Blikanie, neskôr stmavnutie obrazovky NB.
Blikanie, neskôr stmavnutie obrazovky NB.
Zdravim, mam taky problem. Obcas sa mi stane, ze pri zapnuti notebooku teda pri starte systemu mi bud obrazovka blika alebo az stmavne uplne ze nic nevidiet...neviete kde by mohol byt problem...kazdu radu vitam ...dakujem ...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Blikanie, neskôr stmavnutie obrazovky NB.
problém bude isto v HW 
ak je v záruke tak reklamovať, inak do servisu lebo sa môže stať že sa jedného dňa vôbec nezapne a bude ešte horšie
ak je v záruke tak reklamovať, inak do servisu lebo sa môže stať že sa jedného dňa vôbec nezapne a bude ešte horšie
no to bude trosku problem teraz...pretoze ak je pravda ze to bude v HW na reklamaciu to zatial nemoze ist lebo v tomto case ho budem asi viac potrebovat ako inokedy (semestralky, ucebne materialy atd..) tak dufam ze to este vydrzi...ale aj tak dik 
no vyzera to na invertor daj na to bacha radsej by som to dal cim skor opravit
no tak nie som si na 100% isty ale vyzera to tak ze to spôsobovala predlzovacka na ktorej bol napojeny notas...momentalne som na intraku a notas funguje bez problemov... tak to bolo asi tym...doma hned vymenim predlzovacku a potom dam vediet..takze dakujem za rady
//autoeditácia príspevku (19 Apr 2010, 19:53)
dnes som zistil ze to nebude predlzovackou pretoze mi to dnes spravilo znovu...blikalo to sice kratsie ale blikalo..takze sobotu pojde pravdepodobne na reklamaciu..

//autoeditácia príspevku (19 Apr 2010, 19:53)
dnes som zistil ze to nebude predlzovackou pretoze mi to dnes spravilo znovu...blikalo to sice kratsie ale blikalo..takze sobotu pojde pravdepodobne na reklamaciu..