/
Chyby na hojko.com
Re: Chyby na hojko.com
Ten bug sa stal aj mne, poslem ti ss a ono sa to nejak vynuluje.
/
no dik
/
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
dik k 
-
Grim
Darca
...otvorím topic a vyskočí na mňa:
...keď dám refresh stránky tak to väčšinou ide...v čom je problém?...
Kód: Vybrať všetko
Forbidden
You don't have permission to access /viewtopic.php on this server.-
masterdead
SysAdmin
Updatoval som apache, je mozne ze sa tam niekde objavil problem, hned sa na to pozriem
//autoeditácia príspevku (17 Apr 2010, 21:11)
fixed...
//autoeditácia príspevku (17 Apr 2010, 21:11)
fixed...
Stale mi ukazuje, uplne u kazdeho, ze je online....
U mna to ide normalne, skus premazat cache a potom cookies.
-
Yos
Professional
Robí mi to len občas, zmizne to reštartovaním prehliadača. Možno to je len nejaká mikro chyba, no možno to k niečomu pomôže.
tu už to reportol Skolacik. Hojko na to hneď reagoval.
http://www.hojko.com/post1354753.html#p1354753
//aha, neklikol som na screen, tak som nevidel, že sú tam akési znaky a nielen to červené pole.
http://www.hojko.com/post1354753.html#p1354753
//aha, neklikol som na screen, tak som nevidel, že sú tam akési znaky a nielen to červené pole.
-
Grim
Darca
pinco - ale to nieje všetko čo to Yos-ovi robí. Pozri sa lepšie na ten screen - namiesto textu tam má nejaké divné znaky, čo v prípade Skolacikovho problému nebolo...
-
manager666
Star
Pri pisani tohto prispevku mi vytazuje procesor na 100% - Intel Celeron 2.80Ghz, prehliadac IE 8. Na notebooku, kde mam Mozillu Firefox 3.6.3 a procesor Intel Core 2 Duo T9300 2,5Ghz mi vytazuje jedno jadro na 100%.
Preto si myslim, ze chyba nie je ani v prehliadaci, ani v nizkom vypoctovom vykone PC.
What´s wrong ?
Preto si myslim, ze chyba nie je ani v prehliadaci, ani v nizkom vypoctovom vykone PC.
What´s wrong ?
manager666 > Mne robí to isté na notebooku. Na desktope nie. Na oboch mám Firefox (3.6.3). Book je AMD - dualcore, 2,2GHz myslím, desktop quadcore 2,3 GHz. Na booku CPU takmer 100%, desktop pohoda. Hmm?!
Robilo mi to na jednom fóre už, spravili niečo ako „vyčistiť cache“... Veď kompetentní budú vedieť.
Ďakujem.
Robilo mi to na jednom fóre už, spravili niečo ako „vyčistiť cache“... Veď kompetentní budú vedieť.
Ďakujem.
-
Sphinx
Addict
jo presne tento problem mam aj ja ci na C2D alebo aj na mojom 5200+ .. na net dostacujuce ale ked pisem prispevky cez editor nie ako rychlu odpoved tak text nabieha ako na 386stke nedajboze pridat URL alebo nieco podobne .. nikde ine na inom fore alebo aplikacii som sa s tym nestretol neviem ale zrejme chyba nebude u nas kedze viacerí maju takyto problem a problem c2 ked dam "Zobraziť Vaše príspevky" a kliknem na tlacidlo next automaticky mi hodi ze nemozem vyhladavat a musim cakat.. ale ked kliknem napr na oznacenie stranky cislom trebars stranka 2 tak ma tam hned hodi ale next pise ze mam cakat..
To sekanie bude najskor sposobene JavaScriptom. Ak sa niekto do toho rozumie, tak nech sa pozrie na to, pomoze tym vsetkym.
-
hojko
Site Admin
Zda sa, ze som mozno aj nasiel chybu, teda aspon sa mi zda, ze to uz ide normalne. Skuste niekto kto ma slabsi procesor, ze ci to je citit. Ked vsak vkladam tagy URL, tak to ide bleskovo, nemusim cakat skoro sekundu.
Sphinx: To je ochrana proti pretazeniu db pri hladani, neviem preco to takto funguje, ale nebral by som to ako chybu. Casom sa to vsak moze opravit, no momentalne nie je vela casu na zmeny, takze to musi zo 2-3 tyzdne pockat.
Sphinx: To je ochrana proti pretazeniu db pri hladani, neviem preco to takto funguje, ale nebral by som to ako chybu. Casom sa to vsak moze opravit, no momentalne nie je vela casu na zmeny, takze to musi zo 2-3 tyzdne pockat.
hojko > Nepociťujem žiadnu zmenu... Stále to je akési zamrznuté.
-
hojko
Site Admin
Vymaz cache, pretoze zmena sa tyka CSS suboru a ten sa pravdepodobne cachuje prehliadacom.
-
audiotrack
VIP
vypadá že to je lepšie
-
Sphinx
Addict
jo mne to pomohlo uz to ide pekne nie ako slimak 
-
uplink
VIP
Sorry, my bad. To je pozostatok z toho flashu, cssko ktoré odstraňuje rámček okolo textov vo firefoxe 
-
Soviet
Darca
Zdravim,
Nerad prudim ani nic podobne, ale len tak informacne v jednej veci vid: http://www.hojko.com/post1379880.html#p1379880
Neprislo sa stale nato, preco v Navodoch nejde bold a podobne? Lepsie povedane, ako to tam spristupnit aj pri obmedzenych pravach?
Diki..
Nerad prudim ani nic podobne, ale len tak informacne v jednej veci vid: http://www.hojko.com/post1379880.html#p1379880
Neprislo sa stale nato, preco v Navodoch nejde bold a podobne? Lepsie povedane, ako to tam spristupnit aj pri obmedzenych pravach?
Diki..