MSI 845E MAX Nejde zvuk

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
gustafo
Novice
Novice

MSI 845E MAX Nejde zvuk

Príspevok od používateľa gustafo »

Cawte ... mam takyto problem mam dosku MSI 845E MAX je na nej integrovana zvukovka ale asi nejde nevie nikto co by to mohlo byt ? Ovladace su nainstalovane v spravcovi ukazuje vsetko v poriadku pozeral som aj bios tiez ok ,ale z reproduktorov ani pipnutie, neviem preco to nejde. :smt017 Diki :cry:
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: MSI 845E MAX Nejde zvuk

Príspevok od používateľa uplink »

Máš zapojené korektne reproduktory? Skúšal si napr. slúchatká? Máš to v dobrej diere? Na mnohých doskách sa dá nastaviť ktorá diera bude ktorý výstup, je to tzv. flexi-jack. Máš nastavený slider hlasitosti aspoň na polovici? Máš nastavený wave output? Aký máš OS?
gustafo
Novice
Novice

vsetko co si menoval som skusal dokonca koli tomu zvuku som preinstaloval windows z XP na VISTU nic ja vazne neviem co by to mohlo byt moze to byt odidene? ako sa to vtedy sprava?
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

gustafo keby si to mal odídené, tak to na 50% nepracuje korektne v systéme a mal by si v správcovi hardwarovu napísané že zariadenie nepracuje správne. Ak vravíš že si skúšal aj iný systém, tak je dosť pravdepodobné že je odídená.

Ešte taká technická, máš ju v systéme nastavenú ako predvolenú zvukovú kartu? [control panel - zvukové a herné zariadenia či ako sa to tam volá, mám visty :/]. Nemáš náhodou nejakú ATi s HDMI výstupom, ktorá má na sebe zvukovú kartu? Ak máš aj iné zvukové zariadenie v systéme, je dosť možné že audio je prehrávané ním a nie Tvojou onboardovou zvukovkou.
gustafo
Novice
Novice

je nastavena ako predvolena a ine zvukove zariadenie nemam tak v tom by problem byt nemal .. praveze uvazujem ze si kupim nejaku zvukovku tak ale co by mohlo byt s hentou fakt neviem...

//autoeditácia príspevku (22 Apr 2010, 13:44)
kupil som tu kartu uz to funguje ale este nieco pisti mi v repro ale nie stale iba ked nacitava al. pracuje robilo mi to aj na starej doske kde bola zvukovka onboard neviete co to moze byt???
Napísať odpoveď