Zabezpecenie miestnosti

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Aiden
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Zabezpecenie miestnosti

Príspevok od používateľa Aiden »

Zdravim, potrebujem zabezpecit miestnost, do ktorej je pristup cez 1 dvere (okno je nepravdepodobne, kedze nie je na prizemi, ani na prvom poschodi). Nemam dovolene zmenit zamok a ani vymenit dvere za bezpecnejsie, tak som uvazoval o nejakom poplachovom systeme. Kedze sa jedna v podstate o skladovacie priestory, s rozumnym vyskytom osob v okoli, nejaka GSM brana je zbytocna, skor si to podla mojho nazoru ziada poriadnu sirenu.

Prezeral som produkty znacky Somogyi, kedze maju dobre ceny, avsak netusim ako je to so spolahlivostou (pri danej cenovej kategorii - zhruba okolo 100€ sa asi neda hovorit o velkej kvalite)

moje poziadavky:
bezdrotove zariadenia by boli idealne (nie je to nutne)
dialkove ovladanie na vypnutie alarmu / resp. odlozenie alarmu + zadanie kodu na definitvne vypnutie
IR snimace pohybu + najlepsie snad aj otvorenia dveri
cena zhruba (100 +- 20)€

ak by vedel niekto poradit, budem velmi rad :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Zabezpecenie miestnosti

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

sak ale guugel pomoze :-) oni tie alarmy ktore su riesene ako komplexna ochrana spravidla ponukaju vsetky velmi podobne funkcie a pochybujem ze ti TU niekto konkretne poradi, pretoze sa lisia tak akurat citlivostou, spolahlivost ako pri kazdej inej elektronike, jednemu funguju roky iny reklamuje dva razy za rok :-) ...

co napr. toto ak chces so vsetkym ? http://obchod.edison.sk/index.php?act=v ... uctId=1617
alebo toto, ak staci jednoduche riesenie ? http://obchod.edison.sk/index.php?act=v ... uctId=1881
Aiden
Darca
Darca

to mi je samozrejme jasne :), skor som myslel na to, ci tu cirou nahodou nema niekto skusenost s niecim podobnym
googlit som googlil, nasiel som toho dost a prave preto by som potreboval nejako sa v tom zorientovat. Kazdopadne zrejme mas pravdu, predsa na nejake rozumne zabezpecenie je to malo, ale na jacavu sirenu to stacit bude :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ak tu fakt ide iba o to aby to bliakalo tak by som vyberal podla ceny v nejakej strednej triede (podla gaussovho rozdelenia :-D) ... ani nejaku odflaknutu maketu z lidla ale ani zbytocne necvakat za nieco co nevyuzijes :-) :-) ... co viem o jednom modularnom systeme, ktory je dokonca napojeny na pult ochrany, tak funguje spolahlivo roky ( sem tam falosny poplach - 2x za rok trebars :-) ) a stalo to cele v nejakej strednej hladine tolko co by v triede ktoru niektori vydavali za spickovu stalo iba par komponentov :-) ...
Aiden
Darca
Darca

dakujem za pomoc, zobral som nejaku tu mierne vyssiu strednu kategoriu a ako bonus som dostal dalsiu 105 dB sirenu tak som spokojny :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

nech sluzi :-)
Napísať odpoveď