Zvysenie vykonu cpu

Pretaktovanie, rady, tipy, screenshoty...
sanka19
Novice
Novice

Zvysenie vykonu cpu

Príspevok od používateľa sanka19 »

ludia prosim dal by sa zvysit vykon mojho cpu : Intel(R) Celeron(R) D CPU 220 @ 1.20GHz chcel by som z neho dostat co najviac ak by sa dalo prosim pomoc
Forsaken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Zvysenie vykonu cpu

Príspevok od používateľa Forsaken »

daj si facku. :psssst: :psssst:
sanka19
Novice
Novice

Príspevok od používateľa sanka19 »

ja vem ze to je nic moc procesor ale je v notebooku a ten je lepeny takze asi ho nemozem vymenit ja len ci sa neda nahodou nejak zvysit vykon
3PO
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 3PO »

v notebooku by sa prehrieval podla vsetkeho. a ked by si ho nataktoval i o 20 % tak to stale bude pomale.
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa vikko78 »

ty si borec.(nič v zlom) pýtaš sa na taktovanie cpu v ntb, ale pri tom by si ho bol schopný vymeniť za druhý, lenže ntb je zlepený..
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dekarbon »

v notebookoch sa procesory neoplatí taktovať kvoli vysokemu riziku prehrievania sa a minimalnemu narastu vykonu v tvojom pripade..jednak pokial si neni skusený tak to ani radšej netaktuj alebo to daj niekomu kto by to vedel dobre ale kazdopadne moja rada je ze to radšej netaktuj že ti to neprinesie nič okrem zvýšených teplot a vysokemu riziku zničenia hardveru..existuje an to utilita SetFSB s ato volá z dovodu ze notebookove biosy niesu stavane na pretaktovanie ani ntb dosky ktoré sa do nich osadzuju..le tam treba vediet presny typ chipsetu a strasne si davat pozor na oznacenie toho cipsetu aby si sa nepomylil ale nema to cenu ver mi..
Napísať odpoveď