Mohol by mi prosím niekto ochotný napísať vo Worde nejaké jednoduché oznámenie, že nechcem ísť na ústnu maturitu z matematiky? Písomnú časť som absolvoval, ale na ústnu nechcem ísť. Niekto mi v škole hovoril, že sa dá odhlásiť do 20. apríla (teda aspoň na našej škole, neviem ako je to inde). Neviem čo by takýto dokument mal všetko obsahovať, niekto sa s tým už asi stretol, takže vie lepšie ako ja.
Ďakujem pekne
Odhlásenie z maturity
Re: Odhlásenie z maturity
To ide???
No, najlepsie by bolo asi uvies, preco sa nechces (nemozes) zucastnit.
Ozaj, preco?
No, najlepsie by bolo asi uvies, preco sa nechces (nemozes) zucastnit.
Ozaj, preco?
ak ju mas ako piaty predmet (nepovinny) tak jedoducho prides na ustnu a komisii oznamis pred vytiahnutim otazky, ze neches odpovedat. komisia povie ok a znamku ti neudelia. to je cele. ak ho mas ale ako povinny tak ti nic nepomoze. proste musis mat 4 predmety.
Práve že ho mám ako nepovinný. Pri vypĺňaní predmetov z ktorých chcem maturovať som označil externú aj internú časť z matematiky. Externú časť som písal, myslím, že ju budem mať cez 60-70% a táto maturita mi stačí, internú nechcem. Viem, že môžem komisii oznámiť po vstúpení do triedy, že nechcem maturovať a tiež aj po vytiahnutí otázky. Aj keby som náhodou odpovedal a dostal 4 alebo 5, nemusím si dať túto známku zapísať. Len proste nemám už o túto časť záujem a bolo by mi blbé tam prísť a povedať, že nejdem maturovať.
Takže by som sa chcel odhlásiť z internej časti matematiky. Treba napísať nejaký typ prehlásenia, ktoré odovzdám riaditeľke. Len neviem čo by tam všetko malo byť aby to nebolo zle a neposlala ma s tým do preč.
Takže by som sa chcel odhlásiť z internej časti matematiky. Treba napísať nejaký typ prehlásenia, ktoré odovzdám riaditeľke. Len neviem čo by tam všetko malo byť aby to nebolo zle a neposlala ma s tým do preč.
napis klasicku suchu ziadost. nieco v style. ziadam o uvolnenie z internej casti maturitnej skusky, a odvovodnenie preco (v zmysle ze je to 5 nepovinny predmet). na konci za pochopenie dakujem a podpis. si maturant ziadost ste sa na slohu neucili ?
A musíš tam vobec prísť? Nepamätám si presne podmienky, ale u nás čo šli maturovať zo 6 predmetov, tak si hovorili, že keď tak tam nepojdem. Inak len tak mimo tému. Kamarát šiel maturovať z geografie a naboženstva nepovinne. Ani sa do toho nekukol. Z naboženstva mal 1 a z geografie 3. Takže asi tolko k maturitám.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
3PO to krásne vystihol. Si maturant, napísanie jednej žiadosti by ti nemalo robiť problém. Inak nechápem prečo tam nechceš ísť. Keď to je dobrovolný, nemáš sa čo báť, a nemusíš sa teda ani učiť ak ti na tom nezáleží. Nemáš ale čo stratiť, a ak sa ti podarí, tá jednotka alebo dvojka ti ešte môže pomôcť v budúcnosti. Aby si si raz nebúchal hlavu že nejaký zamestnávateľ alebo škola zobere alebo bude dávať body za maturu z matiky ktorú si ty len tak zbytočne vypustil, lebo si bol lenivý byť v obleku o pol hodinu dlhšie
Do tej žiadosti uveď:
Hlavička s menom, adresou a osobnymi udajmi
Vec: Žiadosť o odhlásenie z externej časti maturitnej skúšky
Do tela niečo v štyle: Žiadám o odhlásenie 5. nepovinného (alebo volitelneho? Kukni do prihlašky na maturitu ako sa tam vola) predmetu z externej maturitnej skúšky z matematiky zo dňa DD.MM.YYYY (ak vieš čas maturity, tak daj aj ten) z dôvodu blablsab a blabla bla bla. Za kladne vybavenie žiadosti vopred ďakujem.
Dňa DD.MM.YYYY v (mesto)
Meno, podpis
TU máš vzor, ako to má byť formátovane: http://referaty.atlas.sk/slovencina_a_c ... ony/44665/
Hlavička s menom, adresou a osobnymi udajmi
Vec: Žiadosť o odhlásenie z externej časti maturitnej skúšky
Do tela niečo v štyle: Žiadám o odhlásenie 5. nepovinného (alebo volitelneho? Kukni do prihlašky na maturitu ako sa tam vola) predmetu z externej maturitnej skúšky z matematiky zo dňa DD.MM.YYYY (ak vieš čas maturity, tak daj aj ten) z dôvodu blablsab a blabla bla bla. Za kladne vybavenie žiadosti vopred ďakujem.
Dňa DD.MM.YYYY v (mesto)
Meno, podpis
TU máš vzor, ako to má byť formátovane: http://referaty.atlas.sk/slovencina_a_c ... ony/44665/