Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
TenDruhy
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Posilovanie

Príspevok od používateľa TenDruhy »

kali520 napísal:Vsetko je na tom pravda :wink:

Asi malo zeres, a mozno ani trening nemas bohvie aky, mohol by si sa rozpisat.

Tendruhy, ty ides cely cas objemovku medzi ktorou este dietujes a chlastas :lol: . Boha, co to potom musi byt ked si das vyslovene nejaku serioznu silovku? Bolton aj s Kennelym mozu ist do prdele, mi tu mame talent vsetkych cias :lol:
Ovkej, nebudem sa dohadovať :PP objemovka, v mojom prípade som robil Korteho.. na váhy čo dvíham vyzerám dosť slabo :/
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

kali520 napísal:Vsetko je na tom pravda :wink:

Asi malo zeres, a mozno ani trening nemas bohvie aky, mohol by si sa rozpisat.
cvicim 3 ak mam cas tak aj 4x do tyzdna .. 1. den vacsinou hrud, biceps .. 2. den - chrbat, triceps popripade aj nohy .. 3 a 4 den opakujem
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

TenDruhy: Opakujem, natoč videá. :wink:

skypej: Na to sa vykašli, nasaď nejaký overený FB plán, začni poriadne žrať, cvič technicky správne, doplň to nejakým proteínom a kreatínom, nezabúdaj na dôkladnú regeneráciu a musí to ísť, aj keby nechceli.

A keď to nepôjde ani tak, tak sa obráť na TohoDruhého, on musí mať nejaký špeciálny plán a postupy, keď má také výsledky.
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

hughito napísal:TenDruhy: Opakujem, natoč videá. :wink:

skypej: Na to sa vykašli, nasaď nejaký overený FB plán, začni poriadne žrať, cvič technicky správne, doplň to nejakým proteínom a kreatínom, nezabúdaj na dôkladnú regeneráciu a musí to ísť, aj keby nechceli.

A keď to nepôjde ani tak, tak sa obráť na TohoDruhého, on musí mať nejaký špeciálny plán a postupy, keď má také výsledky.
ale tak ja nechcem byt "skrina" .. ja chcem len zmohutniet trochu .. nic viac .. a bez sypaciek lebo nemam na to ani love teraz, kedze som vsetky moje uspory investoval do leta
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

skypej napísal: ale tak ja nechcem byt "skrina" .. ja chcem len zmohutniet trochu .. nic viac .. a bez sypaciek lebo nemam na to ani love teraz, kedze som vsetky moje uspory investoval do leta
Tak rob všetko to, čo som napísal s tým, že vynecháš tu pasáž o "sypačkách".
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

ludia nemohol by sem dat niekto nejaky jedalnicek na rysovanie ??? prosiiiiim
TenDruhy
Expert
Expert

playerSC napísal:ludia nemohol by sem dat niekto nejaky jedalnicek na rysovanie ??? prosiiiiim
Hm? a čo chceš ísť nejakú diétu? Sacharidové vlny alebo cyklicko ketogénu diétu si vyber.. a nájdi si na gúgli..
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Choď sach.vlny, poštuduj si sám veľa vecí ( je toho neúrekom ) A začni jesť, postni sem jedálniček a poviem ti kde robíš chybu a ako to zlepšiť
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

par prispevkov vyssie mas navod ako na sacharidove vlny, udajne najlepsi rysovaci jedalnicek, ale je po anglicky staci trosku scrollnut
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

Ahoj, chcem sa opytat, nemate niekto skusenosti s tymto produktom http://www.jagrfit-sport.cz/ovesna-kase ... =70&info=2 ? kedze som risovat prestal, rozhodol som sa opat vratit k objemu.
saj
Addict
Addict

Ježiš, načo žrať nejaké prášky, keď si môžeš dať neprekonateľné ovsené výberové vločky.
ColdRain
Addict
Addict

ja ti neviem, ovsene vlocky v prasku? to si dam radsej rano nesquik a protein ako sa pol hodinu ondit s vlockami a za dalsie stranka ktora ma gramaticke chyby a preklepy v popise svojich produktov u mna hned klesa na kvalite...
saj
Addict
Addict

nesquik a protein = raňajky nahovno

pol hodinu ondit s vlockami = 100g vločiek mám v sebe za 4 minuty
ColdRain
Addict
Addict

co je nahovno na ranajkach nesquik+pretein? po noci ta to vytrhne s katabolizmu a kvalitny protein ma urcite lepsie vyuzitie ako ovsene vlocky a sacharidy zaisti nesquik...
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

v noci je telo v stave katabolizu ? Myslím že po tréningu skôr v stave anabolizmu, či ?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Anabolizmus nastava po treningu takze vtedy treba prijat co najviac zivin, v opacnom pripade hrozi zase katabolizmus. Katabolizmus nastava vtedy ked ziviny nie su prijmane dlhsiu dobu napr aj ten spanok (preto sa zere napr tvaroh, lebo obsahuje kazein ktory sa rozklada dlhsie a telo ma stale prijem nejakych bielkovin).

http://sk.wikipedia.org/wiki/Anabolizmus

Inak podla mna ten nocny katabolizmu netreba nejak zvlast riesit. Dlezite je sa pred spanim najest, najlepsie tvaroh, ak nebude tvaroh ale nieco ine s bielkovinami nevadi, hlavne nech tam su bielkoviny. Na rano je najlepsie prijat rychlo vstrebatelne bielkoviny, tu so bielkoviny ovela viac dolezitejsie ako sacharidiy (ovsene volcky je obycajny priblbly dietny mytus). Ale ani toto moc neriesim a dam si protein a salamovy chleba, niekedy pridam aj syr ktory je moc dolezity, preto lebo mi chuti :D
saj
Addict
Addict

kali520 napísal:ovsene volcky je obycajny priblbly dietny mytus).
Chalan chcel pribrať, tak čo tu točíš o mýtusoch ? Ovs.vločky alebo vajíčka sú najlepšia vec čo sa týka raňajok do objemu.

to ColdRain: Protein a nesquik ako raňajky ? Preboha nebuď smiešny. Choď na nejaké kulturistické fórum a vysmejú ťa s takýmito raňajkami. My chceš tvrdiť, že ak zoberieme dvoch ľudí (rovnaká váha,sila,metabolizmus) a jeden bude jesť na raňajky nesquik+protein a druhý ovs.vločky s mliekom + rovnaké jedlo oboch počas celého dňa, že o rok, bude ten s nesquikom na to porovnateľne, nebodaj lepšie ako ten, čo papá ráno vločky ?
Mick_14
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mick_14 »

Poraďte mi aké cviky alebo akou technikou mám robiť cviky aby som čo najviac zapájal vnútorné prsia. :?:
díky
TenDruhy
Expert
Expert

kali520 napísal:Anabolizmus nastava po treningu takze vtedy treba prijat co najviac zivin, v opacnom pripade hrozi zase katabolizmus. Katabolizmus nastava vtedy ked ziviny nie su prijmane dlhsiu dobu napr aj ten spanok (preto sa zere napr tvaroh, lebo obsahuje kazein ktory sa rozklada dlhsie a telo ma stale prijem nejakych bielkovin).

Inak podla mna ten nocny katabolizmu netreba nejak zvlast riesit. Dlezite je sa pred spanim najest, najlepsie tvaroh, ak nebude tvaroh ale nieco ine s bielkovinami nevadi, hlavne nech tam su bielkoviny. Na rano je najlepsie prijat rychlo vstrebatelne bielkoviny, tu so bielkoviny ovela viac dolezitejsie ako sacharidiy (ovsene volcky je obycajny priblbly dietny mytus). Ale ani toto moc neriesim a dam si protein a salamovy chleba, niekedy pridam aj syr ktory je moc dolezity, preto lebo mi chuti :D
btw anabolizmus je najsilnejsi paru hodin po treningu.. ale maximalne trva 48 hodin ...
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

nasiel som dobru stranku na sachar vlny a na CKD su tam nutricne hodnoty http://www.anab_steroidy.szm.com/nutricne_hodnoty.htm
Napísať odpoveď