Red Faction: Guerrilla
inak to zial nejde, len cez offline profil Games for WindowsaviceN napísal:ja mam otazku ohladom savovania...savovat ide iba vtedy ak sa lognem cez games for windowsneviete aky je problem?
skusal si zapnut v-sync v grafickych nastaveniach?Snajper2 napísal:ja som to dnes nainštaloval, a pri ukážkach mi to trošku seka. ale keď hrám, tak celá hra mi ide príliš rýchlo. postavy sa pohybujú nenormálne rýchlo, a aj okolité prostredie ide rovnako
Hral už to niekto??
Ja by som pláoval stiahnuť ,ale vôbec nwn čo by som mal od tej hry očakávať. Možno to je dobre ,že nebudem sklamaný ale aj tak . Ak to niekto hral nech napíše aké to je.(aspoň na prirovnanie k dajakej hre)
aviceN : hej stačí vytvoriť ten offline účet a bude savovať . Teraz je to v mnohých hrách (RE 5,ale aj Gears of War)
Ja by som pláoval stiahnuť ,ale vôbec nwn čo by som mal od tej hry očakávať. Možno to je dobre ,že nebudem sklamaný ale aj tak . Ak to niekto hral nech napíše aké to je.(aspoň na prirovnanie k dajakej hre)
aviceN : hej stačí vytvoriť ten offline účet a bude savovať . Teraz je to v mnohých hrách (RE 5,ale aj Gears of War)
-
DarkShadow14
Novice
- Kontaktovať používateľa:
skor to ma blizsie ktomu GTADarkShadow14 napísal:no ja by som to prirovnal k mass effectu i ked ten bol kus prepracovanejsi ale neslo tam nicit vsetko...taky krizenec gta a mass effect asi =) a hra ma dost chytila no bohuzial medzitym vysiel batman od reloaded a demo peska a od tychto veci sa neviem viac odtrhnut
ja mam online profil a ide mi savovat v pohode crackol som pustil hru a ide vsetko pokial mas XP tak ti to nepojde ale ja mam vistu a tam to ide v poho
//autoeditácia príspevku ( 19 Sep 2009, 8:07 )
mnato strasne bavilo presiel som to za 2 dni a potom sa tam otvori nova mapa z novimi misiami
//autoeditácia príspevku ( 27 Sep 2009, 10:12 )
ma niekdo pls cd key chcel by som si zahrat aj po nete
//autoeditácia príspevku ( 19 Sep 2009, 8:07 )
mnato strasne bavilo presiel som to za 2 dni a potom sa tam otvori nova mapa z novimi misiami
//autoeditácia príspevku ( 27 Sep 2009, 10:12 )
ma niekdo pls cd key chcel by som si zahrat aj po nete
-
Dědek Kostěj
Expert
ked mas xp tak tam je problem na xp nejde savovat nastastie mam vistu
//autoeditácia príspevku ( 28 Dec 2009, 8:19 )
mam problem so zvukom kupil som nove repkaky 5.1 ale aj tak hraju iba dva reproduktory a ten zvuk je trosku divny neviete niekdo co stym
[
//autoeditácia príspevku ( 29 Dec 2009, 12:32 )
dakujeeeem
//autoeditácia príspevku (27 Feb 2010, 9:41)
ako sa to da hrat cez lan ?
//autoeditácia príspevku (18 Apr 2010, 11:05)
neviete niekto kam sa ukladaju save ?
//autoeditácia príspevku ( 28 Dec 2009, 8:19 )
mam problem so zvukom kupil som nove repkaky 5.1 ale aj tak hraju iba dva reproduktory a ten zvuk je trosku divny neviete niekdo co stym
[
//autoeditácia príspevku ( 29 Dec 2009, 12:32 )
dakujeeeem
//autoeditácia príspevku (27 Feb 2010, 9:41)
ako sa to da hrat cez lan ?
//autoeditácia príspevku (18 Apr 2010, 11:05)
neviete niekto kam sa ukladaju save ?
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Red Faction: Guerrilla
Chlapi kto to hral a presiel, oplati sa mi to kupovat ??? ako RF1 bola a aj je jedna z mojich srdcoviek ale RF2 bola mega somarina ako je natom RFG ??? ma to spolocny len nazov a to ze sa da viacmenej vsetko rozbit abo ???
Re: Red Faction: Guerrilla
nicenie je o dost lepsie spracovane aj s grafikou a pribeh nieje najhorsi, kde sa to uklada ?
Red faction guerrila
cawte , hral som tuto hru bez problemov a zrazu idem ju pustit ,nechal som to nacitavat 2 hodiny ale nic sa nestalo skusil som to preinstalovat ale stale ten isty problem ,v spravcovi uloh nieje ukazana ziadna spustena aplikacia ale v procesoch stale blika rfg.exe*32 a nejde to zrusit ide to iba restartom PC
//autoeditácia príspevku (09 Jún 2010, 13:30)
mam Win 7 ultimate
//autoeditácia príspevku (09 Jún 2010, 13:30)
mam Win 7 ultimate