Aký internet?
-
martinez13
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Aký internet?
Caute takze volali mi z T-comu, aby som si predlzil viazanost internetu nadalej... Ale nasiel som v mojom okoli jeden internet, ktory sa mi celkom paci ale neviem sa rozhodnut. Potrebujem poradit. Aktualne mam T-com Turbo 2 co je 2048 / 256 kbit/s a chcel by som prejst sem http://surany.net/?ii=2 a zobral by som ten za 11,62 € co je 2048/1024 Kbit/s rychlost. A neskor by som si mozno dal ten posledny balik ale este nemozem lebo nieje u nas optika, teda v nasom panelaku, vraveli ze v najblizsich mesiacoch by mala byt. Tak pls napiste vase nazory ktory by ste brali.
-
hojko
Site Admin
Re: Aký internet?
Ked u teba nie je optika, tak ako si to chces dat, ci cez wifi??? Ak wifi, tak tomu by som sa radsej vyhol, su tam zbytocne vyssie naklady na pripojenie a moze to mat vypadky, najma ak pouzivaju stare 2,4GHz pasmo/zariadenia. Preto by som skor ostal pri tom T-Come, skus sa spytat, ze ci je to mozne bez viazanosti trebars len na pol roka a potom by si odisiel do optiky, ak tam bude. Lebo sa moze stat, ze napokon ta optika tam bude az o rok, aby si potom nelutoval.
-
martinez13
Light Professional
no davam si ten T-com.. optika u nas nieje zatial, ale malo by to byt cez nejake kable a nie cez wifi.. potom tretia moznost by tu bol internet od Orange, ale to asi pochybujem kedze tu nieje optika.
Ak by ste mali po ruke fibernet, skus ten... Ale pochybujem, ze by ste tam mali zavedenu optiku...