Samsung Jet s8000 vs Nokia N97
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Samsung Jet s8000 vs Nokia N97
V tmobile Ťa takto odbili? Hmm, pri všetkej úcte, tá žena za pultom bola pi*a. A áno, samozrejme bude sa dať používať aj jimm cez wifi, prakticky akékoľvek prenosy dát by mali byť prioritne konané cez wifi, ak si ju nakonfiguruješ ako prednastavený bod pripojenia, čo sa robí cez ten návod hore [teda automaticky by sa mal zaradiť ako prednastavený, iné som v manuály nenašiel]. Ináč bolo by fajn keby poradil niekto kto ten telefón aktuálne fyzicky má, ja som ho mal dosť dávno
...preto ex-majiteľ.
Tak stiahol som si tu operu mini...pripojil som sa na wifi a ked dam pustit nejaku stranku v opere tak: Opera mini moze pristupovat na Internet. To bude vyzadovat vysielaciu dobu,co moze byt spoplatnene. Chcete pokracovat? Vyzera,ze mi to nezozarlo kredit, ale nechapem preco sa ma to stale pyta..v opere mam moznost na vyber,ze HTML alebo Socket... HTML predpokladam,ze je internet, ale to Socket netusim, zvolil som HTML. Ked si pustim wifi, tak idem niekam do nastavenia a v profile si zvolim tu wifi ( pod menom co mi ukazuje)
-
Martin3217
Amateur
Ja mám jet a som celkom spokojný na nokiu nevyšlo.Čo sa týka komunikácie stiahol som z googla Nimbuzz ktorý zapýtal tel.číslo poslal naň link a tento program podporuje všetko aj hlavne skype ktorý ja používam.Baterka dlho nevydrží.Ale tá farba vo filme alebo hudobnóm klipe je super no ale nesmie sa to sťahovať you tube.Nezamrzol ani raz za pol rok.Wifi funguje bez problém bez poplatku a keď som na vlasnom pripojení neni čo riešiť.Zatial som paušál neprešvihol a pozerám net často aj cez t-mobile platím faktúry skajpujem stále za 1,5G,80min,20e.
-
uplink
VIP
Hmm tomu nastaveniu v opere tiež nerozumiem. Každopádne ak Ti to nestrháva lowe, tak je to fajn. Ako píšem daj si dsl.sk tam speedemter, spapá cca 2-3 MB, ak si for free, za prvé dáš dosť vysokú rýchlosť [iSP ktorý je napojený na wi-fi, čiže aspoň 5-10 mibit/s ak Ti to dovoluje iSP] a za druhéTi to nestrhne lowe 
No tak pripojil som sa na wifi,v profiloch internetu som si zvolil tu wifi co mam...pustil som operu mini, dal dsl.sk,zmeral rychlost,nameralo 1639.9Kbps, 205.0Kb/s a kredit sa mi zatial nezmenil
ale stale sa ma tam pyta to iste a musim davat stale ze povolit a potom sa spytat. Neda sa to nejak nastavit automaticky aby sa ma to dokola nepytalo?
-
uplink
VIP
Tak to vážne netuším. Ono totižto opera nevie rozoznať, ani žiadna aplikácia na chladničke, či sa jedná o umts,gprs,hspda...prenos, alebo wifi. Preto to píše. Možno sa to dá nastaviť niekde v nastaveniach, ale kde, ani srnka netuší...skúšal si napísať do Samsungu? Mne tam už pár krát poradili ohľadom ich produktov...celkom k veci, čuduj sa svete.
No mozem im skusit napisat,len ci im to budem vediet tak presne opisat, tu mas so mnou strpenie, kym to opisem a co vsetko. A ci nebudu mat problem,ze som presne od nich nezobral ten telefon a co ja viem co vsetko...
-
uplink
VIP
Kdeže, stačí im napísať svoj model telefónu a problém, ktorý máš, to je všetko. Im je jedno od koho máš ten telefón
problém je že na nete nie je emulátor jetu, aspoň som ho nenašiel.
Emulator? A ten je na co dobry? Mozes mi prosim ta hodit email na ktory im mam napisat? Nechcem pisat zas niekam inam... Dakujem ti za pomoc a cas
Este urcite napisem ako som dopadol.
-
uplink
VIP
Máš dva typy emulátorov mobilných telefónov. Univerzálne - tie slúžia pre vývoj softwaru pre danú mobilnú platformu [WinMo, Android, Nokia Custom OS, Samsung Custom OS, Symbian a neviem ešte aký OS na mobil...], alebo máš špecifický emulátor na mobil, ktorého prostredie je spravené v jave, alebo flashi, ktorý slúži len ako simulátor mobilu na PC, pomocou ktorého môžeš hľadať a spoznávať funkcie mobilu.
Najlepšie bude napísať im maila sem:
[email protected]
Najlepšie bude napísať im maila sem:
[email protected]
Tak som im napisal mail, tak dufam,ze mi s tym pomozu alebo aspon poradia. Rozmyslal som ci na tom cd co bolo v krabici nebude nieco uzitocne co by mi mohlo pomoct.
-
uplink
VIP
Toto by Ti mali určite poradiť na tom maily, sú tam na to "vycvičení"