MSI 845E MAX Nejde zvuk
MSI 845E MAX Nejde zvuk
Cawte ... mam takyto problem mam dosku MSI 845E MAX je na nej integrovana zvukovka ale asi nejde nevie nikto co by to mohlo byt ? Ovladace su nainstalovane v spravcovi ukazuje vsetko v poriadku pozeral som aj bios tiez ok ,ale z reproduktorov ani pipnutie, neviem preco to nejde.
Diki 
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: MSI 845E MAX Nejde zvuk
Máš zapojené korektne reproduktory? Skúšal si napr. slúchatká? Máš to v dobrej diere? Na mnohých doskách sa dá nastaviť ktorá diera bude ktorý výstup, je to tzv. flexi-jack. Máš nastavený slider hlasitosti aspoň na polovici? Máš nastavený wave output? Aký máš OS?
vsetko co si menoval som skusal dokonca koli tomu zvuku som preinstaloval windows z XP na VISTU nic ja vazne neviem co by to mohlo byt moze to byt odidene? ako sa to vtedy sprava?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
gustafo keby si to mal odídené, tak to na 50% nepracuje korektne v systéme a mal by si v správcovi hardwarovu napísané že zariadenie nepracuje správne. Ak vravíš že si skúšal aj iný systém, tak je dosť pravdepodobné že je odídená.
Ešte taká technická, máš ju v systéme nastavenú ako predvolenú zvukovú kartu? [control panel - zvukové a herné zariadenia či ako sa to tam volá, mám visty
]. Nemáš náhodou nejakú ATi s HDMI výstupom, ktorá má na sebe zvukovú kartu? Ak máš aj iné zvukové zariadenie v systéme, je dosť možné že audio je prehrávané ním a nie Tvojou onboardovou zvukovkou.
Ešte taká technická, máš ju v systéme nastavenú ako predvolenú zvukovú kartu? [control panel - zvukové a herné zariadenia či ako sa to tam volá, mám visty
je nastavena ako predvolena a ine zvukove zariadenie nemam tak v tom by problem byt nemal .. praveze uvazujem ze si kupim nejaku zvukovku tak ale co by mohlo byt s hentou fakt neviem...
//autoeditácia príspevku (22 Apr 2010, 13:44)
kupil som tu kartu uz to funguje ale este nieco pisti mi v repro ale nie stale iba ked nacitava al. pracuje robilo mi to aj na starej doske kde bola zvukovka onboard neviete co to moze byt???
//autoeditácia príspevku (22 Apr 2010, 13:44)
kupil som tu kartu uz to funguje ale este nieco pisti mi v repro ale nie stale iba ked nacitava al. pracuje robilo mi to aj na starej doske kde bola zvukovka onboard neviete co to moze byt???