MS v hokeji 2010

O športe...
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: MS v hokeji 2010

Príspevok od používateľa Frikso »

Ak Boston nepostúpi, tak Chára príde. Tam však nie je nič isté, chýba mu iba bod, aby sa dotiahol na Montreal.
Nech v Nemecku hráme akokoľvek, tak o zostup sa báť nemusíme. Hosťujúci tím má účasť v základnej skupine istú. /na margo toho, že tu niekoľkokrát odznelo, že pojdeme o zostup/.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Nominácia na prvý kemp:
Nominácia hráčov na tohtotýždňový minikemp slovenskej hokejovej reprezentácie v Trenčíne
Brankári: Rastislav Staňa (Čerepovec/KHL), Peter Hamerlík (Třinec/ČR)
Obrancovia: Ivan Švarný (Litvínov/ČR), Peter Frühauf (Banská Bystrica), Juraj Valach (Zvolen), Martin Gründling (Skalica), Ján Brejčák (Poprad)
Útočníci: Marek Zagrapan (Čerepovec/KHL), Tomáš Jaško (SaiPa/Fín.), Roman Tománek, Tomáš Bulík (obaja Banská Bystrica), Marek Bartánus (Liptovský Mikuláš), Michal Chovan (Zvolen), Miroslav Zálešák, Patrik Lušňák (obaja Skalica), Tomáš Záborský (Pori/Fín.), Marcel Haščák, Dávid Buc (obaja Poprad), Radoslav Tybor, Tibor Radulay (obaja Trenčín)
http://sport.aktuality.sk/clanok/92699/ ... tva-sveta/
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

Dost okliestena nominacia. Dufam, ze odtial nepojdu viac ako 3 hraci.
Sagittarius
Guru
Guru

Ja tiež, keď som videl túto zostavu, predpokladám, že tiež z nej pôjdu najviac traja hráči.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Prosim vas, to je co za zostava??? Na nejaky ten pohar do Piestan ci co??? Ak s takouto zostavou chceme ist na MS, tak dakujem pekne, jedine stastie, ze nemozeme vypadnut.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak to je celkom hardcore, no som zvedavý ako sa to vykryštalizuje.
Sagittarius
Guru
Guru

hojko: No musia sa tváriť, že z niekoho vyberajú. :D A zase niektorí hráči si musia s niekým potrénovať, kým pôjdu na MS. Aj keď z týchto to bude asi len Staňa, Švarný ako 7. alebo 8. obranca a možno niekto tretí, ale neviem kto.
Misuliatko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Misuliatko »

Nominácia SR na sústredenie v Skalici a prípravné zápasy v Česku (Prostějov, 16. - 17. apríla)
Brankári: Rastislav Staňa, Peter Hamerlík

Obrancovia: Dominik Graňák, René Vydarený, Tomáš Starosta, Richard Lintner, Juraj Valach, Ivan Švarný, Peter Frühauf, Martin Gründling, Tomáš Slovák, Vladimír Mihálik

Útočníci: Tomáš Záborský, Marek Zagrapan, Tomáš Jaško, Michal Chovan, Miroslav Zálešák, Ivan Čiernik, Roman Tománek , Tomáš Bulík, Tomáš Tatar, Marek Bartánus, Dávid Buc, Radoslav Tybor, Richard Pánik.
Nech sa mladi ukazu. :) Zapas proti Cesku 17. aprila sa mozno neodohra pretoze bude statny smutok :?
///

Sagittarius: Neviem, mozno mas pravdu. Ja som to videla na nete a vraveli v sportovych novinachv cesku by mal byt statny smutok tak ako u nas, v sobotu
"V prípade štátneho smútku sú obmedzené kultúrne i športové akcie
. Poslali sme už na príslušné miesta žiadosť o inštrukcie. Nejde iba o zápas
reprezentácie, ale aj o finále našej extraligy. Počkáme si na odporúčania. Ak by sa však duel nehral, bola by to pre obe strany určite veľká komplikácia," povedal hovorca Českého zväzu ľadového hokeja
Pavel Bárta.
///
zapas sa nerusi, bude sa hrat :D
http://hokej.sme.sk/c/5326508/statny-sm ... zrusi.html
Sagittarius
Guru
Guru

Misuliatko napísal: Nech sa mladi ukazu. :) Zapas proti Cesku 17. aprila sa mozno neodohra pretoze bude statny smutok :?
Myslím, že štátny smútok sa nevzťahuje na športové podujatia. V Poľsku v sobotu to bol iný prípad. A aj keby, tak oba zápasy sa hrajú v Prostějove a v Česku štátny smútok nebude.

//Misuliatko: Máš pozeral som to teraz na nete: http://zpravy.idnes.cz/cesko-ceka-po-pe ... _domaci_jw
http://hokej.idnes.cz/letecka-katastrof ... _hokej_lge

Ale ešte by tu mohla byť možnosť, že môžu hrať štvrtok-piatok alebo piatok-nedeľa...

//autoeditácia príspevku (12 Apr 2010, 22:43)
A neviem na českých aj slovenských stránkach, kde píšu o príprave nepíšu nič, že by sa to nemuselo konať...

Inak česká zostava proti nám:
Brankáři:
Jaroslav Hübl (Litvínov), Jakub Sedláček (Zlín)

Obránci:
Petr Gřegořek (České Budějovice), Josef Hrabal (Třinec), Jiří Hunkes (Liberec), Ondřej Němec (Karlovy Vary), Tomáš Mojžíš (MODO Hockey/Švéd.), Angel Krstev (Färjestad/Švéd.), Petr Čáslava (Timra/Švéd.), Karel Rachůnek (Dynamo Moskva/KHL)

Útočníci:
Lukáš Květoň, Milan Gulaš (oba České Budějovice), Petr Vampola, Jan Kovář (oba Plzeň), David Květoň, Martin Růžička (oba Třinec), Tomáš Kůrka, Michal Vondrka (oba Slavia Praha), Jan Marek, Tomáš Rolinek (oba Magnitogorsk/KHL), Peter Jánský (Litvínov), Petr Hubáček (Kometa Brno), Lukáš Kašpar (Oulu/Fin.), Jakub Klepiš (Omsk/KHL), Jiří Novotný (Mytišči/KHL)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak Chara a Satan pridu na MS.. Aspon nieco..Gaborik, Meszaros povedali nie..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Chara a Satan by museli ešte vypadnúť.
Sagittarius
Guru
Guru

Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

ja mám taký pocit, že na MS budú hrať tí, čo sú teraz na kempe...
Tento rok vypadnúť nemôžme však?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Tak tak, az o rok :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Akože mnohí si z toho robíme srandu, ale tu vidno, že niečo je zhnité v štáte Slovenskom - hokejovom.
Odmietne hrať Meszároš - bývalý Iron Man NHL, ktorý hrá zápasy so 64 stehmi na tvári, po golfáku od modrej a kolapse cestou do šatne nastúpi ešte aj tak na tretiu tretinu a to vtedy keď Tampa už dávno nemala na playoff? Gáborík, ktorý by - som si istý - v prípade finálovej účasti Rangers hral aj vyoperovaným kolenom ešte 20 zápasov nepríde?

Som presvedčený, že reprezentácia bola už dlho kamáradenšaft cca 15-20 členného jadra, ktorý poza trénerov chrbát alebo aj s jeho tichým súhlasom uzatvárali kartelové dohody a reprezentačný team bol pre nich každoročný výlet a príležitosť odreagovať sa s krajanmi. Ich motivácia skončila cca v roku 2004 a odvtedy je to akurát výlet.
Misuliatko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Misuliatko »

No prosim, mame to tu. To su ti, ktori vyhlasuju, ze im v hrudi bije slovenske srdce, je pre nich velka cest reprezentovat vlast a tesit fanusikov dobrymi vykonmi. Pred MS vsetci slubuju a ked pride na "lamanie chleba" tak sa na nas vsetci z vysoka vy*eru. Zrazu su vsetci zraneni, maju rodinne problemy, necitia sa na repre. Ja ich chapem potrebuju oddych, chcu sa venovat rodine ale myslim si ze rodina by to este chvilku vydrzala. Je mi z nich az do placu :(. Lenze im je to jedno. My sa mozme aj potrhat a ich to vobec nestve. Som zvedava aka bude ochota na buduci rok.... :roll:
No nic, ja len dakujem chlapcom, ktori sa rozhodli reprezentovat a bojovat za Slovensko. :wink:
a vy ma teraz neukamenujte za moj nazor :D
///
neviete ci a kde sa budu vysielat zapasy proti cesku???
Bombo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bombo »

Hladal som v programe kde budu vysielat dnesny zapas Slovensko - Cesko ale akosi som nic nenasiel. To akoze ziadna ceska ani slovenska TV stanica to nebude vysielat? :shock: Akoze fakt som teraz pekne nahnevany :smt098
Sagittarius
Guru
Guru

No vyzerá, že nie, keďže to nebude vysielať ČT, tak STV aj keby chcela, nemôže..
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Misuliatko..Prosim otvor si oci kus..Mi chces povedat, ze keby si ty bola hokejistka, odohrala nespocetne zapasov v NHL, nespocetne treningov v NHL a mas plat par milionov, tak by si prisla hrat za krajinu, kde to smrdi vo vedeni a dostanes almuznu za tie zapasy? Mas vacsie riziko zranenia ako to, ze to niekam dotiahnes s touto repre..To, ze reprezentovali x krat slovensko ta uz nezaujima? Este aj na olympiade..Ale to, ze nepridu teraz, tak uz sa na nich hnevas a podobne..Trochu optimizmu..
Nieze by som bol rad, ze nepridu, ale aspon sa konecne uvidi zas, kde nas hokej je momentalne..

begbeee: Musime si zvykat..lepsie to nebude tak skoro ;)
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

S Českom som jednoznačne očakával prehru čo sa mi aj potvrdilo. :)
Napísať odpoveď