Kto uz raz 6230i mal, sam vie, ze je to nezmar. Stara ale spolahliva, kolko ma najazdene netusim, pridavam 2 kryty, na foto vidiet ze su v skvelom stave (ten cerveny je spolu so streibornym original, k ciernemu ani netusim ako som sa dostal) + jeden ten priesvitny kryt kt. je vzadu trochu naprasknuty, ale sikovny remeselnik zlepi, mne sa nechce. Baterka prikladam novu - kupovanu nedavno - kolko vsak vydrzi netusim, nemam energiu to formatovat a testovat. Chybicka toho telefonu je v tom, ze nereaguje na pripojenie headsetu (kt. tiez prikladam) ale kto by to pouzival, ze? Pod displayom ma take mile skvrny kt. moc nevidiet ale sikovne oko si vsimne (vid.foto) - raz som s nim pekne zmokol (letna prietrz a kratasky

). Takze tak, kompletka za 15€ na ucet.
//A je odblokovany

//A je k nemu aj 32MB pamatovka
//No pripajam aj rezervne tlacidla (tie originaly, co tam boli) a redukciu na nabijacku (zo starej na nove nokie)
Vyzera to, ze
cena sa medzitym zdvihla na 15€, vacsi zaujem ako som cakal
//

"raz si predaval ja 12e a potom zvysis cenu ked je vacsi zaujem?" - nie, ja som nezvysil cenu, nasli sa zaujemcovia, kt. ponukali viac sami a zdalo sa mi fer o najvyssej ponuke informovat aj v teme