CS 1.6 Server hojko.com
-
Mad Dad
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: CS 1.6 Server hojko.com
Taká menšia otázka do publika, ano nehral som dlho, bla bla, bola proste pauza:) no, ale k tej otázke, začal som zase hrávať cca 5 dní dozadu, samozrejme 2-3dni to bol iný nick nie moj, všetko v normale, jeden hráč dostal foff, veduci ban, klasika...len dosť ma zarazilo, že proste, zastrelil ma konkrétne hráč "alino" možno poznáte možno nie, niekto určite, tak som ho potrestal, dostal raketu, naraz mi začal nadávať, strielať do mňa a podobne, dostal ten 50min ban, druhý deň, dojdem, kukám banlist, zase on ban 50min, čiže neviem či to robí úmyselne, alebo náhodne, preto sa pýtam aj hráčov, nielen vo VIP teme adminov, ak to tak bude, tak myslím že by sa s tým malo robiť niečo výraznejšie ako tie 50minutové tresty...
-
hojko
Site Admin
No a, vsak mu daj ban na den ci dva..., mozno to pomoze. Ak nie, ak daj tyzden. Len je otazne, ze ci nema dynamicku IP...
-
Mad Dad
Medium Star
Myslím že nie, jedine že by sa vrátil pod iným nickom...
-
Fredka171
In memory
Ahojte
,
prave som si chcel s chuti zahrat a nemozem... ani ja ani dalsi ktory by chceli!!! je tam zase mapka aim_sand
Nanu som upozornoval uz davnejsie, ze nieje hratelna lebo sa mozu pripojit iba stiria... 1vs1 a 2 do spectu....
prave som si chcel s chuti zahrat a nemozem... ani ja ani dalsi ktory by chceli!!! je tam zase mapka aim_sand
Nanu som upozornoval uz davnejsie, ze nieje hratelna lebo sa mozu pripojit iba stiria... 1vs1 a 2 do spectu....
-
morfeusko
Medium Star
No tak som si chcel po vyse pol-rocnej pauze od cs zase zahrat a zistil som ze moje IP je zabanovana
hraval som tu od zaciatku servera a este by som si niekedy rad u vas zahral...dalo by sa stym nieco robit?
Kód: Vybrať všetko
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : JYSK*
[AMXBANS] Reason : ' Cheating '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.cs.hojko.com/banlist
[AMXBANS] Your SteamID : ' '
[AMXBANS] Your IP : ' 195.91.79.61 '
[AMXBANS] =========================================
-
PepoJr.
Medium Star
unbanned... predpokladam, ze mas dynamicku IP, takze sa ti bude ban vzdy pri zmene IP znova obnovovat (ten hrac, dostal ban na cely rozsah danej IP)... potom staci napisat mne, alebo niekomu (icq, SS,...)
hoj, mam problem ked sa pripajam na vas server pise mi to too long into buffer,go and clean setinfo on your config.. co s tim?
google take nic nenasiel...
edit: vymazal som config.cfg a uz ide
google take nic nenasiel...
edit: vymazal som config.cfg a uz ide
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
toto milujem, je plny server, votne sa awp a polka odide...naco hlasuju za mapu ktoru nechcu hrat...niektori by bolo treba odobrat "volebne pravo" 
-
Mad Dad
Medium Star
Ja by som bol radšej za zamedzenie pristupu na server a nie odobratie prav hlasovať 
-
KaptMichal
King
Ja som za nejaky system, ktory by vyberal automaticky do votu mapy podla mnozstva ludi na srvri (ale to chcem asi veela od AMX-u co?
) btw. ked uz nie to tak aspon nech tie mapky co sa tam automaticky davaju nevyzeraju ako a_hradcejchanov aim_taliban de_india atd...
-
lekoklatik
VIP
kaptmichal ano premyslali sme aj nad tym. nakolko sa mi nepodarilo najst nic poriadne co y splnalo poziadavky, navrhol som aby sme vymazali vsetky /skoro/ fun mapy, mapy ktore sa nehraju, ktore stoja za hovno atd.
Po mojom precisteni s pomocou par hracov som tusim zo sto map nechal asi tak 31 spolu s klasickymi mapamy ako d2, inf atd...
Teraz sa to riesi. Tiez sa riesia pravidla atd...
Po mojom precisteni s pomocou par hracov som tusim zo sto map nechal asi tak 31 spolu s klasickymi mapamy ako d2, inf atd...
Teraz sa to riesi. Tiez sa riesia pravidla atd...
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
nemohli by sa davat bany za demenciu? napr teraz som dostal ban za umyselny TK, dostal som nervy, moja chyba ale nestalo by sa to keby tam nebol "hrac" co kempi v uzkej chodbe predomnou s bombou na chrbte, pred tym ma brzdil tak ze isiel minimalne 2 krat walkom od spawnu... proste to milujem, clovek si chce zahrat a namiesto toho sa rozculuje...
citam banlist, revok3r tam je pisany ze dostal vcera perm. ban, dnes hral...
citam banlist, revok3r tam je pisany ze dostal vcera perm. ban, dnes hral...
-
Mad Dad
Medium Star
Môžu sa dávať, len stačí skriknuť na admina:) Bohužial som mierumilovnejší tak ho naprv upozorním, možno slap, keď ma vytočí, slay, keď nepochopí, ban 
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
asi pred hodinou: v 3 kole na videu napisal "zapnem", a myslim ze to co mi dal v 6 a 7 kole na videu netreba komentovat...
http://www.sendspace.com/file/in3h7j
nemohol som ho natacat v spekte lebo ked boli 1 na 1 tak hrali len na noze tak isto ked som sa nechal zabit, ale tie dve kola co mi dal 4 resp 2 diery cez stenu/y by mali stacit...
http://www.sendspace.com/file/in3h7j
nemohol som ho natacat v spekte lebo ked boli 1 na 1 tak hrali len na noze tak isto ked som sa nechal zabit, ale tie dve kola co mi dal 4 resp 2 diery cez stenu/y by mali stacit...
-
Fredka171
In memory
MultiHacker
Nick: Ko7a_lool
ip: 80.87.209.10
Nick: Ko7a_lool
ip: 80.87.209.10
- Prílohy
-
- lol.rar
- (787.18 KiB) 30 stiahnutí
banned.
-
Antichrist
Medium Star
prosim ako nastavim na servery thetime lebo mi ide o hodinu dopredu.
-
johnykilla
Light Star
2 Antichrist: thetime je funkcia kde zalezi aky cas ma nastaveny server a nie klient, takze si to nezmenis a budes musiet odratavat hodinu, alebo pouzijes ine hodiny v domacnosti, alebo alt+tab... moznosti je neurekom 
Ale ako citam tak som sa asi sekol a mozes to nastavit tak ze zmenis systemovy cas na serveri...
Ale ako citam tak som sa asi sekol a mozes to nastavit tak ze zmenis systemovy cas na serveri...
-
hojko
Site Admin
johnykilla: Systemovy cas servera je uplne spravny, len je problem, ze CS nedokaze rozlisovat letny a zimny cas.
-
johnykilla
Light Star
Ano, to viem... Bavilo sa o tom dakedy davno, len som myslel ze chalan ma vlastny server ci co, nenapadlo ma ze je to v teme servera
(hlupy, hlupy johny)