Ourphorum pozvanka
Re: Ourphorum pozvanka
Vymenim pozvanku z warxtreme.com (mam) za ourphorum.com (chcem), popripade ak niekto mate viacero, poslite mi jednu prosim. Dakujem vopred.
V pripade vymeny piste na icq: 340578354, alebo mail [email protected]
V pripade vymeny piste na icq: 340578354, alebo mail [email protected]
cavko nechcel som zakladat new temu kedze je to taka malickost tak dufama ze to tu nebude vadit
regol som sa tam a pri prihlaseni mi vypise toto
Všeobecná chyba
Error in obtaining userdata
DEBUG MODE
SQL Error : 1267 Illegal mix of collations (latin2_czech_cs,IMPLICIT) and (cp1250_general_ci,COERCIBLE) for operation '='
SELECT user_id, username, user_password, user_active, user_level, user_login_tries, user_last_login_try FROM phpbb_users WHERE username = 'm4r3k™'
Line : 65
File : login.php
help pleas!!!
regol som sa tam a pri prihlaseni mi vypise toto
Všeobecná chyba
Error in obtaining userdata
DEBUG MODE
SQL Error : 1267 Illegal mix of collations (latin2_czech_cs,IMPLICIT) and (cp1250_general_ci,COERCIBLE) for operation '='
SELECT user_id, username, user_password, user_active, user_level, user_login_tries, user_last_login_try FROM phpbb_users WHERE username = 'm4r3k™'
Line : 65
File : login.php
help pleas!!!
poprosil by som pozvanku ak niekto este ma
[email protected]
[email protected]
Pls nemohol by mi niekto poslat pozvanku na ourphorum,mam dost vela uploadov a hodilo by sa to tam...kedze je to dost velke forum..
email: [email protected]
plssss
email: [email protected]
plssss
Ahoj, prosím niekoho kto má voľnú pozvánku na Ourphorum.com môj email je: [email protected] vďaka
(alebo môžem vymeniť za pozvánku na Demonoid.com)
nemate ktosi este jednu pozvanku na ourphorum ak hej poslite na [email protected] moc to potrebujem dik
-
DeFeAt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
mate este niekto pozvanku na ourphorum? ak ano, mohli by ste mi ju poslat na [email protected]? 
dik
uz mam, dik
dik
uz mam, dik
mam dva pozvanky na ouphorum vymeni za warxtreme
ak sa este u niekoho najde este pozvanku mohol by mi ju plzzz poslat?
Ahoj, prosim poslite mi niekto pozvanku na ourphorum na [email protected]. DAKUJEM
-
mato951
Star
- Kontaktovať používateľa:
sorry za OT,ale niektory sa sem registruju len zato aby ziskali pozvanku na ourphorum.com sice mam ešte 2 volne ale pošlem ich iba tym ktory si to zaslužia a ktory su tu už dlhšiu dobu a maju kladnu karmu
mohol bi mi niekto polsat pozvanku?[email protected]
-
zdravotnik
Light Professional
Taktiež by som mal záujem o jednu, ak by mal niekto navyše. Vopred ďakujem
//Ďakujem užívateľovi mato951 K+
// Čo sa týka toho nicku, tak ten nepatrí mne - vystupujem pod zdravotnik3
//Ďakujem užívateľovi mato951 K+
// Čo sa týka toho nicku, tak ten nepatrí mne - vystupujem pod zdravotnik3
zdravotnik napísal:Taktiež by som mal záujem o jednu, ak by mal niekto navyše. Vopred ďakujem
Prepáčte, ale túto e-mailovú adresu má už registrovanú niektorý užívateľ.
Poprosil by som pozvanku na Ourphorum,mozem poslat spatne pozvanku na Warxtreme ak by bol zaujem [email protected]
Aj ja sa pripajam a prosim o pozvanku do ourphorum vrele dik a este raz diky [email protected] a este raz dik
Ahoj, prosím niekoho kto má voľnú pozvánku na Ourphorum.com môj email je: [email protected] vďaka
Aj ja zhanam pozvanku na ourphorum. V pripade zaujmu vymenim za pozvanku na filelist.ro. Ide o rumunsky portal s torrentami (prevazne anglickymi) s vynikajucou rychlostou stahovania.
Moj email je pavol.stellmach zavinac gmail.com
Moj email je pavol.stellmach zavinac gmail.com