Notebook Thosiba Satellite A300 - 15J

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Nitrooo
Novice
Novice

Notebook Thosiba Satellite A300 - 15J

Príspevok od používateľa Nitrooo »

Ahojte mam tento notebook mam ho uz asi okolo 2 roky, cely cas isiel super, obcas si ho beriem do skoly, 1x sa ked som si vsimol nieco divne bolo v skole ked som ho isiel zapnut a nic sa nedialo stlacal som tlacitko a nic cca po minute som este raz stlacil tlacitko a zapol sa, na druhy den (doma) ked som ho isiel zapnut tak nic nesiel zase zapnut a odvtedy nejde (ako keby bol uplne DEAD) :( ani ked ho dam na nabijanie nereaguje nic ani sa nerozsietia kontrolky ze je na nabijani. Chcel som sa len spytat v com je asi problem (ci je doska dead alebo v com moze byt problem), (vsimol som si ze ked som hral GTA IV a take narocnejsie hry po hodine hrania sa zacal dost prehrievat :shock: teplotu neviem :? ) - mohlo to sposobit aj to prehrievanie ? :cry:
IceHammer
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Notebook Thosiba Satellite A300 - 15J

Príspevok od používateľa IceHammer »

Ak notebook nereaguje na nic tak bohuzial asi dosluzil.
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa vikko78 »

každým prehrievaním každej komponentu v pc (ntb) znižuješ jeho životnosť..ak by ti odišiel cpu, tak aspoň bude reagovať na nabíjanie, ak mb, tak to isté, ak ramky, tak ti bude pípať, ak gpu, tak sa ti aspoň rozvrtia ventilátory....a takto by som to tipoval na zdroj.
Nitrooo
Novice
Novice

dnes som skusal ho otvorit a popritlacat ramku a ostatne veci (niesom moc skuseny) a nic neslo isiel som k doktorovi a ked som prisiel zmontoval som to a vlozil baterku a dal som na nabijanie a naskocili kontrolky zapal som a zrazu naskocil nechapem tomu ? kde bola chyba ? moze sa to stat este raz ? vobec tomu nechapem co sa mohlo stat :smt017
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

obcas sa stava aj taketo... PC alebo NTB sa ukazuje ako mrtvy pritom niekedy staci aj to, aby bol rozobray a o 20 min znova zlozeny... no zda sa to nezmysel ale ak by sa to aj mne zoparkrat estalo tak neuverim
Nitrooo
Novice
Novice

Diki vsetkym za pomoc :) Vela stastia :wink:
Napísať odpoveď