ale nieze sa tu budu do mna teraz navazat 18 rocny chlapci co chodia po brigadach alebo robia niekde za pokladnou..mozno som bezcharakterna svina ale ja dam tym ludom aspon zarobit na ten jeden vecer a pritom ti casnici maju pod 18 tak take privirobenie je pre nich viac nez dobre..neviem kde zijete ale asi este berete peniaze od rodicov lebo keby ste si mali sami na seba zarabat zistite ze z charakteru € neprsia. a kolko krat casnici nalievaju pod risku, nesedi inventura,nieco rozbiju a kto to bude potom platit.len ja tak si nabuduce nechajte reci o charaktere a dajte sa na charitu ked ste taky dobrosrdecni
po prve u nas nikto nedava viac ako 2€,to ze beru tringelty sa robi v 70% podnikoch tak sa zobudte z toho sna ludia, ked vy budete robit nieco na vlastnu past potom hovorte ale nieze sa tu budu do mna teraz navazat 18 rocny chlapci co chodia po brigadach alebo robia niekde za pokladnou..mozno som bezcharakterna svina ale ja dam tym ludom aspon zarobit na ten jeden vecer a pritom ti casnici maju pod 18 tak take privirobenie je pre nich viac nez dobre..neviem kde zijete ale asi este berete peniaze od rodicov lebo keby ste si mali sami na seba zarabat zistite ze z charakteru € neprsia. a kolko krat casnici nalievaju pod risku, nesedi inventura,nieco rozbiju a kto to bude potom platit.len ja tak si nabuduce nechajte reci o charaktere a dajte sa na charitu ked ste taky dobrosrdecni
Rofl...keby si si odpustil aspon to, ze 'im das zarobit' Ved prave, su to chlapci pod 18rokov, keby mali cez 18 tak si netrufnes ich okradnut o ich peniaze...proste by si sa neodvazil, lebo verim, ze keby mali rozum a odvahu ty chlapci, tak sa ti bud vyseru na hlavu alebo ti to proste nedaju...a vyseru sa ti na hlavu opat.
K ostatnemu len tolko, ze nevies ako zijem, trosku si mimo, od kial mam ja peniaze, ci ich dostavam od mamky, od ocka, alebo si ich zarobim...neboj sa...ja nemam odvahu popytat si od mamky ani od ocka, a aj keby som popytal tak mi asi nedaju
Moj nazor nemenim...pises ze sa to tak robi vsade...podla mna sa to robi iba v pajzloch, pripadne v podnikoch, ktore vlastnia bezcharakterne svine.
K ostatnemu len tolko, ze nevies ako zijem, trosku si mimo, od kial mam ja peniaze, ci ich dostavam od mamky, od ocka, alebo si ich zarobim...neboj sa...ja nemam odvahu popytat si od mamky ani od ocka, a aj keby som popytal tak mi asi nedaju
Moj nazor nemenim...pises ze sa to tak robi vsade...podla mna sa to robi iba v pajzloch, pripadne v podnikoch, ktore vlastnia bezcharakterne svine.
ty vole no neviem kde ty zijes,odhrn zaluzie a pozri okna..ver tomu ze aj keby som im vzal vsetky tringelty tak pojdu robit lebo mlady clovek si nema ako zarobit.a ver tomu ze aj keby mali nad 18 podmienky su tie iste.ja tam nikoho robit nenutim keby nechceli tak tam nejdu.no neviem odkial mas peniaze ale ak dakde tukas v obchode do pokladne tak sa mi tu do mojho organizovania nenavazaj
trol tebe by som odporucll chodit na anglicke forum a nie slovenske lebo nemas ani paru ako to tu chodi.tu niesi v UK tak sa uz spamataj
//autoeditácia príspevku (16 Apr 2010, 17:36)
btw: odporucam vam pozerat Den D. tam su tiez investori bezcharakterne svine ked pytaju od podnikatela niekedy aj 50% celeho vynosu vo firme?len zato ze vlozia peniaze a nic nerobia?
//autoeditácia príspevku (16 Apr 2010, 17:36)
btw: odporucam vam pozerat Den D. tam su tiez investori bezcharakterne svine ked pytaju od podnikatela niekedy aj 50% celeho vynosu vo firme?len zato ze vlozia peniaze a nic nerobia?
jj chlapi nehadajte sa kazdy si to robi po svojom, sice ja by som tie tringelty nechal zamestnancom, je toch ich zasluha, a keby rozbili nieco tak by som im to strhol z vyplaty a tym to konci, maju si davat pozor.
mulatt- a kolko tam mavate ludi??? kolko chlastu kupujete??? a oplati sa to vlastne?? thx
mulatt- a kolko tam mavate ludi??? kolko chlastu kupujete??? a oplati sa to vlastne?? thx