Zvysenie vykonu cpu
Zvysenie vykonu cpu
ludia prosim dal by sa zvysit vykon mojho cpu : Intel(R) Celeron(R) D CPU 220 @ 1.20GHz chcel by som z neho dostat co najviac ak by sa dalo prosim pomoc
Re: Zvysenie vykonu cpu
daj si facku.

ja vem ze to je nic moc procesor ale je v notebooku a ten je lepeny takze asi ho nemozem vymenit ja len ci sa neda nahodou nejak zvysit vykon
v notebooku by sa prehrieval podla vsetkeho. a ked by si ho nataktoval i o 20 % tak to stale bude pomale.
-
vikko78
Medium Professional
ty si borec.(nič v zlom) pýtaš sa na taktovanie cpu v ntb, ale pri tom by si ho bol schopný vymeniť za druhý, lenže ntb je zlepený..
v notebookoch sa procesory neoplatí taktovať kvoli vysokemu riziku prehrievania sa a minimalnemu narastu vykonu v tvojom pripade..jednak pokial si neni skusený tak to ani radšej netaktuj alebo to daj niekomu kto by to vedel dobre ale kazdopadne moja rada je ze to radšej netaktuj že ti to neprinesie nič okrem zvýšených teplot a vysokemu riziku zničenia hardveru..existuje an to utilita SetFSB s ato volá z dovodu ze notebookove biosy niesu stavane na pretaktovanie ani ntb dosky ktoré sa do nich osadzuju..le tam treba vediet presny typ chipsetu a strasne si davat pozor na oznacenie toho cipsetu aby si sa nepomylil ale nema to cenu ver mi..