problem s mobilom
problem s mobilom
prisla mi fajna faktura ked som sa pital operatora tak mi povedal ze mam na cisle 7774 aktivnu daku sluzbu ale nevie co to je skusal som to deaktivovat tym ze som poslal na to cislo sms v tvare STOP ale prisla mi odtial sms ze citujem predplatene sluzby si mozete vypnut zaslanim sms v tvare STOP klucove slovo na to cislo ale ako zistim co tam mam aktivovane ked to neviem pls poradte dakto 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: problem s mobilom
Prepana..nato mas tu ich technicku podporu..A ked oni nevedia, tak navstiv nejaku predajnu..Alebo si pytaj ineho operatora, ci jeho nadriadeneho..Bo to budu zdieraci, ktory sa robia ze nevedia co mas aktivovane.. 
uz som volal ze on to nema ako deaktivovat lem mi povedal toto a skade sakra ja mam vediet co to je ked to on neviem zistit tak uz fakt neviem sa naserem zajdem do predajne a ze chcem novu kartu s novym cislo a tuto nech zablokuju
-
Dildogripak
Medium Professional
Zájdi do predajne a nech ti zistia čo si si aktivoval. Musia ti povedať ako to deaktivovať.
povedali skusal som ani za prdel sa to neda lebo ani oni nevedia co to je tak som zriesil radikalnejsie dal som zablokovat tuto kartu co mam a dal som si novu aj nove cislo cize staru vypnu uplne
síce si to už asi vyriešil ale ja len chcem objasniť že čo si si asi aktivoval. sú to tie služby čo su bannery na hoc akej stránke že Radar do mobilu a pod. to si "aktivuješ" a ono ti to začne strhávať € tuším mesačne to je cca 5€ ak si to ešte pamätám.