F.A. Premier league
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: F.A. Premier league
tak tak, musim aj ja podakovat diablom, zasluzili si ten jeden golik, takto to bude dramatickejsie
-
jason007x
Light Professional
Ku**aaaaaaaaaaaaaaaaa naaaaaaaaaaaaadhera, toto uz nesmu pustit 
-
mfp
Medium Star
Pekne pekne 2:0 po polcase Tottenham...udrzat pls 
-
guess.whoo
Redeemer
Chelsea moze byt rada ze prehrala len 2:1...kludne mohlo byt 5 golov. Klobuk dole kohuti!!! go spurs go!
-
jason007x
Light Professional
Parada 3 body doma juhuuu
Tottenham prevalcoval Chelsea prakticky vo vsetkych hernych aspektoch, ale to premienanie sanci... no to bolo nieco nehorazne otrasne ... parkrat som len pozeral s otvorenymi ustami. Posledna sanca 3 hraci Spurs na P.Cecha a Pavlyuchenkove nehorazne smatlave zakoncenie nepotrebuje komentar, azda len znamku 5 na imaginarnom futbalovom vysvedceni. Spokojny som s 3 bodmi, a s hrou po 16-tku Chelsea. Ale spravodlivy vysledok by bol naozaj Debakel.
O tyzden asi najtazsi z tychto 3 po sebe iducich duelov na Old Trafford, ak tam hodlaju takto nakladat so sancami, ani nemusia nastupit.
O tyzden asi najtazsi z tychto 3 po sebe iducich duelov na Old Trafford, ak tam hodlaju takto nakladat so sancami, ani nemusia nastupit.
-
hojko
Site Admin
Sklamanie, rozcarovanie, inak nemozem tento hraci den oznacit. Pozeral som zapas City s United, nic extra, aj ked tam par sanci bolo a keby vyhralo City, tak sa ani nedivim. No potom v nadstavenom case, zial, nemozem to inak napisat - luckersky gol United, ach jaj... Chelsea s prehladom zavahala, co sa mozno dalo aj cakat, ze to bude tazky super, no ale 2:0 a gol Lamparda az na konci, tak to je sklamanie, minimalne na remizu som veril. Takto si to Chelsea pekne skomplikovala, navyse ich caka este Liverpool, ktory kozu urcite lahko nepusti, no ManU tam ma taktiez Tottenham a tak verim, ze Chelsea prve miesto uz nepusti.
-
t0m4s3
Admin
Nadherne vysledky, aspon je to stale "o pi*ny chlp"
-
Schelmy
Medium Star
Luckerský gól.. Ach ste vy "odborníci".. Ale to, že akú chybu tam spravil Bellamy, čo bol vlastne zárodok gólovej akcie, to ste si istotne nevšimli.. "Veľké" zápasy rozhodujú práve takéto momenty. United to dokázali využiť = víťazstvo.
-
guess.whoo
Redeemer
City malo viac krat stastie v zapase a ManU mal vacsie sance takze si zasluzili vyhrat. Ale cakal som otvorenejsi zapas a hlavne utocnejsi hlavne zo strany City ked postavili 3 utocnikov..nekonal sa..doplatili na to
Cuch na goly rozhodne nema kedze dal za celu sutaz len 6 golov a odohral 21 zapasov.t0m4s3 napísal:Cuch na goly, uz niekolkokrat ziskal pre Arsenal 3b v samom zavere stretnutia. Bohuzial Persie ani Fabregas to nie je
Van Persie bol zraneny a Fabregas je zaloznik, od neho sa goli neocakavaju.
To ze Bendtnera 3 krat trafila lopta v zavere co by trafila hocikoho ineho kto by tam v tu chvilu stal tak nepovazujem za nieco vynimocne.
Man utd vs city som polovicu zapasu odspal, bola to viacmenej nuda, vyhral podla mna stastnejsie muzstvo, z toho co som videl by remiza bola spravodlivejsia.
Tottenham Chelsea spurs vyhrali zasluzene
-
guess.whoo
Redeemer
od zaloznikov ako fabregas sa cakaju bud goly alebo asistencie, lampard je tiez zaloznik a ma 17 golov tuto sezonu co je obdivuhodne. Aj fabregas mal sezony, v ktorych daval na zaloznika dost golov, teraz ho brzdia zranenia, inak by mal podla mna takch 13 a viac golov urcite
Neviem co to tu teraz splietas ale jednoduchym sedlackym rozumom sa da zistit ze ulohou obrancu je golom zabranit, utocnikova goli davat a zaloznik ma hru tvorit alebo kazit tu superovu (bavime sa tu o prvotnych ulohach ak tu zacnes na mna zase nieco vytahovat ze ulohou kazdeho je dat co najviac golov a podobne).guess.whoo napísal:od zaloznikov ako fabregas sa cakaju bud goly alebo asistencie, lampard je tiez zaloznik a ma 17 golov tuto sezonu co je obdivuhodne. Aj fabregas mal sezony, v ktorych daval na zaloznika dost golov, teraz ho brzdia zranenia, inak by mal podla mna takch 13 a viac golov urcite
-
guess.whoo
Redeemer
Ale nepovedz, tak preco si spickove muzstva kupuju alebo za kazdu cenu drzia stredopoliarov ako Lampard, Fabregas, Hamsik atd? Lebo su to sice stredopoliari, ale su za sezonu schopni dat 15 a viac golov ak su zdravi. Keby ich chceli len na branenie tak si nechaju zaloznikov ako Mikel, Yaya Toure, Denilson atd. A to som este nespomenul zaloznika ako Ronaldo, co dokaze dat cez 30 golov, tak asi nebude ich hlavnou ulohou len tvorit hru, takych je vela, priemer sa od spicky rozlisuje prave tym, kolko asistencii a golov dokaze za sezonu dat
-
t0m4s3
Admin
Tak Arsenal to kvalitne doje***, je po nadejach na titul.
Možno to Wengerovi otvorí oči a kúpi posily a ako hovoril - Ďalšia sezóna bude rozhodujúca - tak že naozaj bude a príde brankár,nejakí obrancovia,záložníci či útok..
-
hojko
Site Admin
t0m4s3: Myslim, ze Arsenal mal viacmenej po titule uz pred tymto vikendom, aj ked tam mala iskricka este stale bola.
Haha , toto si Arsenal a jeho fanúšikovia hovoria už asi 4 sezónu - ďalšia sezóna bude lepšia , tá zlomová a nikdy nič . Kdeže , Arsenal ani na budúci rok nebude mať titul , Chelsea , Manchester sú jednoducho krok pred nimi a bude ich dobiehať City a podla mna Liverpool ktoremu to pojde lepsie ako v tejto sezone .Sajmon napísal:Možno to Wengerovi otvorí oči a kúpi posily a ako hovoril - Ďalšia sezóna bude rozhodujúca - tak že naozaj bude a príde brankár,nejakí obrancovia,záložníci či útok..
Dobrý deň pán prorok. Čo mi ešte povieš ?
-
guess.whoo
Redeemer
Co sa navazas, napisal pravdu, Wenger stale caka a slubuje lepsiu sezonu, dava sancu mladikom, ale ti nie su na takej urovni aby konkurovali spicke. Zrani sa jeden alebo dvaja klucovi hraci a su nahrati...Tiez suhlasim s tym, ze City budu zohratejsi, tato sezona bola len taka zoznamovacia, navyse striedali trenera. S liverpoolom som si nie taky isty, tam nema velmi preco dojst k zlepseniu. Financna nestabilita neprospieva celemu timu a vidno to na vysledkoch.
Liverpool bude v ďalšej sezóne v big four.