Herpes, zapálené ďasná
-
casualties
Medium Expert
Herpes, zapálené ďasná
Už dávnejšie sa mi vytvoril herpes na puse a s tým je spojená reakcia, že v okolí zubov to je zapálené...mal to už niekto? Ak áno, tak za aký čas ste sa toho úplne zbavili?
Re: Herpes, zapálené ďasná
Bez liekov asi za dlhy cas odporucam ti zajst do lekarne a pytat si na to nejake lieciva alebo ist priamo k lekarovi, ten najlepsie vie co s tym
Myslím, že sa to vytvára pri nedostatku vitamínu B. Kúp si v lekárni nejaké vitamíny - tam ti určite poradia, čo najlepšie na to a čakaj, pokiaľ to zmizne. Zbaviť sa toho narýchlo asi nedá 
Na tie afty na dasnách použi Corsodyl a vyplachuj si sním 2-3xdenne usta.
a na pery skus zubnu pastu popripade naplast s framykoinovou mastou
Framykoinová masť je antibiotikum. Herpes je vírus, takže žiadny účinok. Na herpes na perách si stačí kúpiť mastičku herpesin. Keď sa jedná o pásový opar, tak treba ísť kožnej a tá prepíše herpesin tabletky.
-
webmasterr
Medium Professional
len s tym Corsodylom to velmi neprehanaj, a hlavne nepouzivaj ho dlho, lebo ja som si neporiadne precital ten letacik. som ho uzival asi 3 tyzdne ak nie viac..a dost mi z neho zhnedli zuby potom som si ich musel davat vybielovat 
Mne na herpesy Framykoin pomáha. Neviem, ale mám herpes, 4-5x za deň si to natriem a za 2-3 dni žiadna známka po herpeseGoten napísal:Framykoinová masť je antibiotikum. Herpes je vírus, takže žiadny účinok.
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
a ešte strašne dobra mastička je VIRU-MERZ... za dva dni ani nevieš, že si mal herpes
-
casualties
Medium Expert
Ďakujem vám moc! Niečo z toho teda povyskúšam a dúfam, že sa mi to už čoskoro zahojí, lebo to už mám pomaly viac ako týždeň a ten zápal ďasien mi už fakt leze na nervy, najhoršie to je ráno, keď sa zobudím