Male ojazdene auto do 4500€

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
dobai
Novice
Novice

Male ojazdene auto do 4500€

Príspevok od používateľa dobai »

Hľadám male ojazdené autíčko do 4500€ (okolo 4000€). Malo by to byt niečo nenáročné, určené na krátke vzdialenosti pre 2-3 osoby (nebolo by na škodu ak by sa tam zmestili aj 4 :lol: ) pre vodiča/ku začiatočníka/čku. Nemalo by mat nejakú enormne veľkú spotrebu a malo by vydržať čo najdlhšie.

Čiže bežné malé auto na nákupy :D .

Uvítal by som par tipov pri výbere, alebo čo by sme si mali všímať na kupovaných autách.

BTW: Mám možnosť kúpiť 1,5 ročnú Škodu Fabiu (najazdených 30 000 km) za 5000€. Je to dobrý nápad?

:lol: :D Preferujem žlté a oranžové autá :D :lol:
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Male ojazdene auto do 4500€

Príspevok od používateľa Frikso »

Akú motorizáciu a výbavu má ta fabia?

A čo ťa odradilo od toho pýtať sa v tejto téme? http://www.hojko.com/chcem-kupit-auto-t116299.html
dobai
Novice
Novice

Ohladom tej fabie: Vraj to ma standartnu vybavu, ale bez klimatizacie. Viac budeme vediet v pondelok.
Problem je, ze je to uz pomerne velka investicia, kedze sme ratali s cenou priblizne 4000€.
Vyhodou je, ze to nekupujeme od neznameho, cize nemala by to byt ziadna "macka vo vreci".

No a To, ze som sa nepytal v spravnej teme sa da hadam ospravedlnit tym, ze som tu na fore uplne novy, nie? :oops:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

nieje to zbytocny luxus ? dat za malicke defakto nevyuzitelne auto 4000-5000 a este k tomu pre zaciatocnika, ktory ak k autam nema vztah tak to pravdepodobne vseliako poodrbava a tak ? :-) ... ja by som proste z presvedcenia 5000 za male auto nedal, hoci by malo iba 30kkm a bolo od znameho :-) ...

male auta za podobnu sumu sa tu uz vyberali, ale opakovanie matka mudrosti - Suzuki Swift, Toyota Yaris, Nissan Micra, Ford Fiesta

... nevyberaj auto na nakupy do mesta podla spotreby ... je rozdiel mesto a mesto, nikto ti nenapise aku bude mat spotrebu realnu a je to zbytocne zatazovat sa tym, ci das pri nejakom normalnom najazde ( predpokladam ze 2000km/ mesiac po meste nedas :-) ) za benzin mesacne o dve stovky viac alebo menej :-) ...
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

v tomto pripade by som bral tu fabcu.. o auta sa nezaujimas, chces male auto, do mesta, na nakupy.. a to co je najdolezitejsie!! kupujes od znameho, teda mozme sa vyhnut strachu zo skrytej zavady, minulosti vozidla a podobne.. ak kupis auto za 4000 neverim tomu, ze do neho neinvestujes este 1000 .. to je proste minimum..ak by bola ta fabča naozaj v dobrom stave ja by som ju zobral na tvojom mieste
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

uz to tu bolo, skus pohladat... napr. tu http://www.hojko.com/post1366734.html?h ... 0#p1366734

co sa tyka vyberu modelu - klasika - civic, almerka, corola, 323, fokus, swift, atd., atd... modelov je mnoho, musis postnut aspon par, z ktorych budeme moct vyberat a niektory ti odporucit...

k napadu s fabiou: nie je to uplne ta najhorsia volba, ale za tie peniaze si viem predstavit aj pohodlnejsie vozenie :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ratzi, to co pises je uz skor aj nizsia stredna a nie male auta nie ? ...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

... no ono to bol zamer, ale akosi som to tam zabudol dopisat moj postoj - autorovi by som radsej odporucil, nech sa venuje klasickym "golfovym" hatchom prave nizsej strednej, ako sa trapit v nejakom pidiauticku typu fiesta, nebodaj aygo... naklady vsetky rovnake, komfort vyssi, mozno akurat kvoli vyssej hmotnosti potreba o dva deci vacsieho motora, co je v tomto pripade zanedbatelne...

osobne nechapem, na co ludia chcu do mesta o tolko mensie auto... je hlupost si mysliet, ze auto, ktore je o 10cm uzsie a o 30cm kratsie bude v meste nejake priechodnejsie alebo sa s nim bude znatelne lepsie parkovat a pretlkat kolonami...
dobai
Novice
Novice

Díki moc..
Asi porozmýšľame nad tou Fabiou, predsa len, nie je to až taka vysoká cena za jedenapolročnú málo používanú fabiu, nie?
A poobede ideme kuknúť nejaké autobazáre konkrétne napríklad AAA Auto. Myslite si, že sú veľmi predražení :?:
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

na AAA ti nikto nepovie dobreho slova a ja nie som vynimkou... mimo kadejakych teorii, skusenosti a "osvedcenych" svedectiev byvalych zamestnancov o praktikach v tejto sieti autobazarov sa tiez da povedat, ze su jedni z najdrahsich... navstiv stranku autobazar.eu a tam si vyber podla svojho gusta, nakupovanie naslepo prostrednictvom osobnej navsetvy je uz prezitok...

ano, ako som uz spominal, cena za tu fabiu je dobra...
Napísať odpoveď